Rusų karinis laivas netyčia apšaudė kaimą netoli Sankt Peterburgo  (20)

Rusijos karinis laivas, Suomijos įlanka plaukdamas į Kronštato uostą, atsitiktinai apšaudė Pesočnojės kaimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per incidentą žmonės nenukentėjo. Apie įvykį „RIA Novosti“ pranešė tik penktadienį, nors kaimas apšaudytas dar ketvirtadienio vakarą. Kaip teigia „47 novostei“, buvo paleista daugiau nei 10 šūvių. Vienintelė apšaudymo metu padaryta žala – sudaužytas automobilio stiklas.

Informaciją apie apšaudymą patvirtino Leningrado karinės jūrų bazės atstovai. Žurnalistams buvo paaiškinta, kad salvę į kaimą paleido mažasis Baltijos laivyno laivas, skirtas kovai su povandeniniais laivais. Nepatvirtintais duomenimis, laivas Suomijos įlankoje vykdė šaudymo pratybas. Tikslios incidento priežastys kol kas neįvardijamos.

Leningrado karinės apygardos karinio jūrų tyrimo skyriaus pareigūnai kol kas laivo įgulos veiksmuose nemato nusikaltimo sudėties, praneša lenta.ru. Atliekamas tyrimas.

Vietos valdžia tvirtina, kad aukų per apšaudymą išvengta tik dėl laimingo atsitiktinumo. „Dabar pats daržų sodinimo karštymetis, ten buvo pakankamai daug žmonių“, – pažymėjo Leningrado srities Vyborgo rajono administracijos atstovė spaudai Tatjana Kostariova.


Žiūrėti Rusijos karinis laivas apšaudė gyvenvietę netoli Sankt Peterburgo didesniame žemėlapyje

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (20)

Susijusios žymos: