Kinijos turgelio stebuklai: įspūdingi moduliniai „Lenovo“ telefonai „Moto Z“ ir „Moto Z Play“ – gal kinams bus pavykę tai, ko nesugebėjo niekas kitas? (Foto, Video)  (3)

Sukurti kokybišką modulinį išmanųjį telefoną per pastaruosius keletą metų svajojo daugelis gerai visame pasaulyje žinomų technologijų bendrovių. Pirmieji šią avantiūrą oficialiai pasiūlė ir pasaulinėje rinkoje platinti pradėjo „LG“. Vis dėlto teigi, kad išmanusis telefonas „LG G5“ susilaukė pripažinimo pirkėjų tarpe tikrai negalima. Nepaisant konkurentų nesėkmės, Kinijos gamintojas „Lenovo“ taip pat nusprendė rizikuoti. O ar ši rizika pasiteisins metų eigoje puikiai parodys modulinių išmaniųjų telefonų „Lenovo Moto Z“ ir „Lenovo Moto Z Play“ pardavimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog „LG G5“ galima įsigyti ir Lietuvoje – kainas ir asortimentą galite peržiūrėti čia. O dabar pažiūrėkime, ką tokio pasiūlys „Lenovo“, tuo labiau, jog prekybos pradžios proga „Gearbest“ organizuoja jų pardavimą su ženkliomis nuolaidomis.

Moto Z“ savininkai už kiek daugiau nei 400 eurų šiuo atveju gali džiaugtis „Snapdragon 820“ centrinio procesoriaus našumu, WQHD raiškos (2560 x 1440) ekranu, 4 GB operatyviąją RAM atmintine, 13 megapikselių kamera bei 2600 mAh baterija.

Tuo tarpu „Moto Z Play“ modulinio išmaniojo telefono pirkėjai sumokėję apie 340 eurų turės tenkintis „Snapdragon 625“ centriniu procesoriumi, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, tačiau prieš „Moto Z“ savininkus galės pasipuikuoti 16 megapikselių kamera bei 3150 mAh talpos baterija.

Kaip jau buvo minėta anksčiau, „Lenovo Moto Z“ ir „Lenovo Moto Z Play“ yra moduliniai išmanieji telefonai, todėl kokios bus pastarųjų telefonų papildomos funkcijos privalo nuspręsti kiekvienas pirkėjas individuliai.

Pavyzdžiui, jeigu potencialus pirkėjas nėra patenkintas naujosios kartos „Lenovo“ išmaniųjų telefonų baterija, už 107 eurus pastarųjų įrenginių baterijos talpa gali būti padidinta dar 2220 mAh.

Jeigu „Moto Z“ arba „Moto Z Play“ planuoja pirkti melomanas, jis už papildomus 100 eurų gali įsigyti specialų modulinį stereo garsiakalbį. Svarbu pabrėžti, kad jis yra ypatingas ne tik dėl garso kokybės, bet ir dėl to, nes taip pat turi integruotą 1000 mAh talpos bateriją. Ji šiuo atveju reikalinga tam, kad  šis modulinis stereo garsiakalbis prijungtas prie išmaniojo telefono neeikvotų pastarojo baterijos energijos.

Analogišku principu kartu su integruota 1100 mAh talpos baterija „Lenovo“ sukūrė ir projektoriaus modulį. Jis geba atvaizduoti net 70 colių įstrižainės vaizdą ir naudodamas minėtosios papildomos baterijos energiją be įkrovos gali veikti 1 valandą.

Galiausiai maloniai nustebsite sužinoję, kad už papildomus 300 eurų „Lenovo Moto Z“ ir „Lenovo Moto Z Play“ modulinius išmaniuosius telefonu taip pat galima naudoti ir kaip kokybiškus skaitmeninius fotoaparatus. Kitaip sakant, papildomas modulis šiuo atveju tiesiog išmaniajame telefone leidžia turėti ne tik 12 megapikselių kameros sensorių, 10 kartų optinį priartinimą, bet ir kokybišką „Xenon“ tipo blykstę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(5)
(15)

Komentarai (3)