Kinijos turgelio stebuklai: tiesiog puikų kainos ir kokybės santykį turintis „Lenovo“ planšetofonas – jei kada svajojote apie tokį įrenginį, dabar tam puiki proga išbandyti  ()

Ekrano įstrižainės skirtumas tarp išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio – santykinai didelis. Būtent tai buvo bene pagrindinis faktorius, kuris elektronikos gamintojus paskatino imtis planšetofonų gamybos. Nors pirmoji šią atsivėrusią nišą pastebėjo bendrovė „Samsung“, vėliau tuo pačiu keliu pasuko ir kiti gamintojai. Vis dėlto kai kurie pasauliniu mastu gerai žinomi gamintojai savuosius planšetofonus kaimyniniuose regionuose kol kas platina itin neryžtingai. Vienu iš tokių pavyzdžių šiuo atveju gali būti Kinijos gamintojas „Lenovo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, planšetofonas „Lenovo PHAB“ Europos regione yra tarsi egzotinė prekė, kai tuo tarpu vietinėje Kinijos rinkoje – tai paklausus ir vertinamas produktas. Gal tai lemia ir kainų skirtumai - Kinijoje šį planšetofoną dabar galima įsigyti vos už 129 JAV dolerius, kai Europoje analogiškas produktas kainuoja kur kas daugiau.

Įvertinus tai, kad „Lenovo PHAB“ yra sukurtas ir pagamintas visame pasaulyje gerbiamos ir vertinamos bendrovės, abejojančių šio planšetofono kokybe tikriausiai nebus. Šį kartą greičiausiai vienareikšmiškai teks sutikti, kad „Lenovo PHAB“ – tai puikų kainos ir kokybės santykį turintis planšetofonas.

Taip pat svarbu paminėti dar ir tai, kad už patrauklią kainą pirkėjui žadamas ne tik gražus ir solidžiai atrodantis dizainas, bet ir santykinai geras našumas, nes šis 6,98 colių įstrižainės ekraną turintis planšetofonas yra aprūpintas keturių branduolių „Qualcomm MSM8916“ centriniu procesoriumi, „Adreno 306“ vaizdo plokšte bei 1 GB DDR3 tipo operatyviąją RAM atmintine.

Negana to, „Lenovo PHAB“ taip pat yra parduodamas su integruotais WiFi ir 4G ryšio moduliais, kokybiška 13 megapikselių kamera bei pakankama 16 GB dydžio vidine atmintine, kurią esant reikalui visada galima praplėsti dar 64 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Galiausiai svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad planšetofone „Lenovo PHAB“ yra integruota kokybiška ir ilgai laikanti net 4250 mAh talpos baterija, yra įdiegtas dviejų SIM kortelių palaikymas, o operacinės sistemos funkcionalumas ir dizainas yra sukurtas remiantis griežtais Kinijos gamintojo „Lenovo“ standartais.

Kitaip sakant, šiame planšetofone yra įdiegta modifikuota „Android 5.1“ platformos versija, kuri didžiausią išskirtinumą įgyja todėl, nes naudoja unikalią „Lenovo“ sukurtą „EMUI 3.1“ vartotojo sąsają.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(10)
(10)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: