Kinijos turgelio stebuklai: anonsuotas išmanusis telefonas „Meiigoo M1“ - su nuolaida tai geriausią kainos/parametrų santykį turintis išmanusis su 6GB RAM  (1)

Susidaro įspūdis, kad išmaniųjų telefonų gamyba dabar gali užsiimti kiekvienas norintis vietinis Kinijos gamintojas. Vis dėlto daugumai jų užsitarnauti pirkėjų pasitikėjimą nėra taip paprasta kaip norėtųsi. Tenka pripažinti, kad šiuo atveju daug lemiančiu aspektu tampa išmaniojo telefono kaina. Tačiau vis dažniau galima pastebėti tendenciją, kad potencialūs pirkėjai tikrai yra pasiryžę mokėti daugiau, jeigu gamintojas pastariesiems geba pasiūlyti tikrai kokybišką naujos kartos išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praktiškai tokias tendencijas šią savaitę patvirtina išmanusis telefonas „Meiigoo M1“. Nepaisant to, kad šis išmanusis telefonas yra pardavinėjamas dar vos keletą savaičių, pirkėjai aktyviai reiškia savo nuomonę ir dažniausiai visuomet „Meiigoo M1“ skiria maksimalų įvertinimą.

Vieni iš jų pastebi „Meiigoo M1“ dizaino panašumus su „iPhone 7“, kiti giria puikų šio išmaniojo telefono ekraną bei ilgai laikančią bateriją, o dar kiti pabrėžia gerą „Meiigoo M1“ našumą ir prieinamą kainą.

Kad tokia pirkėjų nuomonė yra ne šiaip sau atsitiktinis sutapimas yra daugiau nei akivaizdu, kadangi aukščiau paminėti „Meiigoo M1“ privalumai puikiai atsispindi ir techninėse charakteristikose. Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad „Meiigoo M1“ gali pasigirti ne tik 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080, 443 PPI) ekranu, bet ir priekyje esančiame fiziniame mygtuke integruotu piršto antspaudų skaitytuvu bei pilnai metaliniu vos 9 milimetrų storio korpusu.

Tuo tarpu pakankamą spartą leidžia užtikrinti „Meiigoo M1“ išmaniajame telefone integruotas aštuonių branduolių „Helio P20“ centrinis procesorius bei itin didelės 6 GB talpos operatyvioji RAM atmintinė. Be to, prie visa to dar galima pridėti ir tai, kad šis išmanusis telefonas yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema, yra aprūpintas 4G ryšio moduliu, 64 GB vidine ROM atmintimi, USB C tipo jungtimi bei galia integruota dviguba kamera (13 MP + 8 MP) su „Sony IMX214“ sensoriumi. Galiausiai galima pridėti ir tai, kad „Meiigoo M1“ dar gali pasigirti talpia 4000 mAh baterija, o kas įdomiausias šios baterijos energiją esant poreikiui taip pat galima naudoti ir kitiems elektroniniams įrenginiams įkrauti (veikia kaip išorinė baterija, t. y. powerbank).

Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu šį išmanųjį telefoną galima įsigyti už 230 eurų, o pirkėjams jis bus išsiunčiamas nuo spalio 12 d. 

Šiuo metu paskelbta akcija „Meiigoo M1“ telefonui, dabar šį išmanųjį telefoną galima įsigyti vos už 160 eurų. Tuo tarpu jeigu delsite ilgiau, kaina vėl sugrįž prie 230€, kokia ir buvo teksto rašymo metu.

Lyginant su paprasta 230€ kaina, jam pritaikyta 30% nuolaida, kas yra labai geras pasiūlymas - su nuolaida šis telefonas tampa vienu iš geriausiu 6GB RAM kinišku telefonu pagal kainą. Su tokiais parametrais pigiau nerasite, o identiškai su nuolaida kainuoja tik populiarusis „Vernee Mars Pro“ - ilgą laiką vadintas geriausios kainos išmaniuoju su 6 GB RAM. Dabar „Meiigoo M1“ jam metė iššūkį, tad pirkėjai gavo daugiau pasirinkimo variantų. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (1)