TOP 10 savaitės perkamiausių: universalus detektorius, kuris parodo metalą, medį ir laidus, realiu laiku į telefoną duomenis siunčianti autodiagnostika, tik šią savaitę anonsuotas išmanusis telefonas ir daug kitų populiarių daiktų (Video, 2018 m. 44 savaitė)  (1)

Pačios perkamiausios šios savaitės prekės:

- Universalus detektorius „Floureon TH-210“

- Automobilinis diagnostikos įrenginys „M3 Car Vgate iCar Pro“

- Išmanusis telefonas „Cubot King Kong 3“

- Masažuoklis „Leravan Mi Home“

- Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

- Naujos kartos mini suktuvas „Bosch GO“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Seago SG – 507“

- Belaidė kompiuterinė pelė „Alfawise WM02“

- Fizinio aktyvumo asistentas „Newwear Q8“

- LED šviestuvas „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Universalus detektorius „Floureon TH-210“

8.81€ | su nuolaidos kodu GBFL210 | 7% nuolaida | „Floureon TH-210“ specifikacijos, atsiliepimai

Perkamiausia šios savaitės prekė iš Kinijos - itin pigus, universalus ir labai naudingas buityje universalus detektorius „Floureon TH-210“, kuris padeda aptikti laidus, medieną bei metalą įvairiuose paviršiuose. Šis šiuolaikiškas prietaisas yra tikras išsigelbėjimas atliekant namų remontą, nes leidžia lengvai nustatyti kas slepiasi po sienų tinku jų iš anksto nepažeidžiant.

Atkeliavo greičiau nei per dvi savaites. Jau išbandžiau „Floureon TH-210“ ir galiu patvirtinti, kad jis veikia. Elektros laidus pavyko aptikti 10 cm atstumu, o metalinės konstrukcijos aptinkamos dar tiksliau. Galbūt tai nėra pats tiksliausias detektorius kokį teko bandyti, tačiau tikrai nepaneigsi, kad „Floureon TH-210“ savo darbą atlieka puikiai. (Gabriel)

Greičiausiai sutiksite, kad namų buityje tenka susidurti su labai įvairiomis situacijomis. Kai kurios iš jų pasikartoja gana retai, todėl reikalauja papildomų pastangų ir susikaupimo. Pavyzdžiui, pakabinti spintelę ant sienos kartais gali būti sudėtingiau nei įsivaizduojate. Visų pirma turite būti tikri, jog toje vietoje yra tvirtas pagrindas, o visų antra privalote įsitikinti, kad gręžiamoje vietoje nėra laidų.

Tai įvertinti yra gana sunku, jeigu įsigijote jau įrengtą būtą. Tuomet tikimybė netyčia nugręžti laidą yra tikrai didelė. Vis dėlto šiuo metu išvengti tokių nenumatytų problemų ir pavojų yra gana lengva aprūpinus specialiais įrankiais. Svarbiausia, kad jie dabar santykinai pigūs, todėl yra prieinamai tikrai kiekvienam norinčiam.

Pavyzdžiui, įsigijus „Floureon TH-210“ detektorių galėsite lengvai sužinoti kur sienose yra paslėpti laidai bei medinės ir metalinės konstrukcijos. Be to, „Floureon TH-210“ taip pat turi specialią išpjovą viršuje, todėl suradus tinkamą vietą gręžti ar tiesiog norit atsižymėti kurioje vietoje yra metalas bei mediena, tą galėsite padaryti iš karto neatitraukdami prietaiso nuo sienos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (17 vertinimai)
  • Aptinkamos medžiagos: medis, metalas ir laidai su elektros įtampa.
  • Aptikimo gylis: elektros įtampos, laidų ir metalo karkasų aptikimas iki 76 milimetrų gylyje; medienos aptikimas - iki 38 milimetrų gylyje.
  • Svarbiausios savybės: LCD ekranas su pašvietimu; garsinis ir vaizdinis įspėjimas; automatinis išjungimo laikmatis; patogus žymeklis, kurį galima naudoti prietaiso neatitraukiant nuo sienos.
  • Maitinimas: viena 9 V baterija.
  • Darbo temperatūra: -20 oC iki 50 oC.
  • Matmenys ir masė: 15 x 7 x 3 cm; 340 g.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“8.81 €.
  • Su nuolaidos kodu GBFL210
  • Tai mažiausia kaina
  • „AliExpress“11.41 €.
  • „Amazon“11.36 €.
  • Palyginimui: Lietuvoje kitų gamintojų profesionalūs integruoti metalo ir medžio ieškikliai kainuoja nuo 86€

