Kinijos turgelio stebuklai. Vos atsikėlėte, o arbata jau užvirusi - kaip gyvenimą palengvina išmanioji rozetė: galima per nuotolį įjungti ar išjungti bet kokį prietaisą, nustatyti jo suveikimo laikmatį („Sonoff S20“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (11)

„Sonoff S20“ – tai šiuolaikiška išmaniuoju telefonu valdoma rozetė, kuri turi automatinį įjungimo/išjungimo laikmatį ir esant reikalui taip pat gali būti susiejama su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ išmaniaisiais asistentais. Be to, ši išmanioji rozetė yra pilnai pritaikyta Europos rinkai, todėl ją galima naudoti be jokių papildomų adapterių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Sonoff S20“ specifikacijos

  • Maitinimas: 90 – 250 V (AC, 50 / 60 Hz).
  • Maksimali srovė: 10 A.
  • Maksimali galia: 2200 W.
  • Ryšiai: IEEE 802.11 b/g/n (WiFi).
  • Papildomos funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu; įjungimo/išjungimo laikmatis; suderinamumas su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“.
  • Korpusas: pagamintas iš ugniai atsparaus plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 9,5 x 6 x 5,5 cm; 187 g.

„Sonoff S20“ kaina

  • Gearbest“ – 10,62 €.
  • Dabar parduodama su 29% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.

Greičiausiai esate ne kartą susidūrę su nepatogumais tuomet, kai reikia keliauti iki rozetės norint įjungti vieną ar kitą prietaisą. Nuo šiol šis nepatogumas gali būti lengvai išsprendžiamas įsigijus išmaniąją rozetę. Šio tipo aksesuarų galimybes puikiai iliustruoja pirkėjų populiarumą jau užsitarnavusi išmanioji rozetė „Sonoff S20“.

Reikšmingu „Sonoff S20“ privalumu tampa Europos rinkai pilnai pritaikytas elektros lizdo kištukas. Tai reiškia, kad „Sonoff S20“ Lietuvoje galima naudoti be jokių papildomų adapterių. Jeigu teko įsigyti prekių iš Kinijos, tuomet greičiausiai puikiai žinote, kad tai dažnu atveju gali tapti nemalonia staigmena. Žinoma, kinai prie atitinkamai rinkai nepritaikytų prekių yra linkę pridėti adapterius, tačiau toks sprendimas ne visiems yra priimtinas.

Kaip jau buvo galima suprasti, „Sonoff S20“ paprastai yra valdoma išmaniuoju telefonu. Vis dėlto gamintojas ant šios rozetės taip pat įmontavo fizinį mygtuką, todėl esant reikalui „Sonoff S20“ galima išjungti/įjungti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojantis šiuo ant korpuso integruotu fiziniu mygtuku.

„Sonoff S20“ valdymas išmaniuoju telefonu šiai išmaniajai rozetei suteikia papildomų privalumų. Visų pirma taikomoji programa leidžia „Sonoff S20“ valdyti nuotoliniu būdu. Be to, taikomojoje programoje taip pat galima matyti esamą rozetės statusą (įjungta ar išjungta). Įdomu ir tai, kad „eWelink“ leidžia sudaryti „Sonoff S20“ darbo grafiką. Pavyzdžiui, naudodami šią funkciją galite padaryti taip, kad jūsų virdulys įsijungtų kiekvieną rytą automatiškai vos jums atsikėlus.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad  „Sonoff S20“ yra suderinama su populiariausiais išmaniaisiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Ši funkcija naudinga dėl tos priežasties, nes išmaniąją rozetę leidžia valdyti tiesiog balsu. Taigi, iš viso egzistuoja net trys „Sonoff S20“ išmaniosios rozetės valdymo būdai: išmaniuoju telefonu, balsu arba fiziniu mygtuku.

„Sonoff S20“ atsiliepimai

Išmanioji rozetė „Sonoff S20“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse susilaukia itin daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų. „Sonoff S20“ jau įvertino per 150 pirkėjų. Bendras išmaniosios rozetės įvertinimas šiuo metu siekia 4,88 žvaigždutes iš 5 galimų. Tai reiškia, kad bent jau kol kas „Sonoff S20“ nei vienas pirkėjas neskyrė mažesnio nei 4 žvaigždučių įvertinimo.

  • Sandor. Labai lengvai konfigūruojama, maža ir greitai veikianti. Įsigijau šią rozetę norėdamas susipažinti su išmaniųjų namų teikiamas privalumais ir turiu pripažinti, kad tai buvo puikus sprendimas tokiam pradedančiam vartotojui kaip aš. Man patinka, kad ši rozetė turi automatinę darbo grafiko sudarymo funkciją.
  • Tvarvara. Esu maloniai nustebintas greito pristatymo. Puikus dizainas ir labai paprastas susiejimas su „eWeLink“ taikomąją programa. Vis dėlto sujungti šios rozetės su „Google Assistant“ man kol kas nepavyko – matyt, darau kažką ne taip. Apibendrinant galiu pasakyti tik tiek, kad vis tiek esu patenkintas savo pasirinkimu.
  • Peter. Viskas veikia būtent taip kaip ir tikėjausi. Lengvai paruošiama darbui, puiki valdymui skirta taikomoji programa. Labai patogu, kad „Sonoff S20“ prijungus prie WiFi tinklo konfigūravimo daugiau niekada nereikia atlikti iš naujo. Dabar galiu „Sonoff S20“ nešti kur noriu ir ji veikia iš karto be jokių problemų.
  • Carlos. Esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Sonoff S20“. Smagu, kad „Sonoff S20“ galima valdyti nuotoliniu būdu per internetą. Man taip pat labai praverčia laikmačio funkcija, kuri leidžia automatiškai nustatyti kada ši rozetė turi įsijungti ar išsijungti.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (11)