[Žinios trumpai] Paviešinta 1500 psl. Pentagono informacijos apie NSO: susidūrus su ateiviais žmonės patyrė „radiacinius nudegimus“ ir „keistus nėštumus“ (Video)  ()

Po susidūrimų su NSO amerikiečiai patyrė radiacinius nudegimus, smegenų ir nervų sistemos pažeidimus, ir net „nepaaiškinamą nėštumą“, kaip teigiama didžiulėje JAV vyriausybinių ataskaitų duomenų bazėje, kuri neseniai buvo paviešinta gavus FOIA (angl. Freedom of Information Act) prašymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duomenų bazėje yra daugiau kaip 1500 puslapių su NSO susijusios medžiagos iš Pažangiosios kosminės grėsmės identifikavimo programos (AATIP) – slaptos JAV Gynybos departamento programos, kuri buvo vykdoma 2007-2012 metais.

Nors AATIP niekada nebuvo klasifikuojama kaip slapta ar visiškai slapta, visuomenė apie ją sužinojo tik 2017 metais, kai iš Pentagono atsistatydino buvęs programos direktorius Luisas Elizondo ir žiniasklaidai paviešino kelis dabar jau pagarsėjusius vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuotas neatpažintas orlaivis, judantis iš pažiūros neįmanomais būdais.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Netrukus po to, kai buvo atskleistas AATIP egzistavimas, britų laikraščio „The Sun“ JAV padalinys pateikė FOIA prašymą pateikti visus su programa susijusius dokumentus. Po ketverių metų – 2022 balandžio 5 dieną JAV gynybos žvalgybos agentūra (DIA) patenkino prašymą ir laikraščiui „The Sun“ perdavė daugiau nei 1574 puslapių medžiagos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(5)
(12)

Komentarai ()