„Įsigijau penkias, tikrai pirksiu dar kelias“. Bene populiariausia „Xiaomi“ išmanioji LED lemputė iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu („Yeelight YLDP05YL Dimmable LED Bulb“ kaina, Specifikacijos, Video, Atsiliepimai)  (1)

„Yeelight YLDP05YL“ - tai 10 W LED lemputė, skleidžianti 800 lm šviesą. Ji tausoja energiją ir gali dirbti net 25 000 valandų. Tačiau didžiausią įspūdį daro išmaniosios funkcijos - programėle galima valdyti šviesos intensyvumą, spalvą, nustatyti laikmatį. Pirkėjams patinka šios lemputės kokybė, lanksčios panaudojimo galimybės ir integracija su išmaniųjų namų prietaisais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Yeelight YLDP05YL Dimmable LED Bulb“ specifikacija

  • Šviesos srautas: 800 lm.
  • Maitinimas: 100 – 240 V.
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Cokolis: E27
  • Galia: 10 W.
  • Taikomoji programa: „Yeelight App“.
  • Papildomos funkcijos: veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, galima reguliuoti ryškumą, spalvos temperatūrą, nustatyti laikmatį.
  • Matmenys ir svoris: 6,50 x 6,50 x 13,00 cm; 195 g.

„Yeelight YLDP05YL Dimmable LED Bulb“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – €16,08.
  • 52 % nuolaida + kuponas DIMBULB0225, siuntimas į Lietuvą - €2,52.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Su nuolaidos kuponu mažiausia kaina iki šiol

„Yeelight YLDP05YL Dimmable LED Bulb“ – tai išmani LED lemputė. Ji tinka įprastam šviestuvui (tinkama įtampa - 100 – 240 V), tačiau ją galima valdyti išmaniuoju telefonu. „Yeelight App“ programėlėje galima reguliuoti šviesos intensyvumą, spalvos temperatūrą, nustatyti laikmatį. Tai – labai patogu, nes nereikia keltis ir eitis prie jungiklio.

Tačiau tai nėra tik šiaip išmanus šviestuvas - „Yeelight YLDP05YL“ iš tikrųjų yra puiki lemputė. Maksimalus šios lemputės šviesos intensyvumas - 800 lm. Tuo tarpu šviesos spalvos temperatūra - 2700 – 6500 K. Kadangi ji yra reguliuojama, visada galėsite šaltesnį apšvietimą keisti šiltesniu – tai labai priklauso nuo naudotojo poreikių ir kambario tipo.

 

Gamintojas pasirūpino ir tuo, kad „Yeelight YLDP05YL“ tarnautų labai ilgai. Numatyta, kad ši LED lemputė be problemų švies 25 tūkstančius valandų. Gamintojas teigia, kad tai – maždaug 11 metų resursas. Pati lemputė yra pagaminta iš aliuminio ir polikarbonato. Nors greičiausiai to niekas nepastebės, „Yeelight YLDP05YL“ turi tesktūruotą korpusą, kuris atrodo šiuolaikiškai ir gražiai.

„Yeelight YLDP05YL“ bendrauja su virtualiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl šią lemputę galima valdyti ir balsu. Taigi, apskritai šią lemputę galima valdyti įprastu sieniniu jungikliu, programėle ir balsu per virtualų asistentą. Šios savybės labai patinka ir pirkėjams.

„Yeelight YLDP05YL Dimmable LED Bulb“ atsiliepimai

„Yeelight YLDP05YL“ – viena perkamiausių LED lempučių Gearbest.com parduotuvėje. Pirkėjai labai džiaugiasi tuo, kad viena programėle galima valdyti kelis tokius prietaisus vienu metu ir kad programėlė apskritai veikia labai paprastai, suprantamai ir efektyviai. Žmonėms taip pat patinka reguliuojama spalvos temperatūra, nes taip apšvietimą galima lengvai priderinti prie aplinkos. Galiausiai, ne vienas pirkėjas džiaugiasi, kad „Yeelight YLDP05YL“ yra suderinama su kitais išmaniaisiais „Xiaomi“ prietaisais.

Apskritai, „Yeelight YLDP05YL“ yra vertinama labai teigiamai. Vidutinis pirkėjų skirtas įvertinimas – 4,8 žvaigždutės iš 5. Štai ką pirkėjai minėjo keliuose savo atsiliepimuose:

  • Lomidrevo: „Ši lemputė turi kelis didelius patobulinimus ir yra žymiai geresnė už senesnį modelį. Ji leidžia keisti šviesos spalvos temperatūrą – nuo šaltos iki šiltos. Šią lemputę galima integruoti į „Xiaomi“ išmaniųjų namų sistemą, prijungimas labai paprastas“.
  • Juan Martin: „Puiki gaminio kokybė, tikrai galima pajusti įprastą „Xiaomi“ lygį. Ši lemputė yra labai ryški, veikia ir JAV, ir Europoje (nes tinka 100-240 V). Pirmą kartą prisijungti programėle buvo kiek sudėtinga, bet po atnaujinimų viskas veikia puikiai. Įsigijau penkias, tikrai pirksiu dar kelias“.
  • Jaka: „Norėjau tokių lempučių, kurios leistų keisti namų atmosferą priklausomai nuo nuotaikos ir paros laiko. Ši veikia puikiai, yra integruota su „Google“ ir programėlė taip pat yra pakankamai funkcionali. Tikrai pirksiu dar kelias kitiems kambariams“.
  • Padrian: „Aukštos kokybės lemputė. Nustačiau laikmatį, kada man reikia, kad šviesa įsijungtų ir išsijungtų, bet taip pat galima keisti ryškumą. Tikrai rekomenduoju šią lemputę su kitais „Xiaomi“ išmaniaisiais namų prietaisais“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (1)