„Rekomenduoju. Garso tiek daug, kad galima apkursti – galima drąsiai naudoti automobilyje ar tiesiog besidarbuojant kieme“. Itin pigaus automobilinio garso stiprintuvo su FM radiju testavimas ir kodėl nepavyko jo įjungti iš pirmo karto („Kentiger HY – 602“ apžvalga, Video)  (10)

„Kentiger HY – 602“ yra HiFi Stereo garso stiprintuvas, kurį galima naudoti tiek namuose, tiek besidarbuojant lauke, tiek ir automobilyje. Gražus dizainas, daugybė jungčių, palaiko atminties korteles ir USB atmintukus bei net yra nuotolinio valdymo pultelis. O kaip jis veikia realybėje? Pasižiūrėkime ką sako jį išbandęs apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakuotės viduje randame nuotolinio valdymo pultelį, kuris maitinamas viena CR2025 baterija ir ji jau yra įdėta, naudojimosi instrukciją anglų kalba ir patį garso stiprintuvą „Kentiger HY – 602“.

Apžvalgininkas teigia, kad jam iš pirmo žvilgsnio jau patinka šis garso stiprintuvas – „kompaktiškas, gražaus dizaino, su daugybę jungčių bei valdymo mygtukų.“

„Kentiger HY – 602“ gali groti MP3 muziką iš SD/MMC atminties kortelių ir USB atmintuko. Į įrenginį integruotas FM radijas (87,5 – 108 MHz), todėl prie galinės panelės yra pritvirtinta antena.

Iš viso „Kentiger HY – 602“ turi keturias išvestis (po dvi dešines ir kaires), šiam stiprintuvui tinka 4-8 omų varžos kolonėlės. Išvesties galia - 20 W, naudoja įprastą 12 V įtampą, na, o signalo santykis su triukšmu yra 85 dB.

„Kentiger HY – 602“ yra kompaktiškas ir ir jo išmatavimai siekia 15,5 x 10,5 x 4 cm bei sveria 273 gramus.

O kaip gi jis darbuojasi realiomis sąlygomis?

Apžvalgininkas ilgai nedelsęs pabando įjungti šį „Kentiger HY – 602“ garso stiprintuvą ir jį išbandyti.

Pirmiausiai apžvalgininkas pabandė prie šio garso stiprintuvo prijungti garso kolonėles ir, atrodo, viską padarė teisingai, tačiau „Kentiger HY – 602“ vis tiek neįsijungė.

Jau kilo minčių ar tik nebus kelionės metu „Kentiger HY – 602“ patyręs kokių pažeidimų, tačiau apžvalgininkas greitai ir pats suprato kur problema.

„Kentiger HY – 602“ palaiko 12 V įtampą, o apžvalgininkas jį prijungė prie 20 V maitinimo šaltinio, tad „garso stiprintuvas užsiblokavo ir neįsijungė“.

Padarius viską tinkamai ir prijungus „Kentiger HY – 602“ prie akumuliatoriaus, garso stiprintuvas iškart įsijungia ir tam tereikia pasukti garso rankenėlę (3:33 min.).

„Kentiger HY – 602“ iš viso yra galimybė išsaugoti 20 radijo stočių (4:18 min.). Audio stiprintuvas palaiko USB atmintuką ir kaip matyti iš vaizdo įrašo (4:50 min.), dainos yra iškart ir be jokių problemų grojamos.

Taip pat atkreipiamas dėmesys į tai, kad garso stiprintuvą galimą valdyti ne tik su ant jo korpuso esančiais mygtukais, bet ir nuotolinio valdymo pulteliu. „Pastarasis veikia kokybiškai ir be jokių problemų“ (5:18 min.).

„Tokį garso stiprintuvą galima drąsiai naudoti automobilyje ar tiesiog besidarbuojant kieme. Prijungėte Kentiger HY – 602 prie akumuliatoriaus ir viskas, jau galite klausytis radijo ar mėgstamos muzikos.

Garso kokybė yra tikrai gera ir pačio garso yra itin daug. Jei prijungčiau dar vieną kolonėlę, tai turbūt būtų galima ir apkursti.

Svarbiausia, kad Kentiger HY – 602 galima lengvai valdyti, pritaikyti įvairiose situacijose, turi nuotolinio valdymo pultelį, kas yra patogu, palaiko atminties korteles ir USB atmintuką bei turi daug garso. Rekomenduoju.“

Kaina ir sąlygos

„Kentiger HY – 602“:

  • Gearbest - 12,46 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress - su siuntimu 14,19 €.
  • Lietuvoje neparduodamas
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(21)
(-9)

Komentarai (10)