Skelbiama nuolaida naujos kartos įstatomoms „Lenovo“ ausinėms su dirbtiniu intelektu ir galimybe klausytis 10 valandų muzikos be įkrovimo („Lenovo Air TWS“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Lenovo Air TWS“ – tai naujos kartos dirbtinio intelekto sprendimus naudojančios į ausį įstatomos ausinės, kurios ypatingos tampa dėl integruoto „BES IZ 2000“ lusto, užtikrinančio ne tik gerą garso atkūrimo kokybę, bet ir itin mažas energijos sąnaudas bei stabilų Bluetooth ryšį 10 metrų atstumu. Be to, šios ausinės iš karto atkeliauja su geru mobilumu pasižyminčia įkrovos stotele ir taip pat yra atsparios vandeniui (IPX5).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Lenovo Air TWS“ specifikacijos

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis, turi mikrofoną. Ant abiejų ausinių korpuso yra po sensorinį mygtuką, kurių pagalba galima atsakyti į skambučius, perjungti ar sustabdyti grojančią dainą, didinti ar mažinti garsą.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai ar keliaujant į verslo susitikimus; pilnai pritaikytos bet kokioms oro sąlygoms, atsparios vandeniui (IPX5).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus, vidutinius ir aukštus dažnius dėka naudojamų judančių dinaminių iš grafeno pagamintų ričių.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 10 valandų muzikos klausymui, 3 valandos pokalbiams.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 4.2“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: sensorinį mygtuką turi abi ausinės; iš aliuminio lydinio pagaminta įkrovimo stotelė; ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą; keičiami ausinės atgaliai; stabilus ir geras veikimas, kurį padeda pasiekti dirbtinis intelektas.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (400 mAh), USB laidas, 3 vnt. ausinių atgalių ir instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  2,3 x 2,2 x 1,4 cm; 4,5 g (vienos ausinės).

„Lenovo Air TWS“ kaina

  • Gearbest“ – 49,17 €.
  • Dabar parduodamos su 22% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos registruotu paštu už 0,26 €.
  • Įtrauktos į „Top Brands & Premium Sound“ išpardavimo pasiūlymo sąrašą.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Į ausies kanalą įstatomų ausinių sprendimai šiuos metus pasitinka su naujovėmis, kurie dienos šviesą šį kartą išvydo „Lenovo“ dėka. Šio gamintojo „Lenovo Air TWS“ į ausį įstatomos naujos kartos belaidės Bluetooth ausinės garsėja tuo, nes yra aprūpintos išskirtiniais dirbtinio intelekto sprendimais.

„Lenovo Air TWS“  belaidėse į ausies kanalą įstatomose ausinėse tai pavyksta pasiekti „BES IZ 2000“ lusto pagalba. Šis lustas garantuoja patikimą ryšio kokybę atstumuose iki 10 metrų, siūlo papildomos interferencijos šalinimo mechanizmus, užtikrina gerą muzikos kokybę ir taip pat pasirūpina efektyviu baterijos resursų naudojimu.

Gerą skambėjimą tiek žemų, tiek vidutinių, tiek aukštų dažnių diapazone šiuo atveju pavyksta pasiekti dėka dinamiškai judančių iš grafeno pagamintų ričių.

Tuo tarpu pakankamą perduodamos informacijos suspaudimą ir greitą persiuntimą pavyksta užtikrinti integruoto „Bluetooth 4.2“ ryšio modulio pagalba.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį į ergonomišką „Lenovo Air TWS“ dizainą, kuris garantuoja patogų ausinių įstatymą į ausies kanalą. Čia dar norisi pridėti kompaktiškos įkrovos stotelės privalumus, kurią šiuo atveju visiškai patogiai galima nešiotis net ir kelnių kišenėje.

Dėl integruotų dirbtinio intelekto sprendimų „Lenovo Air TWS“ atrasti tinkamą konkurentą šiuo metu yra sunku. Kaip galima alternatyva galimai gali būti „Alfawise Mini True Wireless“, tačiau šias ausines vertėtų rinktis tik tuomet, jeigu kartu su savimi esate pasiryžę nešiotis ir santykinai didelę įkrovos stotelę.

Tuo tarpu jeigu tiek vienu, tiek kitu atveju įkrovimo stotelę nuspręsite palikti namuose, tuomet tikrai labiau džiaugsitės įsigiję „Lenovo Air TWS“, nes šios į ausies kanalą įstatomos ausinės be papildomos įkrovos gali būti naudojamos net 10 valandų muzikos klausymui arba 3 valandas pokalbiams. Pagal šį aspektą „Alfawise Mini True Wireless“ atrodo kur kas kukliau, nes klausantis muziką be papildomos įkrovos atlaiko vos 3 valandas, o pokalbių metu apie 2,5 valandos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()