Kinijos turgelio stebuklai: tiems, kam visi telefonai yra per maži - išmanusis telefonas „Uhans Max 2“ su 6,44“ įstrižaine, FHD raiška ir fantastiškai gera kaina (Video)  ()

Pietų Korėjos gamintojas „Samsung“ visam pasauliui pademonstravo, kad didelės įstrižainės išmanieji telefonai laikui bėgant gali tapti labai paklausūs. Kadangi šios tendencijos pasitvirtino, itin didelės įstrižainės išmaniųjų telefonų gamyba dabar užsiima vis daugiau ir daugiau gamintojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, vietiniai Kinijos gamintojai taip pat ilgą laiką tenkinosi vos 5 colių įstrižainės ekranus turinčiais išmaniaisiais telefonais. Vis dėlto šiems metams einant į pabaigą pagaliau įvyko akivaizdus proveržis - šiuo metu Kinijos elektroninėse parduotuvėse itin sparčiai daugėja išmaniųjų telefonų su neįtikėtinomis ekrano įstrižainėmis.

Šiuo atveju norime priminti, kad naujos kartos „Samsung Galaxy Note 8“ išmanusis telefonas gali pasigirti net 6,3 colių įstrižainės ekranu. Be to, „Galaxy Note 8“ taip pat išsiskiria itin siauriu kraštiniu ekrano rėmeliu, todėl net ir turėdamas itin didelį ekraną vis tiek išlieka itin kompaktiškas (16,25 x 7,48 x 0,86 cm). O galbūt priklausote tai skaitytojų kategorijai, kurie yra išbandę senesnės kartos „Note“ serijos išmaniuosius telefonus ir šiuo metu manote, jog 6,3 colių įstrižainės ekranas nėra toks didelis kaip iš tikrųjų norėtųsi? Jeigu būtent taip ir manote, galbūt pats laikas susipažinti su naujos kartos vietinio Kinijos gamintojo išmaniuoju telefonu „Uhans Max 2“?

Tenka pripažinti, kad „Uhans“ populiarumo Kinijoje tikrai netrūksta ir greičiausiai prie to bene labiausiai prisideda plati gamintojo siūloma išmaniųjų telefonų ekranų įstrižainių įvairovė. Nors galbūt tai skamba kiek netikėtinai, bet ši bendrovė gamina išmaniuosius telefonus, kurių įstrižainė siekia nuo 5 iki 6,44 colių.

Ir taip, mes tikrai nesuklydome paminėdami 6,44 colių įstrižainę. Nors „Uhans Max 2“ savo gabaritais (17,65 x 8,92 x 0,92 cm) pralenkia net ir „Galaxy Note 8“, tačiau šiuo atveju tenka pripažinti, kad pagal aukštosios raiškos (1920 x 1080) 6,44 colių įstrižainės ekraną šiam išmaniajam telefonui surasti lygiaverčių konkurentų kol kas yra praktiškai neįmanoma.

Verta pastebėti, kad telefonas turi itin siaurus šoninius rėmelius, tad priklauso taip vadinamai „bezel-less“ ekranų grupei – ne pats aukščiausias mados šuolis su „tri-bezel-less“, tačiau irgi galima priskirti prie madingų sprendimų.

Tęsiant toliau svarbu paminėti ir tai, kad „Uhans Max 2“ dar gali pasigirti santykinai talpia 4300 mAh baterija, o kas įdomiausia, šis išmanusis telefonas turi net keturias integruotas kameras. Žinoma, galinėje dalyje integruota dviguba kamera (13 MP + 2 MP) tikrai nėra naujiena, tačiau jis  turi analogiškos konfigūracijos kamerą (13 MP + 2 MP) ir priekinėje dalyje. Iki šiol tokie telefonai buvo neįsivaizduojami, o dabar vienas po kito anonsuojami telefonai su 4 kameromis – panašu, kad tai šio rudens nauja mada.

Galiausiai galima pridėti tai, kad šis 4G išmanusis telefonas su „Android 7.0“ operacine sistema dar gali pasigirti priekinėje dalyje integruotu piršto antspaudų skaitytuvu, aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bent kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Ir pati geriausia žinia – telefonas yra visiškai naujas, tad kaip įprasta pas kinus, jam galioja anonso progos nuolaida, su kuria jis kainuoja apie 117 eurų. Pasibaigus nuolaidai, jo kaina padidės – kiek tiksliai, neaišku, bet gali pakilti ir iki 135€. Teoriškai nuolaida baigsis spalio 5 d., praktiškai daug greičiau – kai tik pasibaigs akcijai skirti modeliai, tad susidomėjus nedelskite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()