2. Automobilinis diagnostikos įrenginys „M3 Car Vgate iCar Pro“

14.94€ | „M3 Car Vgate iCar Pro“ specifikacijos

Antroje vietoje įsitaisė dar viena šios savaitės naujiena - „M3 Car Vgate iCar Pro“. Tai automobilinis diagnostikos įrenginys, skirtas transporto priemonėms su OBD2 standarto jungtimis. Jis gali nuskaityti ir ištrinti klaidas bei parodyti dinamines automobilio charakteristikas realiu laiku. Šiam įrenginiui reikalingas išmanusis telefonas, su kuriuo jis bendrauja „Bluetooth“ ryšiu.

„M3 Car Vgate iCar Pro“ – tai belaidis automobilinis diagnostikos įrenginys, skirtas automobiliams su OBD2 lizdu. Šį priėjimą diagnostinei įrangai turi dauguma automobilių, mikroautobusų ir lengvųjų sunkvežimių, pagamintų po 1996 metų. Norėdami sužinoti, ar jūsų automobilis turi šį lizdą, turėsite paieškoti informacijos naudotojo instrukcijoje. Visgi jei jūsų automobilis jaunesnis nei 22 metai, tikimybė, kad jis neturės OBD2 lizdo yra labai maža.

O kam reikalingas „M3 Car Vgate iCar Pro“? Na, tai yra būdas išsiaiškinti, kas automobiliui negerai. Jūsų automobilyje yra daugybė įvairių sensorių, kurie siunčia informaciją į centrinį kompiuterį. Kuomet užfiksuojami duomenys nesutampa su kompiuteryje įrašytomis normomis, bus užfiksuota klaida.

Rimtesnės klaidos pasirodys ir tiesiai prietaisų panelėje, kur yra visa eilė skirtingų perspėjimo signalų, įskaitant visų nekenčiamą „Check Engine“ („Patikrinti variklį“).

Mitas, kad absoliučiai visos klaidos ir neatitikimai pasirodys vienu iš tokių perspėjimo signalų. Kartais kompiuteris kritiškai nesvarbius neatitikimus tiesiog ignoruoja, palikdamas juos serviso meistrams arba laukdamas kol simptomai suprastės.

Viena iš svarbiausių tokių įrenginių kaip „M3 Car Vgate iCar Pro“ funkcijų – klaidų ištrynimas. Kartais neatitikimas tarp įrašytų normų ir jutiklių užfiksuotų parametrų yra labai menkas ir nereikšmingas, tačiau perspėjimo signalas vis tiek užsidega. Arba pakeitus detalę klaida ir perspėjimo signalas išlieka, nes kompiuteris turi įsiminęs gedimą. Taigi, „M3 Car Vgate iCar Pro“ gali šią klaidą ištrinti ir perspėjimo signalas nebevargins.

Galiausiai, „M3 Car Vgate iCar Pro“ ir kiti diagnostikos įrenginiai padeda įsigyti geresnį automobilį. Yra keli daiktai, kuriuos geriau turėti apžiūrint naudotą automobilį prieš pirkimą (dažų storio matuoklis, geras žibintuvėlis, veidrodėlis dugnui, jei neketinate automobilio pakelti) ir OBD2 diagnostikos įrenginys tikrai yra vienas iš jų. Jis gali padėti aptikti galimus paslėptus gedimus, įvertinti galimus remonto kaštus.

Daug pigesnių belaidžių OBD2 prietaisų turi trūkumų. Jų neatpažįsta kai kurie automobiliai, jie negali ištrinti klaidų, nenuskaito kai kurių klaidų kodų. „M3 Car Vgate iCar Pro“ jau yra vidutinės klasės diagnostikos įrenginys, suderinamas su didesniu kiekiu skirtingų automobilių modelių, pateikiantis daugiau duomenų, tačiau vis tiek turi labai gerą kainą. Šį įrankį tikrai verta turėti savo automobilio priežiūros rinkinyje – juo naudositės dažniau nei galite pamanyti.

Trumpai:

  • Funkcijos: skaito klaidų kodus, juos trina, rodo automobilio duomenis realiu laiku (variklio sūkių dažnis, variklio apkrovos lygis, aušinimo skysčio temperatūra, degalų sistemos būklė, trumpalaikis ir ilgalaikis degalų įpurškimas, įsiurbimo kolektoriaus slėgis, greitis, įsiurbiamo oro temperatūra, oro srauto kiekis ir t.t.), grafiškai atvaizduoja parametrus telefono ekrane.
  • Jungtis: OBD2
  • Suderinamumas: veikia su dauguma automobilių, mikroautobusų, lengvųjų sunkvežimių, pagamintų po 1996 metų.
  • Duomenų skaitymo būdas: išmaniuosiuose įrenginiuose per „Bluetooth“.
  • Išmatavimai ir masė: 5,00 x 3,50 x 2,50 cm, 50 gramų.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest -  14.94€.
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu kainuos 0.29€.

3. Išmanusis telefonas „Cubot King Kong 3“

140.64€ | 39% nuolaida | „Cubot King Kong 3“ specifikacijos, atsiliepimai

Trečioje vietoje naujausias šios savaitės anonsas - vos prieš kelias dienas prekyboje atsiradęs išmanusis telefonas „Cubot King Kong 3“. Tai smūgiams atsparus išmanusis telefonas, kuris puikiai veikia tiek -30 laipsnių šaltyje, tiek 60 laipsnių karštyje. Šis išmanusis telefonas ypatingas taip pat tampa dėl integruotos 6000 mAh talpos baterijos bei unikalaus patentuoto dulkėms atsparaus korpuso dizaino, kuris yra atsparus netgi dumblui.

Šis išmanusis telefonas yra tikrai pakankamai našus, todėl puikiai tinka žaidimams. Be to, išsiskirti padeda unikalus dizainas ir patvarus korpusas. Kitaip sakant, „Cubot King Kong 3“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išsiskirti iš minios. (Ralfe)

Jeigu laikotės posakio, kuris teigia, kad daiktas turi tarnauti jums, o ne jūs daiktui, tuomet greičiausiai aktyviai domitės aplinkos poveikiams atspariais išmaniaisiais telefonais. Praktika rodo, kad tokius išmaniuosius telefonus dabar aktyviai kuria vietiniai Kinijos gamintojai. Vienas naujausių to pavyzdžių – išmanusis telefonas „Cubot King Kong 3“.

Šis išmanusis telefonas daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl įdiegtos originalios „Android 8.1“ operacinės sistemos versijos, kuri taip pat palaiko ir lietuvių kalbą. Be to, „Cubot King Kong 3“ 5,5 colių įstrižainės ekraną nuo suraižymų saugo „Corning Gorilla Glass“ stiklas, o tuo kol kas gali pasigirti retas Kinijoje gamintas išmanusis telefonas.

 „Cubot King Kong 3“ išsiskirti leidžia iš  poliesterio pagamintas korpusas. Jis pilnai atitinka IP68 standartui keliamus reikalavimus ir taip pat ypatingas tampa dėl unikalios „Cubot“ patentuotos apsaugos nuo dulkių technologijos. Pasak gamintojo, „Cubot King Kong 3“ korpusas yra pilnai pritaikytas atlaikyti kardinalius temperatūrinius skirtumus (nuo -30 oC) iki +60 oC, o kas svarbiausia, jis yra atsparus ne tik vandeniui ar dulkėms, bet ir dumblui.

