Motorola X Phone bus keisčiausias flagmanas iš visų?  (10)

Korporacija Google baigė Motorola Mobility įsigijimo sandorį maždaug prieš metus, o kompanijos produkcijos gerbėjai jau reikalauja išleisti naujų modelių, taip pat ir flagmanų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek anksčiau oficialūs asmenys iš paieškos giganto pusės jau buvo pranešę, kad nauji Motorola išmanieji telefonai vartotojų gali ir nenustebinti, o dabar jo žodžiai įgauna tam tikros prasmės, kadangi nutekinta X Phone prototipo nuotrauka bei būsimo flagmano specifikacijos.

Šaltinių teigimu, informacija viešumon pateko iš X Phone kuriančiai komandai artimo žmogaus. Antra vertus, nelabai aišku, iš kokios kompanijos minėtas šaltinis – iš Google, Motorola ar kokio nors JAV mobiliojo ryšio operatoriaus, kurie paprastai testuoja telefonų prototipus. Tokiu būdu, apie šios informacijos patikimumą spręsti labai sunku.

Taigi, pranešama, kad Motorola flagmanas gaus Qualcomm Snapdragon 800 procesorių su 4 branduoliais ir Adreno 330 grafika. Operatyvios atminties kiekis nežinomas, tačiau bendra tendencija leidžia kalbėti apie 2 GB. Baterijos talpa – 4000 mAh. Telefonas taip pat atitiks standartą IP57, taigi bus apsaugotas nuo dulkių ir drėgmės, trumpalaikio nardymo po vandeniu. Korpuse bus naudojamas kevlaras (pastarasis sutinkamas ir neperšaunamose liemenėse), ekraną saugos Gorilla Glass 3, kuris, anot kompanijos Corning atstovų, tvirtesnis net už aliuminį.

Savo ruožtu, kita informacija kelia tam tikrų abejonių: kalbama apie 4,8″ įstrižainės ekraną, tačiau jo raiška bus tik HD 720p. Be to, išmanusis telefonas gaus Android 4.2 Jelly Bean, nors jau gegužės mėnesį bus pristatytas Android 5.0 Key Lime Pie. Vartotojo sąsaja bus panaši į naudojamą Nexus įrenginiuose, nors pati Motorola turi savo firminę Holo. Taip pat pranešama, kad Motorola X Phone nebus microSD lizdo, greičiausiai Google prašymu. Apie kamerą, ekrano matricą, 4G LTE palaikymą nieko nežinoma.

Specifikacijos gana realios, kadangi Qualcomm tikisi partnerių įrenginių su Snapdragon 800 pasirodymo šių metų viduryje, o tai beveik sutampa su Google I/O 2013 konferencijos dienomis, kadangi ši įvyks gegužės viduryje, o mobilių įrenginių pasirodymas rinkoje paprastai įvyksta maždaug po kelių savaičių. Aišku, tam tikri šaltiniai teigia, kad X Phone pasirodys ne anksčiau šių metų rudens, juo labiau, kad X Phone gali būti visa serija – kaip Xperia ir panašiai. Bet kokiu atveju, iki Google I/O liko nedaug, tad greitai ir sužinosime, kaip yra iš tikrųjų.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (10)