Ruošiamas prancūziškas planšetinis kompiuteris  (0)

Prancūzijos bendrovė „eviGroup“ pranešė pateiksianti rinkai planšetinį kompiuterį „SmartPaddle". Galbūt toks sprendimas yra kiek vėlyvas, tačiau gamintojas tikisi į rinką įeiti pirkėjams pasiūlydamas gerą kainos ir kokybės santykį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis turės 10 colių (25 cm) įstrižainės 1024 x 600 taškų raiškos sensorinį ekraną, „Intel“ „Atom N455“ procesorių, kurio taktinis dažnis – 1,66 GHz, 2 GB darbinės atminties, 120 GB kietąjį diską arba 32/64 GB SSD kaupiklį. „SmartPaddle“ naudos „Wi-Fi“ ir „Bluetooth 2.1“ belaidį ryšį, turės 1,3 MP vaizdo kamerą, „microHDMI“ ir USB jungtis. Kompiuterio storis – 14,6 mm, svoris – 890 g. Įkrautos baterijos pakaks 5 valandų darbui autonominiu režimu.

„SmartPaddle“ valdo „Windows 7“ operacinė sistema, kompiuterio kaina sieks nuo 550 eurų, atsižvelgiant į konkrečius techninius parametrus ir tai, ar gaminys bus komplektuojamas su papildoma belaide klaviatūra, ar ne, teigiama bendrovės pranešime. Taip pat užsimenama ir apie tai, jog kompiuteris turės specialią 3D sąsają pavadinimu „Scale“ ir programinę įrangą, kuri galės nustatyti vartotojo galvos padėtį. Su tokiomis priemonėmis tikimasi visiškai išnaudoti planšetinio kompiuterio potencialą, lyginant su galimais konkurentais. Remiantis preliminariais įmonės planais, „SmartPaddle“ turėtų būti komplektuojamas kartu su belaide klaviatūra „Microsoft Arc“ ir su „Docking station“ tipo bazine stotele.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)