Svarbu pabrėžti, kad „Cubot King Kong 3“ išmanusis telefonas ypatingas tampa ir dėl panaudoto GFF tipo lietimui jautraus ekrano paviršiaus. Jis šiuo atveju leidžia sukurti plonesnį bei jautresnį nei įprastai ekraną. „Cubot King Kong 3“ taip pat stebina dar ir dėl tos priežasties, nes gali matuoti žemės magnetinį lauką.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.7 balai iš 5 (33 vertinimai)
  • Ekranas: 5,5 colių įstrižainės (1440 x 720 px, 293 PPI), padengtas „Corning Gorilla Glass“ stiklu.
  • Procesorius: 8 branduolių Helio P23 (MT6763T), 2,0 GHz.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G71 MP2“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB duomenų atmintis (plius „Micro SD“ iki 128 GB).
  • Kameros: galinės 16 + 2 MP (auto fokusavimas, ƒ/2.2, 1 A LED blykstė, 5 lęšių); priekinė 13 MP kamera (4 lęšių, ƒ/2.2).
  • OS: „Android 8.1“.
  • Baterija: 6000 mAh talpos baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas integruotas išmaniojo telefono galinėje dalyje.
  • NFC: yra;
  • Jungtys: USB C tipo.
  • Ryšiai: 4G LTE (B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B20); Bluetooth 4.2; NFC; WiFI (2,4 GHz + 5 GHz); GPS; A-GPS; GLONASS.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas, magnetinio lauko matavimas; artumo jutiklis.
  • Korpusas: poliesteris, IP68 standartas.
  • Išskirtinės savybės: atsparus vandeniui, dulkėms, dumblui, smūgiams, aukštai temperatūrai, turi 1 A LED blykstę, naudoja originalią „Android“ OS, gali matuoti magnetinį lauką, turi programuojamą mygtuką šoninėje dalyje.
  • Matmenys ir masė: 16,25 x 7,83 x 1,33 cm; 280 g.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“140,64 €.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Parduodamas su 39% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Kiekvieną dieną (iki 2018 11 04) 11 val. su nuolaidos kodu GBMPK pirmi 5 telefonai parduodami  už 61,52 €.
  • „AliExpress“204,59 €.

4. Masažuoklis „Leravan Mi Home“

15.82€ | 39% nuolaida | „Leravan Mi Home“ specifikacijos, atsiliepimai

„Leravan Mi Home“ - nuolatos yra viena iš perkamiausių prekių. Tai labai kompaktiškas mobilus masažuoklis, veikiantis transkutaninio elektrostimuliavimo pagrindu. Jį galima naudoti visur - ir namie, ir darbe, ir sportuojant. Geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus ir veiksmingas.

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių.

Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus.

Ši technologija, sutrumpintai vadinama TENS, yra dažnas mokslinės polemikos objektas. Ne visi specialistai sutinka, kad TENS gali numalšinti nugaros ar kaklo skausmą, kiti nemano, kad trumpi elektros impulsai apskritai gali suteikti kokį nors pagerėjimą.

Visgi, daugybė žmonių, įsigijusių paprastus TENS prietaisus, teigia, kad jiems jie labai padėjo, o ir profesionalioje medicinoje jie naudojami gimdyvių skausmui sumažinti ir net odontologijoje. Tokių pat atsiliepimų nestiga ir prie šio „Xiaomi“ masažuoklio - apžvalgose teigiama, kad dirbant sėdimą darbą ir jį uždėjus ant nugaros, jau po 15 min. pasijaučia sumažėjusi nugaros įtampa. 

TENS impulsai yra labai silpni ir joks pašalinis poveikis nėra pastebėtas, tačiau vis tiek šiuos prietaisus reikėtų naudoti atsargiai.

„Leravan Mi Home“ yra kompaktiškas TENS masažuoklis, kurį naudoti labai paprasta. Tereikia jį priklijuoti prie norimos raumenų grupės ir įjungti vieno mygtuko paspaudimu.

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ yra kontroliuojamas vos pora mygtukų. Trumpi paspaudimai leis pereiti nuo vieno režimo prie kito. Režimai skiriasi impulsų stiprumu ir dažniu. Pavyzdžiui, jei norite atsipalaiduoti, pasirinkite masažo režimą, kuris trumpus, švelnius impulsus keis greitesniais ir stipresniais.

Jei norite greitai numalšinti skausmą - jums padės automatinis ar paspaudimų režimas - abu jie veikia trumpais ritmiškais impulsais. Tuomet tereikia pasirinkti vieną iš dešimties intensyvumo lygių.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (849 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras masažuoklis: suminis apžvalgų reitingas 4.67 balai iš 5
  • Transkutaninis elektrostimuliavimas (TENS) – tai medicinoje plačiai taikomas elektrostimuliacijos metodas, kuomet ant odos priklijuoti elektrodai siunčia labai silpnus elektros signalus ir taip stimuliuoja nervus.
  • TENS padeda atpalaiduoti įsitempusius raumenis, malšina skausmą ir netgi skatina endorfino išsiskyrimą.
  • „Leravan Mi Home“ yra itin kompaktiškas TENS masažuoklis, vienu metu veikiantis tik vieną sritį. Todėl jis saugus, lengvas ir paprastas naudoti.
  • „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių.
  • Rekomenduojamas masažo laikas – 15 minučių.
  • „Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą.
  • Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.
  • Keičiami elektrodai susidėvi per maždaug 50 sesijų.
  • „Leravan Mi Home“ sveria 14 gramų ir gali būti nešiojamas sportuojant.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Leravan Mi Home“ masažuoklis
  • Vienam apžvalgininkui taip patiko „LEVARAN“ masažo įrenginys, kad įsigijo dar 3. Tiesiog vieno neužtenka, norisi, kad vienu metu darbuotųsi keli masažo įrenginiai. Juo naudojasi ne tik pats, bet ir visa šeima, nuo 2017 metų. Teigia, kad iš pradžių buvo kritiškai nusiteikęs, bet dabar „TENS“ įrenginys yra kasdien su juo.

5. Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

17.58€ | 42% nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Bekontaktis termometras šeimai yra labai geras pasirinkimas. Jis neliečia sergančiųjų, todėl tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra šiek tiek mažesnė.

Bekontakčiai termometrai taip pat labiau patinka vaikams, nes jie veikia iš karto - jų nereikia laikyti, todėl vaikai gali net miegoti, kuomet matuojama jų temperatūra.

Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth“ veikia infraraudonųjų spindulių IR pagrindu, todėl jį tereikia laikyti netoli sergančiojo kaktos, nuspausti mygtuką ir po sekundės ekrane pasirodys užfiksuota žmogaus kūno temperatūra.  Apie tai įspės ir vibracija - garsinis signalas pažadintų vaiką.

„Xiaomi“ pagalvojo ir apie šio termometro laikymo kampą ir tikslumą. Tikriausiai pastebėjote, kad šio bekontakčio termometro dizainas yra unikalus. Jis pagamintas taip, kad naudotojui būtų patogu jį laikyti optimaliu kampu nukreipus į sergančiojo kaktą.

Šis įrenginys taip pat pasižymi labai lygiais paviršiais, kuriuos lengva valyti, ir dviem AAA standarto baterijomis, kurių pakaks 3000 labai tikslių matavimų.

„Xiaomi Mi Home iHealth“ žmogaus kūno temperatūrą išmatuoja per sekundę, tačiau to pilnai pakanka, jog per tą laiką jis duomenis paimtų net 100 kartų. Tai garantuoja maksimalų tikslumą, koks tik yra galimas naudojant vokišką jutiklį.

Šis prietaisas taip pat atkreipia dėmesį į aplinkos temperatūrą ir ją kompensuoją, o naudotojų pasitikėjimą užtikrina ir naudojamas „German Heimann“ jutiklis. „Xiaomi“ teigia, kad šis prietaisas žmogaus kūno temperatūrą svarbiausiame 35 – 42 oC diapazone matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (1188 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.
  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“17.58€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.11€.
  • „TomTop“26.12€
  • „Banggood“ - 30.98€.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote apie 13€.

6. Naujos kartos mini suktuvas „Bosch GO“

35.16€ | 66% nuolaida | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

Paskutines dienas skaičiuojantis 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvo išpardavimas sudomino daug pirkėjų. Tai profesionalus ir universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams - su juo neišardysiste elektronikos, nes jis per stambus, bet įsuksite visus medvarščius ar ardysite stambią buitinę techniką. 

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra skirtas visiems, kuriems dėl įvairių priežasčių tenka ardyti ir surinkinėti įvairius daiktus. Tai yra galingas įrankis, efektyviai pakeičiantis įprastą atsuktuvą. Tikriausiai žiūrint į jį atmintyje iškyla „Wowstick 1F“ suktuvas, tačiau tai – du visiškai skirtingi įrankiai.

„Wowstick 1F“ buvo skirtas išimtinai tik elektronikos gaminiams ardyti ir surinkti, o štai „Bosch“ mini suktuvas yra kur kas didesnis, galingesnis ir universalesnis. „Wowstick 1F“ atliko elektronikos atsuktuvų funkcijas, o „Bosch“ įrenginys – įprasto, dideliu atsuktuvo darbą. Kitaip tariant, „Wowstick 1F“ padės išardyti telefoną, o „Bosch“ pravers remontuojant automobilį, skalbimo mašiną, dulkių siurblį ar kitą didesnę techniką.

Taip yra todėl, kad „Bosch“ įrenginys turi didelį šešiakampį griebtuvą – jam tiks standartiniai antgaliai, kuriuos naudojate su įprastais atsuktuvais. Tai reiškia, kad nereikės ieškoti kažkokių specifinių priedų. Šis suktuvas taip pat turi gerokai didesnį maksimalų sukimo momentą, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pavaros, svyruoja nuo 2,5 iki 5 Nm.

Kalbant apie pavaras, „Bosch GO“ suktuvas turi 6 greičius – jie pasirenkami atsuktuvo gale esančiu ratuku. Tinkamą greitį reikia pasirinkti pagal varžto dydį – kuo didesnis varžtas, tuo žemesnę pavarą reikia naudoti. Šis suktuvas vienodai gerai veikia sukdamasis bet kuria kryptimi.

Šone esančiu slankikliu reikės pasirinkti, ar norite prisukti, ar atsukti varžtą. Tuomet atsuktuvo galvutę tereikės prispausti prie varžto ir jis ims suktis norima kryptimi. Pats įrenginio korpusas yra padengtas termoplastiku, todėl jis neslysta ir yra patogus. Iš tiesų, jį galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą, jei kiltų toks reikalas. „Bosch“ mini suktuvas sveria 280 gramų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (76 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5  
  • „Bosch GO“ mini suktuvo sukimas pradedamas prispaudus atsuktuvą prie varžto, įjungus rankinį režimą, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • 5 mm antgalių griebtuvas.
  • Laisvo sukimosi greitis – 360 apsisukimų per minutę.
  • 6 greičio pasirinkimai, skirti skirtingiems varžtams.
  • Maksimalus sukimo momentas – 5-2,5 Nm, priklausomai nuo pasirinkto greičio.
  • Darbinė įtampa 3,6 V.
  • Su pilnai įkrauta baterija šis „Bosch“ suktuvas dirba iki 8 valandų.
  • Baterijos lygio indikatorius – spalvotas LED ant korpuso.
  • Įkrovimas – 90 min per USB laidą.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas
  • Tai labai kompaktiško dydžio mini suktuvas. Jį galima patogiai nešiotis visur su savimi. Gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai. „Bosch Go“ yra galingas įrankis, kuriuo paprasta naudotis.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 35.16€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Ebay.com - 52.43€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 17€.

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto komplekte su antgaliais:

Antgalius galima įsigyti atskirai arba pirkti bet kokioje Lietuvoje esančioje įrankių parduotuvėje. 

7. Elektrinis dantų šepetėlis „Seago SG – 507“

12.30€ | 19% nuolaida | „Seago SG – 507“ specifikacijos, atsiliepimai 

„Seago SG – 507“ - tai vienas populiariausių, biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis. Ką tai reiškia? Tai, kad jis neturi tokių įmantrių priedų kaip belaidžio įkrovimo stotelė ar „Bluetooth“ sąsaja su mobiliuoju telefonu. Geriausia tai, kad ir keičiamos galvutės yra labai pigios, o mažas svoris leidžia šį įrenginį pasiimti į visas keliones.

Nuostabus įrenginys, pakuotėje yra trys galvutės ir įkrovimo laidas. Kokybė, atrodo, yra gera, balta spalva atrodo gražiai. Jis veikia stebėtinai tyliai ir yra malonus naudoti. Man jis patinka, tikriausiai užsakysiu dar kelis visai šeimai. Už tokią kainą nieko geriau nesurasit. (Balazs)

Kodėl sakome, kad „Seago SG – 507“ yra biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis? Palyginkime jį su „Xiaomi Soocas Soocare X3“ ir pasidarys aiškiau - „Seago SG – 507“ paprastai kainuoja iki 16€, kai už „Xiaomi Soocas Soocare X3“ kartais prašoma ir 45€.

