Kinijos turgelio stebuklai: prasideda didžiulis „Autumn Bumper Harvest“ išpardavimas su daugybe akcijų, žaidimų ir loterijų – trumpai apie viską nuo A iki Z  (1)

Vasara būna tam tikro atokvėpio metas net ir verslo segmentui. Tuo tarpu prasidėjęs ruduo vėl sugrąžina įprastą sumaištį bet kurioje sferoje. Analogiškas tendencijas galima pajusti ir Kinijos elektroninių parduotuvių veikloje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ vasaros metu pirkėjus laikas nuo laiko pradžiugindavo įdomesniais išpardavimais, tačiau vertinant kiniškais masteliais, jie nebūdavo nei labai dideli, nei labai ilgi. O štai vos tik prasidėjus rudeniui jau turime įžangą į didžiulį rudieninį „Autumn Bumper Harvest“ išpardavimą ir vien tik įžanga užtruks net penkias dienas!

Šis penkias dienas truksiantis laikotarpis iki pagrindinio „Autumn Bumper Harvest“ išpardavimo pradžios Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pirkėjams yra ypatingas tuo, nes leidžia džiaugtis ne tik atpigusiomis prekėmis, bet ir specialiais žaidimais, kuriuose nusišypsojus laimei galima laimėti daugybę vertingų prizų. Be to, pirmieji „Autumn Bumper Harvest“ pasiūlymai taip pat turėtų itin sudominti naujus lankytojus. Būtent jiems Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ yra paruošusi papildomas nuolaidas, jeigu už prekes bus atskaitoma naudojantis internetine mokėjimų platforma „PayPal“.

Nors „Autumn Bumper Harvest“ puslapyje jau dabar galima rasti pakankamai daug nukainuotų prekių, šį kartą labiau norėtųsi atkreipti dėmesį į papildomus pasiūlymus. Labai įdomu yra tai, kad „Gearbest“ specialioje skiltyje „Group Share Deals“ lankytojams socialiniuose tinkluose siūlo skleisti žinią apie jiems patinkančius produktus ir už tai žada neįtikėtinas nuolaidas. Nors sunku tuo patikėti, bet, pavyzdžiui, jeigu informacija apie „Elephone P8“ išmanųjį telefoną potencialūs pirkėjai pasidalins 10000 kartų, tai „Gearbest“ dešimt šio išmaniojo telefono vienetų yra pasiryžusi parduoti vos už 9 eurus. Priminsime, kad šiuo metu „Elephone P8“ Kinijoje kainuoja apie 170 eurų.

Tuo tarpu „Lucky Bags“ skiltyje „Gearbest“ palieka intrigą, kuri turėtų itin sudominti azartiškus skaitytojus. Būtent čia pirkėjams tiesiog siūloma išleisti tam tikrą iš anksto numatytą pinigų sumą, už kurią iš atitinkamos kategorijos atsitiktine tvarka galiausiai bus nusprendžiama kokia prekė buvo nusipirkta. Nors tokia nežinomybė kai kuriuos skaitytojus gali neraminti, ja šiuo atveju vis tiek norisi tikėti. Pavyzdžiui, vienas iš „Lucky Bags“ siūlo išleisti 15 eurų ir už juos žada atsitiktine tvarka parinkti elektroninį aksesuarą iš gerai žinomo gamintojo „Xiaomi“. Jeigu žvilgtelėsite į „Gearbest“ parduodamos „Xiaomi“ produkcijos asortimentą, tai teks sutikti, kad už minėtąją 15 eurų kainą bent jau elektroninio aksesuaro įsigyti tikrai nelabai pavyks, todėl galbūt šią avantiūrą šį kartą tikrai vertėtų išbandyti?

Galiausiai taip pat dar norisi pristatyti dvi su „Autumn Bumper Harvest“ išpardavimu susijusias loterijas. Jeigu tikite netikėta sėkme, tai greičiausiai susidomėsite „Fall Scavenger Hunt“ žaidimu, kuriame be jokių didelių pastangų galima laimėti tokius puikius prizus, kaip mažų gabaritų kamerą „Quelima SQ11“, išmanųjį telefoną „Vernee Mars Pro“, kompiuterinę pelę „Assassins G20“ ir pan.

Tuo tarpu kita „Gold Fruit Rain“ loterija reikalauja šiek tiek užsispyrimo, tačiau siūlo ne ką mažiau intriguojantį pagrindinį prizą, t. y. išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi5“. Šiuo atveju telieka nusiteikti tam, kad „Gold Fruit Rain“ žaidimas per dieną vyks tik penkis kartus (14 val., 16 val. 19 val., 21 val., 24 val.) ir kiekvieną kartą truks vos po tris minutes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: