„nVidia Shield“ žaidimų kompiuteris dienos šviesą išvys jau antrajame ketvirtyje (Video)  (8)

Galimas daiktas, kad daugeliui kompanijos „nVidia“ projektas „Project Shield“, demonstruotas šių metų CES parodoje, atrodė kaip ankstyvas prototipas, tačiau taip nėra. Teigiama, jog tokį įrenginį varys „Tegra 4” mobilusis lustas, o jis pasirodys jau antrajame šių metų ketvirtyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak autoritetingo interneto technikos portalo „AnandTech“, „nVidia“ vadovas Jen-Hsunas Huangas užsiminė, jog „Project Shield“ pasirodys kažkada šių metų gegužę arba birželį. Daugelis manė, jog tai bus bent jau liepos mėnuo, tačiau „AnandTech“ nurodo, jog įrenginys pasirodys kiek ankščiau.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog „Project Shield“ yra „nVidia“ sukurtas žaidimų kompiuteris su 5 colių įstrižainės ekranu bei valdymui skirtais mygtukus, ypač patogiais žaidėjams. „Shield“ taipogi turės įdomią savybę. Su juo ne tik bus galima žaisti iš esmės visus dabar esamus ir vėliau išeisiančius „Google Android“ operacinei sistemai pritaikytus žaidimus, bet ir jūsų „Valve Steam“ kliente esančius įprastus žaidimus juos transliuojant iš jūsų kompiuterio „Wi-Fi“ bevieliu ryšiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: