100 % čia buvo. Stanfordo profesorius teigia, kaip ir kada ateiviai aplankė Žemę (Video)  ()

Daktaras Harry Nolanas mano, kad ateiviai mūsų planetoje buvo jau seniai ir atrodo, kad čia tebėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai Stanfordo profesorius daktaras Harry Nolanas drąsiai pareiškė praėjusią savaitę Manhetene vykusioje „SALT iConnections“ konferencijoje per sesiją, pavadintą „Pentagonas, nežemiškas intelektas ir sudužę NSO“. Kalbos metu profesoriaus buvo paprašyta įvertinti galimybę, kad Žemėje tikrai apsilankė ateiviai. Atsakymas buvo trumpas: „100 procentų“, rašo „Fox News“.

Anot Nolano, iš tikrųjų ateiviai „ilgai buvo Žemėje ir vis dar yra čia“. Profesorius teigia, kad yra ekspertų, dirbančių su nežinomų sudužusių ateivių kosminių laivų inžinerija, o kai kuriuos jis net pažįsta asmeniškai.

Profesorius mano, kad Žemėje ateiviai, padedami kai kurių tarpininkų, naudoja pažangią intelekto formą. Nolanas mano, kad ateivių atpažinimas iš tikrųjų yra „žvalgybos testas“. Paprastai tariant, tai panašu į tai, kaip Pietų Amerikos vietinės gentys pirmą kartą pamatė ispanų laivus. Jie beveik nesuprato, ką mato, bet tai tikrai buvo neįprasta.

Profesoriaus teigimu, įtikinamiausias nežemiškų padarų egzistavimo Žemėje įrodymas yra tai, kaip per pastaruosius kelerius metus JAV vyriausybė tyrė neatpažintus anomalius reiškinius (UAP). Konkrečiai kalbama, kad Gynybos ministerijoje buvo įsteigtas Visų sričių anomalijų sprendimo biuras (AARO), kurio pareiga yra ištirti galimus NSO pastebėjimus ir Senate rengti viešus svarstymus dėl NSO.

 

Be to, Nolanas remiasi savo patirtimi bendraudamas su asmeniu, kuris dalyvavo renkant šaltinio informaciją, taip pat su žmonėmis, kurie dirba su nukritusių kosminių laivų inžinerijos programomis.

Profesorius pastebi, kad kai kurie ateivių laivai buvo užfiksuoti vaizdo įraše, atliekantys dar nematytus manevrus, kurie tikriausiai pažeidžia fizikos dėsnius. Nolanas taip pat pažymėjo, kad nebijo, kad „ateis ateiviai ir mus užpuls“. Mokslininko teigimu, pagrindinis žmonijos klausimas turėtų būti supratimas, kaip galime pasinaudoti šiomis aplinkybėmis.

 

Atkreipkite dėmesį, kad 2023 m. balandžio 19 d. per Senato NSO klausymus AARO direktorius Seanas Kirkpatrickas pareiškė, kad šiuo metu jie tiesiog neturi įtikinamų įrodymų, kad nežemiška gyvybė iš tikrųjų egzistuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(8)
(13)

Komentarai ()