Kritikai giria „Nintendo Wii U“, bet vartotojai susiduria su problemomis (Video)  (7)

Naujos kartos, kompanijos „Nintendo“ žaidimų kompiuteris „Wii U“ pasirodė tik prieš kelias dienas, tačiau net ir to užteko, kad internete pasirodytų pranešimų, kuriuose žaidimų kompiuteris „dedamas į šuns dienas“. Taip daroma ne dėl to, jog produktas blogas, tačiau nepatikimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne vienas žaidėjas, įsigijęs „Nintendo Wii U“ žaidimų kompiuterį, praneša, jog šis kartais „nulūžta“, persikrauna, ar labai lėtai užkrauna žaidimus. Kompanija suskubo reaguoti į pranešimus, tačiau patarimai gali padėti tik iš dalies. Į parduotuvę atgal nešti „Wii U“ žaidimų kompiuterį „Nintendo“ pataria tik tada, kai jis visiškai neįsijungia, o kitu atveju laukti atnaujinimų, kurie pasirodys netrukus.

Visgi yra ir tokių atvejų, kai žaidimų kompiuteris naują sistemos atnaujinimą siųsdavosi ir jį diegdavo ilgiau kaip dvi valandas. Vartotojai, praradę kantrybę, ir tiesiog panorę išjungti žaidimų kompiuterį bei vėl jį įjungti, šį sugandindavo. Nėra aišku, ką tokiems žaidėjams daryti ir ar tokie sugadinti „Wii U“ modeliai į garantinį aptarnavimą bus priimami.

Nežvelgiant į problemas, tiek žaidėjai, tiek ir kritikai ypač giria „Nintendo Wii U“ dėl inovacijų. Mes, be jokios abejonės, kalbame apie revoliucinį valdymo pultą. Visgi tie apžvalgininkai, kurie pasidomėjo žaidimų kompiuterio aparatine įranga, teigė, jog ji – ypač pasenusi šiam laikotarpiui.

Mes galime priminti, jog įprastinė žaidimų kompiuterio pakuotė, vardu „Standart“, turi „Nintendo Wii U” žaidimų kompiuterį su 8 GB vietos, vieną „Wii U GamePad” valdymo pultą, AC adapterį bei HDMI kabelį, o kainuoja JAV rinkoje ji 300 JAV dolerių. „Deluxe” versijoje „Wii U” žaidimų kompiuteris pasižymi jau 32 GB talpa, kaip ir dėklais žaidimų kompiuteriui bei pulteliui, o jo kaina siekia jau 350 JAV dolerių.

Europoje, tuo tarpu, „Nintendo Wii U” pasirodys kiek vėliau, tiksliau lapkričio 30 dieną. Mūsų regione versijos vadinsis „Basic“ bei „Premium“ vardais, kiek kitaip, nei JAV. Kainos, deja, nebuvo nurodytas. Tai neva nuspręs mažmenininkai. Japonijos rinka, kaip bebūtų keista, „Wii U” gaus tik gruodžio 8 dieną. Apie kitas rinkas kol kas nepranešama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(8)

Komentarai (7)