„Xiaomi“ įrenginys sveria 123 gramus, turi belaidžio įkrovimo stotelę, atitinka IPX7 standartą ir yra išmanus - „Soocas Soocare X3“ gali prisijungti prie išmaniojo telefono ir į jį perduoti informaciją apie šepetėlio būklę ir jūsų burnos higienos įpročius. Tiesa, „Xiaomi Soocas Soocare X3“ vibruoja žemesniu dažniu (37200 kartų per minutę), turi tik keturis režimus, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Seago SG – 507“, kaip minėta, dirba net 30 dienų, o ir įkraunamas yra net 4 kartus greičiau. Jis vibruoja 40000 kartų per minutę greičiu ir turi 5 režimus: įprastas valymo, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.89 balai iš 5 (814 vertinimai)
  • „Seago SG – 507“ yra aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu ir keičiamomis kokybiškomis galvutėmis su nailoniniais „DuPont“  šereliais.
  • Vibracijos dažnis – 40000 kartų per minutę;
  • Penki režimai: įprastas valymo, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.
  • Neturi sąsajos su išmaniuoju telefonu ir įkrovimo stotelės;
  • Įkrovimas per „Micro USB“; 
  • Vieno įkrovimo energijos užtenka apie 30 dienų valantis du kartus per dieną;
  • Įkrovimo laikas – 4 val.;
  • Naudojamos labai aukštos kokybės galvutės su suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „DuPont“  nailoniniais šereliais;
  • Atsparumas vandeniui – IPX5 reitingas;
  • Dydis ir svoris: 23 x 2,5 x 2,5cm, 79 gramai.
  • ECHNO_KARP apžvalgininkas teigia, kad pats išbandė šį elektrinį dantų šepetėlį „Seago SG – 507“ ir neturi jokių nusiskundimų - nei dėl patogumo, nei dėl veikimo. Taip pat apžvalgininkas apibendrina, jog „Seago SG – 507“ yra gražaus dizaino, atrodo estetiškai ir pastebi, kad tokius elektrinius dantų šepetėlius yra malonu ne tik sau įsigyti, bet ir kitiems padovanoti.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 12.30€
  • Siunčiamas į Lietuvą nemokamai neregistruotu paštu.
  • 5 galvučių komplektas - 4.39€.
  • Ebay.com - 13.32€.

8. Belaidė kompiuterinė pelė „Alfawise WM02“

6.41€ | 10% nuolaida | 4.78 balai iš 5 (49 vertinimai)

Tai vertikali kompiuterinė pelė. Tokio tipo belaidės kompiuterinės pelės sparčiai populiarėja dėl tos priežasties, nes pasižymi geromis ergonominėmis savybėmis ir tai pat padeda išvengti rankos riešo nuovargio, kas įprastai sukelia didelį diskomfortą naudojantis įprastomis kompiuterinėmis pelėmis.

Jeigu su šia problema susiduriate gana dažnai, tuomet tikrai laikas susirūpinti savo sveikata, nes ateityje galite turėti dar didesnių problemų – riešo kanalo tunelinio sindromo. Tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl rinkoje pasirodė tokios vertikalios kompiuterinės pelės, kaip „Alfawise WM02“.

Čia dar norisi pridėti tai, kad belaidė optinė kompiuterinė pelė „Alfawise WM02“ yra maitinama dvejomis AAA tipo baterijomis, leidžia keisti jautrumą (400 / 800 / 1600 / 2400 DPI), yra aprūpinta penkiais klavišais ir taip pat iš kitų išsiskiria optimaliu svoriu (90 g) bei korpuso matmenimis (12,5 x 6,5 x 7,6 cm).

9. Fizinio aktyvumo asistentas „Newwear Q8“

17.58€ | 29% nuolaida4.5 balai iš 5 (230 vertinimai)

Jeigu teko domėtis fiziniais aktyvumo asistentais, tai greičiausiai žinote, kad įprastai jiems būdinga stačiakampio forma. Tuo tarpu 17 eurų kainuojantis „Newwear Q8“ fizinis aktyvumo asistentas ypatingas tuo, nes iš pažiūros labiau primena solidžiai atrodantį išmanųjį laikrodį.

