„Xi3” kompanijos greipfruto dydžio žaidimų kompiuterio kaina - 900 JAV dolerių  (5)

Prieš keletą mėnesių kompanija „Xi3” pristatė ypač mažą asmeninį kompiuterį, kuris tėra greipfruto dydžio. Tuo metu buvo teigiama, jog jis galėtų pasižymėti „Valve Steam“ parduotuve ir jos rėžimu „Big Picture“, o dabar aiškėja bazinės versijos kaina, kuri bus 900 JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimų kompiuteris gavo „Piston“ vardą, o bazinė jo versija turi keturių branduolių, 3.2GHz dažnio procesorių, 8GB darbinės atminties ir 128GB SSD kaupiklį. Kompanija jau dabar siūlo talpesnes versijas su 256GB ir 512GB SSD kaupikliais, bet už, žinoma, papildomą mokestį.

Kaip nurodo „TechReport“ ir „CPU-World“, greipfruto dydžio žaidimų kompiuteryje veikiausiai veiks „AMD R464-L“ lustas, kuris veikia kaip APU procesorius. Šis turi ankščiau minėtus keturis fizinius branduolius, dažnį, bet, svarbiausia, pasižymi padoria „Radeon HD 7660G” grafika.

Pažymima, jog „AMD R464-L” yra pagrįstas „Trinity“ architektūra, kuria yra paremti naujausi „AMD A“ serijos APU procesoriai. Toks kompiuteris galėtų gana populiarių žaidimą „Skyrim“ jūsų televizoriaus ekrane atvaizduoti 1366x768 taškų raiška ir vidutiniais nustatymais.

Akivaizdu, jog 900 JAV dolerių tikrai nėra ta suma, kurią norėtų sumokėti žaidėjai, bet žaidimų kompiuterio dydis yra stebinantis. Kiek liūdina tai, jog pirkėjai, kurie užsisakys „Xi3 Piston” iki šių metų kovo 18 dienos, pasak kompanijos, jį veikiausiai gaus tik prieš Šv. Kalėdas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: