HTC pristatė studijinės kokybės garsą atkuriantį telefoną (Video)  (8)

Kompanija HTC šią savaitę pristatė „Sensation XE“ – pirmąjį aparatą iš naujos telefonų linijos su studijos garso kokybę atkuriančia „Beats Audio“ technologija. Kompanijos įsitikinimu, naujasis flagmanas pakels garso kokybės reikalavimų kartelę kitiems gamintojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sensation XE“ turės 1,5 GHz dviejų branduolių mikroprocesorių, o ilgesnė baterijos veikimo trukmė leis vartotojams ilgiau bendrauti, klausytis muzikos, žiūrėti filmus ar naršyti internete. Telefono ekranas yra 4,3 colių įstrižainės, jo raiška – 540×960 taškų. Baterijos talpa – 1730 mAh. Įdiegta operacinė sistema „Android 2.3.4“ „HTC Sensation XE“ yra pirmasis telefonas su „Beats Audio“ – aukštą garso kokybę užtikrinančiu techninės ir programinės įrangos deriniu. Prijungus specialias „Beats by Dr. Dre“ ausines, telefonas automatiškai pereina į specialų režimą, kuris pritaiko muziką klausymuisi per ausines.

„HTC Sensation XE“ bus komplektuojamas su 8 GB arba 16 GB microSD kortele. Su „Beats by Dr. Dre“ ausinėmis integruotas nuotolinis valdymas leis ne tik valdyti muzikos grotuvą, bet ir atsiliepti ar nutraukti skambučius. „HTC Sensation XE“ Europos, Viduriniųjų Rytų, Afrikos, Azijos ir Ramiojo vandenyno regiono rinkose pasirodys rugsėjo pabaigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: