Skelbiama nuolaida vienoms geriausių vidutinės kainos žaidimų ausinių visame pasaulyje - 7.1 tipo erdvinio garso sistema, unikalios aušinimo pojūtį suteikiančios pagalvėlės ir integruotas mikrofonas („Razer Kraken 7.1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„Razer Kraken 7.1“ – tai patikimo ir gerai visame pasaulyje žinomo gamintojo ausinės, kurios bene labiausiai orientuotos į žaidimo mėgėjus, tačiau puikiai tinka ir kasdieniam naudojimui. Šios visą ausį dengiančios ausinės garsėja unikaliomis aušinimo pojūtį suteikiančiomis pagalvėlėmis ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl gero skambėjimo, kurį šiuo atveju pavyksta pasiekti naudojant 7.1 tipo erdvinio garso sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Razer Kraken 7.1“ specifikacijos

  • Tipas: laidinės/dedamos ant ausų, uždaras korpusas, prie kompiuterio prijungiamos naudojant USB jungtį.
  • Pagrindinė paskirtis: labiausiai orientuotos į žaidimų mėgėjus, tačiau puikiai tinka ir kasdieniniam darbui ar muzikos klausymui.
  • Skambėjimas: naudoja 7.1 erdvinio garso sistemą, todėl puikiai atkuria visą dažnių spektrą.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz;
  • Varža: 24 omai.
  • Garsiakalbiai: 32 mm garsiakalbiai.
  • Jungtys: Micro USB jungtis ausinių prijungimui prie PC.
  • Išskirtinės savybės: erdvinio garso sistema; mikrofonas su triukšmo šalinimo techniniu sprendimu; ausinių pagalvėlės naudoja specialią aušinimo pojūtį suteikiančią medžiagą; išskirtinis komfortas nešiojantiems akinius.
  • Korpusas: ABS apdaila, aliumininis rėmas, dirbtinės odos paminkštinimai.
  • Komplektacija: ausinės, instrukcija anglų kalba, šakotuvas/adapteris.
  • Matmenys ir masė: 21 x 18 x 10 cm; 410 g.

„Razer Kraken 7.1“ kaina

  • Gearbest“ – 53,64 €.
  • Dabar parduodamos su 27% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai registruotu paštu.
  • Yra įtrauktos į „Top Brands & Premium Sound“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.
  • Lietuvoje parduodamų „Razer Kraken“ serijos ausinių kainos prasideda maždaug nuo 75 €.
  • Įtrauktos į Amazon's Choice kap vienos geriausių žaidimų ausinių visame pasaulyje. Kaina 70-100$.

Jeigu mėgstate žaisti kompiuterinius žaidimus, tuomet puikiai žinote kaip svarbu išsirinkti geras ausines. Tuo tarpu tie skaitytojai, kurie darbo dienas leidžia biuruose, greičiausiai taip pat puikiai supranta, jog kokybiškos ausinės garantuoja maksimalų komfortą ir netrukdo pagrindiniam darbui.

Būtent šiomis savybėmis išsiskiria „Razer Kraken“ visą ausį dengiančios ausinės. Reikšmingą pranašumą šios ausinės įgyja dėl 7.1 tipo erdvinio garso sistemos, kuri užtikrina gerą skambėjimą praktiškai visame dažnių diapazone.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad apie šią 7.1 erdvinio garso sistemą itin teigiamai atsiliepia kompiuterinių žaidimų mėgėjai. Pastaroji yra ypatinga dėl tos priežasties, nes yra pilnai adaptuojama naudojant „Razer Synapse“ programinę įrangą. Būtent tai reiškia, kad kiekvienas „Razer Kraken“ ausinių savininkas labiausiai tinkamus ausinių garso atkūrimo parametrus gali nusistatyti individualiai pagal savo asmeninius poreikius.

Visą ausį dengiančios ausinės „Razer Kraken“ taip pat garsėja ergonomišku dizainu ir labai mažu svoriu, kurį šiuo atveju gamintojui pavyko pasiekti panaudojant specialios sudėties aliuminį. Boksitas yra pagrindinė aliuminio rūda, kuri yra labai lengva, bet tuo pačiu ir labai patvari.

Išskirtinę visą ausį dengiančių „Razer Kraken“ ausinių kokybę šiuo atveju patvirtina ir unikalios konstrukcijos pagalvėlės. Visų pirma pastarąsias pagalvėles norisi pagirti dėl geros garso izoliacijos. Vis dėlto didžiausią išskirtinumą jos įgyja dėl to, nes yra gaminamos iš specialios medžiagos, kuri leidžia užtikrinti malonų aušinimo pojūtį.

Greičiausiai sutiksite, kad ilgiau pasinaudojus visą ausį dengiančiomis ausinėmis, dėl šilumos pertekliaus atsiranda nemalonus diskomforto jausmas. Šią problemą tikrai galėsite pamiršti, jeigu įsigysite „Razer Kraken“ ausines.

Kitas nepatogumas su ausinėmis atsiranda tuomet, jeigu nešiojate akinius, tačiau to nebus naudojant „Razer Kraken“. Šių ausinių pagalvėlėms viduje naudojama puta yra ypatinga tuo, nes turi atmintį ir per laiką pilnai adaptuojasi prie ausines naudojančios žmogaus galvos išlinkimų. Tuo tarpu šios putos viduje paliktas specialius išlinkimas užtikrina išskirtinį komfortą ir tiems, kurie nešioja akinius.

„Razer Kraken 7.1“ atsiliepimai

„Razer“ ausinių kokybe abejoti tikrai neverta. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje „Razer Kraken“ yra įvardijamos kaip populiariausios ausinės iki 100€. Nors jos turi vos du pirkėjų įvertinimus, bet abu jie labai pozityvūs.

  • Oguzhan. Šių ausinių pristatymas man užtruko kiek daugiau nei dvi savaites. Turiu pripažinti, kad šios ausinės pilnai pateisina mano lūkesčius įvertinus net ir šiek tiek didesnę kainą. Gaila, kad jas gali įsigyti tikrai ne kiekvienas, tačiau „Razer Kraken“ yra to vertos dėl gero skambėjimo ir ergonomiško dizaino. Vienintelis dalykas, kuris man šiek tiek užkliūva yra USB jungtis. Asmeniškai man patogiau būtų jeigu šios ausinės turėtų 3,5 milimetrų jungtį, nes mano nešiojamas kompiuteris turi tik vieną USB.
  • Choiminseong. Esu pilnai patenkintas šiomis ausinėmis, o draugas, kuriam jas buvau paskolinęs apie „Razer Kraken“ taip pat atsiliepė vien tik teigiamai. Manau, kad jis įvertino „Razer Kraken“ kokybę ir greitu laiku pats įsigys šias ausines. Taip pat esu maloniai nustebintas greitu pristatymu ir labai geromis mikrofono galimybės.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (2)