Pasirodė „Windows“ terpei skirtas „Facebook Messenger“  (0)

Nežiūrint į tai, jog informacija apie „Facebook“ pokalbių programą pasirodė dar 2011 m. gruodžio mėnesį, oficialiai „Facebook Messenger“ operacinei sistemai „Windows“ tapo prieinama tik šį antradienį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialinio tinklo atstovai praneša, jog „Facebook“ versija „Microsoft“ operacinei sistemai dar bus testuojama kelias savaites, todėl kai kurių funkcijų ir įprastų mygtukų nebuvimas yra tik laikinas reiškinys.

Programa „Facebook Messenger“ skirta apsikeitimui žinutėmis tarp šio socialinio tinklo vartotojų ir šiuo metu yra išleista tik „OS Windows“. Socialinio tinklo atstovų teigimu, taip pat planuojama išleisti ir „Mac OS X“ skirtą programos versiją.

„Facebook“ duomenimis, anksčiau išleista kliento programos versija buvo bandomoji, todėl daugelio žmonių kompiuteriuose ji galėjo neveikti. Kalbant apie funkcionalumą, „Facebook Messenger“ kol kas negali pasigirti vaizdo pokalbių galimybe (kaip „Skype“) ir grupiniais pokalbiais, kuriuos kompanija reklamavo programos grafinėje sąsajoje. Visa kita, kas būtina tokio tipo programai, „Facebook Messenger“ turi (bent jau taip skelbia „Facebook“ atstovai). Ar taip yra iš tikrųjų, pamatysime tik išbandę pačią programą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: