Kinijos turgelio stebuklai: į mokyklą grįžtantiems vaikams ir studentams – itin pigi USB atmintinė, daugiafunkcinė stalinė lempa ir pigus, bet našus nešiojamas kompiuteris (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad kiekvienas metų sezonas kažkuo ypatingas ir reikalauja skirtingo pasiruošimo. Analogiškai yra ir su elektroninėmis prekėmis. Jeigu dalis jų gerais pardavimais gali pasigirti vasarą, tai, pavyzdžiui, atėjus rudens sezonui pirkėjų prioritetai gali kardinaliai pasikeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Papildomą įtaką pirkėjų įpročiams taip pat daro ir artėjanti mokslų metų pradžia. Atėjus rugpjūčiui šiuos tendencijų pokyčius jau galima pajusti ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse, o vienu geriausiu to pavyzdžiu šią savaitę gali būti „School-Ready Gear“ išpardavimas, skirtas visiems, kas ruošiasi grįžti į mokslus. Kaip visada, atrinkome įdomiausius pasiūlymų variantus, kurie pravers ir moksleiviams, ir studentams.

USB duomenų laikmena – tiesiog būtinas dalykas kuprinėje

Rinkoje įsitvirtinus debesų kompiuterijos sprendimams USB atmintinės prarado dalį savo turėto populiarumo. Vis dėlto turėti asmeninę USB atmintinę tikrai vertėtų. Kadangi pastarosios pasižymi geru patvarumu, tai garantija šiuo atveju nėra svarbiausias aspektas, todėl pirkdami USB atmintinę Kinijoje dar galite ir papildomai sutaupyti.

Pavyzdžiui, 32 GB talpos „SanDisk CZ43“ atmintinė Kinijoje šiuo metu kainuoja apie 10 eurų. Tuo tarpu jeigu nuspręstumėte „SanDisk CZ43“ įsigyti Lietuvoje, tai iš karto nusiteikite mokėti bent jau 5 eurais daugiau.

Čia galima pridėti tai, kad „SanDisk CZ43“ išsiskiria itin mažais matmenimis (1,95 x 1,59 x 8,8 cm) ir dar gali pasigirti gamintojo deklaruojamomis 130 MB/s duomenų skaitymo bei 40 MB/s duomenų rašymo spartomis.

LED stalinis šviestuvas namų darbų ruošimui

Stalinių šviestuvų pasirinkimo tikrai netrūksta nei Kinijoje, nei Lietuvoje. Vis dėlto vietiniai Kinijos gamintojai nenustoja stebinti, o bene geriausias to įrodymas yra 77 eurus kainuojantis itin funkcionalus stalinis šviestuvas „Haoer Z88“.

Šis iš 15 LED sudarytas šviestuvas su keičiamu šviesos ryškumo lygiu ypatingas tuo, nes gal būti valdomas ne tik naudojant „Haoer Z88“ integruotą lietimui jautrų paviršių, bet ir išmaniuoju telefonu.

Be to, „Haoer Z88“ dar turi integruotą Bluetooth ryšio modulį bei garso įėjimą, o kas įdomiausiai taip pat yra aprūpintas garso kolonėlėmis.

Taigi, kaip jau greičiausiai supratote, „Haoer Z88“ pasirūpina ne tik stalo apšvietimu, bet ir muzikiniu fonu, o labai išskirtiniais atvejais netgi gali pasitarnauti ir kaip laisvų rankų įranga.

Būtinas dalykas vaikams ir studentams – nebrangus, bet našus kompiuteris

Jeigu galvojate apie naują ekonominės klasės nešiojamą kompiuterį, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 240 eurų kainuojantį pilnai metalinį korpusą turintį nešiojamą kompiuterį „CHUWI LapBook“.

Šis su iš karto įdiegta „Windows 10“ operacine sistema parduodamas nešiojamas kompiuteris ypatingas tuo, nes yra aprūpintas 12,3 colių įstrižainės 2K raiškos (2736 x 1824) IPS technologijos ekranu, 6 GB operatyviąja RAM atmintine, 64 GB integruota eMMC tipo vidine atmintimi, naujos kartos pagal „Goldmont“ architektūrą sukurtu „Intel Celeron N3450“ centriniu procesoriumi bei „Intel HD Graphics 500“ vaizdo plokšte.

Galiausiai galima paminėti dar ir tai, kad „CHUWI LapBook“ turi M.2 tipo jungtį, todėl esant pirkėjo poreikiui 64 GB vidinę atmintį bet kada galima išplėsti naudojant papildomą SSD M.2 diską.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()