„Newwear Q8“ yra aprūpintas net 170 mAh talpos baterija, kuri, pasak gamintojo, budėjimo režime be papildomos įkrovos gali tarnauti net apie 150 dienų. Žinoma, nereikia tikėtis, kad baterija tiek ištvers aktyviai ją naudojant  - didelis ir patogus ekranas reikalauja daug energijos, bet to, jei įjungsite nuolatinį širdies ritmo matavimą, ką ši apyrankė leidžia padaryti, energijos sąnaudos išaugs dar labiau.

Taip pat įdomu, jog šis fizinis aktyvumo asistentas gali pasigirti ne tik pulsometru, žingsniamačiu, integruotu begarsiu žadintuvu, bet ir lietimui jautriu ekranu bei techniniais sprendimais, kurie leidžia stebėti kraujo osmosinį slėgį bei deguonies kiekį kraujyje.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 17.58€.
  • Tai pati mažiausia kaina
  • Kainuoja kaip išmanioji apyrankė, o atrodo kaip prabangus išmanusis laikrodis.
  • Siunčia neregistruotu paštu už 0.13€.

Dabartinė 17.58€ kaina yra mažiausia šio fizinio aktyvumo asistento kainų istorijoje:

10. LED šviestuvas „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“

87.90€ | 31% nuolaida | „Xiaomi Mijia Zhirui“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia Zhirui“ – tai nuotoliniu būdu per „Bluetooth“ arba „WiFi“ valdomas ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris gali skleisti norimo ryškumo bei pasirinktos spalvinės temperatūros šviesą. „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali būti valdoma tiek išmaniuoju telefonu, tiek specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl labai paprasto montavimo.

Puikus šviestuvas, kuris turi keturis darbo režimus. Įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali keisti spalvos temperatūrą automatiškai. Pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia Zhirui“ vasarą dienos metus skleidžia šaltai baltą šviesą, o atėjus vakarui arba žiemos metu pradeda naudoti šiltesnį gelsvos spalvos apšvietimą. (David)

Patalpos apšvietimui keliame vis didesniu reikalavimus. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad LED su šia užduotimi susitvarko be didelių problemų. Pavyzdžiui, ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra ne tik labai galingas ir stilingas šviestuvas, bet esant poreikiui dabar leidžia keisti ir apšvietimo ryškumą, ir skleidžiamą šviesos spalvinę temperatūrą.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ šviestuvas yra atsparus dulkėms (IP60) ir taip pat gali būti valdoma ne tik išmaniuoju telefonu, bet taip pat ir specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.

Šis nuotolinis valdymo pultelis yra perkamas atskirai, bet jį įsigyti tikrai verta – jame yra integruoti temperatūros ir drėgmės davikliai.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ yra susiejamas su išmaniuoju telefonu, kas reiškia, kad patalpos drėgmė ir temperatūrą galėsite matyti tiesiog išmaniojo telefono ekrane. Tačiau šie davikliai panaudojami ne tik pranešimams apie temperatūrą ar drėgmę – pagal šią informaciją galima iš karto autošmatiškai nustatyti šviestuvo elgseną: vėstant patalpai, šviestuvas skleidžia vis šiltesnę spalvą. Nors tai kambario nepašildo, bet sukuria kur kas jaukesnę atmosferą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.85 balai iš 5 (490 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 3000 liumenų (atitinka 2 kaitrines lemputes po 100W).
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 5700 K.
  • Galingumas: 33 W.
  • LED: 64 LED, 82 Ra
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 10 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per Bluetooth ir WiFi; atspari dulkėms (IP60); gali būti susiejama su fiziniu aktyvumo asistentu „Xiaomi Mi Band“, gali būti valdomas su išmaniuoju pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.
  • Matmenys ir svoris: 49,5 x 49,9 x 5,4 cm; 1,63 kg.

Kaina

Tikrinta 2018 11 04

„Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“87.90€
  • 31% nuolaida, į Lietuvą siunčiama „Priority Line“, siuntimas kainuoja 0.22€
  • „AliExpress“ - 143.96 €
  • Tokia kaina su siuntimu, kuris kainuoja net 64.69 €.
  • „Xiaomi Mijia Zhirui“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 55 €.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“17.58€
  • 21% nuolaida,  siunčiama į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.43€     

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)