Kinijos turgelio stebuklai: anonsuotas įspūdingas „Hession“ šepetys - valo nešvarumus sunkiausiai prieinamose vietose – padaro tai, ko nesugeba net geriausi dulkių siurbliai (Video)  ()

Daugelis skaitytojų greičiausiai mano, kad vietiniai Kinijos gamintojai savo gabumus geba demonstruoti tik išmaniųjų telefonų rinkoje. Su tokiu teiginiu galbūt ir buvo galima sutikti prieš gerus penkerius metus, tačiau tikrai ne dabar. Kitaip sakant, geriau pasidomėjus paaiškėja, jog kinai nuolatos darbuojasi ne tik prie elektroninių aksesuarų, bet ir tokių daiktų, kurie ženkliai palengvina kasdieninius buities darbus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai:

  • tai akumuliatorinis šepetys, skirtas kriauklių, vonių, klozetų, palangių, sunkiai prieinamų kampų ir kitų erdvių valymui
  • turi 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kurios užtenka 1,5 val. nepertraukiamam valymui
  • gali dirbti nuo baterijos, arba tiesiai maitinamas iš tinklo - turi ES pritaikytą elektros lizdo kištuką
  • šepečio pagrindinėje galvutėje yra nuo drėgmės apsaugotas motoras, pasiekiantis 300 dydžio RPM apsukas
  • ant pagrindinės galvutės užsimauna 3 skirtingos valymo galvutės, su skirtingais šereliais ir forma
  • šepečio galvutės padėtį galima keisti 120 laipsnių ribose
  • kotas yra apie 60 centimetrų ilgio, bet galima pailginti iki 1 metro
  • masė 1.1500 kg 

Kaina

Jeigu bent kartą teko valyti nešvarumus ar kalkių nuosėdas vonioje ar virtuvėje, tuomet greičiausiai žinote, kad tai nėra pats lengviausias ir maloniausias darbas. Vis dėlto išeitis visada yra, tik jos dažniausiai tenka ieškoti ne Lietuvos, bet Kinijos elektroninėse parduotuvėse.

Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje su 46% nuolaida už 23 eurus galima įsigyti „Hession“ šepetį, kuris būtent ir yra skirtas nešvarumams sunkiai prieinamose vietose valyti. Reikia pastebėti, jog tai labai geras kainos pasiūlymas - ebay.com šis šepetys siūlomas už 45€.

Iš pirmo žvilgsnio „Hession Cordless Spin Mop Scrubber“ šepetys neatrodo nieko ypatingas, tačiau šiuo atveju galimybės slypi mažose smulkmenose. Visų pirma norisi pradėti nuo to, kad šis šepetys pas pirkėją atkeliauja su trimis skirtingomis galvutėmis, kurių kiekvienos skiriasi ne tik skersmuo (12,5 cm, 10,5 cm ir 5,5 cm), bet taip pat ir šerelių pozicija bei jų skaičius.

Įdomu ir tai, kad „Hession“ šepečio kotas siekia apie 60 centimetrų, tačiau komplekte gamintojas dar prideda ir papildomą prailginimą, kuris šiuo atveju šio šepečio rankeną leidžia pailginti iki metro. Beje, šis „Hession“ gaminys dar gali pasigirti ergonomiška rankena bei  specialia konstrukcija, kurios dėka 120 laipsnių ribose taip pat dar galima keisti ir šepečio galvutės padėtį.

Galiausiai pagrindinį išskirtinumą „Hession“ šepečiui suteikia integruota 2200 mAh talpos baterija bei motorizuota 300 dydžio RPM apsukas pasiekianti galvutė. Pasak gamintojo, šios baterijos energijos pilnai pakanka maždaug pusantros valandos trunkančiam nepertraukiamam darbui užtikrinti. Vis dėlto net ir išsikrovus baterijai didelių nepatogumų tikrai nepatirsite, nes „Hession“ šepetys pas pirkėją iš karto atkeliauja su Europos regionui pritaikytu elektros lizdo kištuku.

Kokios alternatyvos?

„Hession“ šepetį įsigiję pirkėjai patvirtina, kad tai puiki alternatyva tiems pirkėjams, kurie ieško santykinai paprasto, bet funkcionalaus ir tuo pačiu nebrangaus šepečio sunkiai prieinamoms vietoms valyti. Priminsime, kad kinai taip pat siūlo daugybę kito tipo namų tvarkymą palengvinančių įrankių, kuriuos labai pamėgo pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos – jau rašėme apie pačią perkamiausią 2018 m. I pusmečio buitinę techniką iš Kinijos, o čia skelbėme kokie yra nuolaidų kodai, norint rekordiškai pigiai įsigyti robotizuotus dulkių siurblius.  Tačiau nei vienas iš jų, deja, negali pasiūlyti ne tik „Hession“ šepečiui būdingų savybių, bet ir tokios kainos – šia prasme tai unikalus ir išskirtinis gaminys.  

Pavyzdžiui, jeigu įsigysite vieną iš pačių geriausių kainos/parametrų santykį turintį išmanųjį dulkių siurblį „ILIFE V7S Pro“, jis puikiai tiks vidutinių ar didelių patalpų tvarkymui bei valymui, jei tik jose nėra daug baldų. Tuo tarpu mažas patalpas ir baldais užstatytus užkaborius greičiausiai patogiau bus valyti su elektriniu „Xiaomi“ šepečiu ar naudojantis „Dibea C17 2-in-1“ rankiniu dulkių siurbiu. Vis dėlto jie kainuoja 100€ ir daugiau, bet nei vienas iš šių įrankių nėra tinkamas nei dušo kabinai, nei kriauklei, nei plytelėms ar voniai valyti.

Būtent atliekant tokius darbus geriausiu pagalbininku tampa ne kas kitas, o visai neseniai pasirodęs ir aukščiau jau aptartas naujos kartos „Hession“ šepetys, kainuojantis vos 23€.

Pirkėjų komentarai:

  • Johny. Labai įdomus akumuliatorinis šepetys, naudojant ploviklį ir vandenį, leidžiantis lengvai išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas be akrobatinių gudrybių ir nugaros skausmo. Gal tai ne Xiaomi, bet vistiek labai geras kainos ir kokybės santykis, aš rekomenduoju visiems.
  • Ivan Ginev. Šepetys atkeliavo labai gerai supakuotas, dirba labai gerai ir įspūdžiai kol kas patys geriausi. Rekomenduoju
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()