Kinijos turgelio stebuklai: itin ambicingas „Ulefone Armor 2“ - šiuo metu tai pats geriausias ekstremalioms aplinkos sąlygoms pritaikytas išmanusis telefonas?  (1)

Jeigu sekate šios rubrikos naujienas, tai greičiausiai vis dar puikiai pamenate vietinį Kinijos išmaniųjų telefonų gamintoją „Ulefone“. Šio gamintojo išmanieji telefonai garsėja išskirtine korpuso konstrukcija bei puikiu patvarumu, todėl vis didesnio potencialių pirkėjų susidomėjimo susilaukia ne tik Kinijoje, bet ir Europoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad apie šios bendrovės anonsuotą išmanųjį telefoną „Ulefone Armor“, kuris gali išgyventi pačias grėsmingiausias gamtos išdaigas, rašėme dar sausio mėnesį. Šį kartą skubame pranešti, kad praėjus geram pusmečiui „Ulefone“ ir vėl grįžta su naujienomis.

Jeigu prieš pusę metų domėjotės „Ulefone Armor“, tačiau pastarojo įsigyti nesiryžote – turėtumėte nudžiugti. Šį mėnesį anonsuotas antrosios kartos išmanusis telefonas „Ulefone Armor 2“ akivaizdžiai lenkia savo vyresnį brolį ir daugumos nuomone taip pat žymi naują vietinių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų pažangos etapą.

Tenka pripažinti, kad „Ulefone Armor 2“ atsižvelgiant į kitų kiniškų išmaniųjų telefonų technines charakteristikas kardinalių permainų nesiūlo. Vis dėlto šiuo atveju žiūrint į pilną komplektą tampa akivaizdu, kad „Ulefone Armor 2“ savo smulkius trūkumus su kaupu kompensuoja geru funkcionalumu bei neįtikėtinu korpuso patvarumu.

Įdomu, kad bendrovė pristatydama šį naujos kartos išmanųjį telefoną taip pat nesikuklina. Pasak „Ulefone“, šiuo metu „Ulefone Armor 2“ vienareikšmiškai yra pats geriausias ekstremalioms aplinkos sąlygoms pritaikytas išmanusis telefonas. O kad tai ne šiaip tuščios kalbos patvirtina „Ulefone Armor 2“ suteiktas IP68 sertifikatas bei pagal specialią technologiją sukurti tokie vandeniui atsparūs komponentai, kaip garsiakalbis, kolonėlė, mygtukai, USB C tipo jungtis bei kamera. Be to, „Ulefone Armor 2“ taip pat stebina ir piršto antspaudų skaitytuvu, kurio maksimalų tikslumą bei patikimumą bet kokiomis sąlygomis užtikrina specialus stiklu padengtas paviršius.

Kaip jau buvo minėta, techninių charakteristikų aspektu „Ulefone Armor 2“ itin neišsiskiria, tačiau taip pat tikrai nenuvilia, nes yra aprūpintas 5 colių „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotu aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu, 2,6 GHz taktinio dažnio aštuonių branduolių „Helio P25“ centriniu procesoriumi, „Mali-T880“ vaizdo plokšte, 16 megapikselių kamera, 4700 mAh talpos baterija, 6 GB operatyviąją RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimis. Šiuo atveju maloniai stebina ir priekyje esanti 13 megapikselių kamera, integruotas oro slėgio jutiklis, kompasas, giroskopas, NFC lustas bei GPS ir GLONASS navigacijų ryšio moduliai.

Žinoma, šiuo atveju tenka susitaikyti su tuo, kad net ir už gerą kinišką kokybę teks atitinkamai sumokėti. Šiuo metu „Ulefone Armor 2“ Kinijoje kainuoja apie 220 eurų, tačiau Kinijos elektroninės parduotuvės praneša, kad mėnesiui einant į pabaigą šio išmaniojo kaina kils maždaug iki 255 eurų.

Skubame pranešti, kad jeigu „Ulefone Armor 2“ planuojate įsigyti Kinijos elektroninėje parduotuvė „Gearbest“, tai rekomenduojame padaryti labai sparčiai. Telefonų kiekis nyksta labai sparčiai, o iki rugpjūčio 21 d. pabaigos „Ulefone Armor 2“ užsakiusiam pirkėjui „Gearbest“ taip pat pažada nemokamai atsiųsti apie 17 eurų kainuojantį prie diržo segama krepšį. Šis krepšys ypatingas tuo, nes jame telpa ne tik išmanusis telefonas, tačiau ir kiti papildomi smulkūs įrankiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(20)
(8)
(12)

Komentarai (1)