Lietuvių brolių pristatyta programėlė „My Budgeter“ skina laurus App Store Lietuvoje  (12)

Lietuvių brolių Algirdo ir Martyno sukurta mobilioji programėlė „My Budgeter“, padedanti įprasti valdyti asmenines išlaidas, per kelias dienas tapo labiausiai parsisiunčiama finansų kategorijos programėle Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„My Budgeter“ programėlė leidžia vartotojams efektyviai sekti, valdyti ir planuoti asmenines išlaidas. Programėlėje patogu suvesti išlaidas ir priskirti jas skirtingoms išlaidų kategorijoms. Nustačius mėnesinius biudžetus pasirinktoms kategorijoms, lengva sužinoti „kur dingo pinigai?“.

Programėlė skirta tiems, kas mėgsta tiksliai ir efektyviai valdyti savo finansus. „Savo asmenines išlaidas daugiau negu metus vedžiausi į telefono užrašų knygelę, o brolis, kadangi yra finansininkas, jau seniai savo išlaidas vedė į „Excel“. Pagalvojome, jog būtų labai patogu tai daryti telefone naudojant specialią tam sukurtą mobiliąją programėlę. Išbandžius daugiau nei 10 pirmaujančių programėlių, nusivylėme, nes nei viena jų nebuvo pakankamai patogi. Šiandien džiaugiamės galėdami pristatyti Jums mūsų darbo vaisius“ savo mintis dėstė „MA Solutions“ įkūrėjas Algirdas Lunys. Visi, norintys išbandyti programėlę, ją gali rasti „App Store“.

„My Budgeter“ yra skirta Apple produktams. Programėlės išskirtinumas yra jos paprastumas. Programėlės kūrimo metu buvo palyginti beveik visų pagrindinių konkurentų sprendimai, o jų geriausios savybės sudėtos į „My Budgeter“. Neretai programėlių kūrėjai bando pasiūlyti kuo daugiau savybių, tačiau broliai Luniai susitelkė į pagrindines savybes ir programėlės „draugiškumą“ vartotojams. Programėlė buvo vystoma ir testuojama beveik metus, siekiant ją padaryti kuo intuityvesnę.

„Po beveik metų sunkaus darbo jaučiame, kad vartotojo sąsaja tapo intuityvi ir švelni kaip šilkas“, – juokavo broliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(0)
(8)

Komentarai (12)