MSI gerina AMD A10-5800K spartinimo rekordą  (1)

Kompanija MSI, kuri rinkoje gerai žinoma savo gaminamomis vaizdo bei pagrindinėms plokštėmis, užvakar pranešė, jog dar kartą pagerintas AMD A10-5800K APU procesoriaus spartinimo rekordas. Šį kartą tai atlikta naudojant būtent MSI kompanijos pagrindinę plokštę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar praėjusią savaitę rašėme, jog spartinimo entuziastai pasiekė „AMD A10-5800K“ spartinimo rekordą. Kalbant tiksliau, APU procesorius, kurį aušino skystas azotas, veikė efektyviu 7317 MHz dažniu.

Tuo tarpu naujasisis rekordas buvo pasiektas jau ne su "Biostar", o „MSI FM2-A85XA-G65“ pagrindine plokšte. Šį karą „AMD A10-5800K“ dirbo efektyviu 7384 MHz dažniu. Rezultatą „CPUID“ patvirtinimo puslapyje patvirtino vartotojas slapyvardžiu „alvinkenzo“ ir sunku pasakyti, ar jis tiesiogiai susijęs su MSI.

Mes tuo tarpu galime pastebėti, kad „AMD A10-5800K“ turi keturis branduolius, tačiau siekiant spartinimo rekordų du branduoliai būna išjungti, taigi spartinami ne keturi, bet tik du iš jų. Kiek tai lemia komponento našumo pokyčius reikia tikėtis sužinosime kiek vėliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: