[Žinios trumpai] Rusijoje skelbiama, kad Ukrainos kariuomenė praktikuoja juodąją magiją - pateikė „įrodymų“  ()

Ukraina Rusijai visada atrodė silpna ir lengvai palaužiama. Tačiau ukrainiečiai kovoja ir bet kokios mažos pergalės rusams kainuoja labai daug. Bet kaip tai paaiškinti žmonėms, kad nesubliukštų „didžios šalies“ mitas? Atsakymas - juodoji magija!


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-05 [Žinios trumpai] Rusijoje skelbiama, kad Ukrainos kariuomenė praktikuoja juodąją magiją - pateikė „įrodymų“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandinis Kremliaus tinklas „RIA Novosti“ išsiaiškino, kad ukrainiečiai užsiima juodąja magija. Trechizbenkos kaime, Luhansko srityje, kur buvo įsikūrę ukrainiečių kariai, žurnalistai rado keistų ženklų. Jie greitai sumojo, kas čia vyko - juodosios magijos seansai.

„RIA Novosti“ žurnalistai ne šiaip juokavo. Jie rimtai kalba apie tai, kad ukrainiečiai atlieka ritualus. Tam, kad paaiškintų rastus simbolius jie kalbėjosi su kultūrologe Jekaterina Dais, kuri patvirtino, kad rasti simboliai yra susiję su okultizmu ir „suderina anarchijos idėjas, ginklus ir fašizmo simboliką“.

Rusijoje įvairūs paistalai apie paranormalius reiškinius ir supergalias yra labai populiarūs. Kaip ir televizijos laidos, kuriose žmonės mokomi burtų, netikruose realybės šou varžosi ekstrasensai ar perpasakojamos neįtikėtinos istorijos. Taigi, juodoji magija rusams neatrodys kaip žaidimas ar atsitiktinumas - tokie naratyvai padeda įtikinti rusus, kad priešas yra didesnis nei atrodo.

(23)
(2)
(21)

Komentarai ()