Neiškentusi Galaxy S5 kritikos, Samsung keičia vyriausiąjį dizainerį  (5)

Kompanija Samsung paskyrė naują mobilių įrenginių dizaino padalinio vadovą. Juo tapo Lee Min-hyuk, kuris pakeitė anksčiau šį postą užėmusį vyriausiąjį dizainerį Chang Dong Hoon. Vadovybės pasikeitimas buvo įgyvendintas šių metų gegužės 1 d., praneša puslapis The Verge.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis korėjiečių gamintojo žingsnis žengtas po to, kai paskutinius keletą ketvirčių buvo fiksuojamas telefonų pardavimų kritimas. Naujienų agentūra Reuters pažymi, jog įtakos galėjo turėti ir užsitęsusios teisminės kovos su Apple – amerikiečių kompanija kaltina korėjiečius iPhone ir su juo susijusių idėjų kopijavimu.

Lee Min-hyuk ketina susitelkti į Galaxy S ir Galaxy Note mobilių įrenginių kūrimą. Buvęs vyriausiasis dizaineris Samsung nepaliks, jis bus atsakingas už bendrą dizaino formavimo strategiją.

2010 m. Lee Min-hyuk buvo paskirtas Samsung dizaino padalinio viceprezidentu. Tuomet jis tapo jauniausiu korporacijos darbuotoju, užėmusiu tokias aukštas pareigas. Visą šį laiką jis dalyvavo Galaxy įrenginių dizaino kūrime.

Kompanijai Samsung mobilių įrenginių padalinys yra kritiškai svarbus, kadangi atneša apie 76 proc. pajamų. Paskelbta I ketvirčio ataskaita parodė, kad pirmą kartą pajamos iš šio verslo smuko, todėl buvo imtasi vadovybės keitimo.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(20)
(5)
(15)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: