Kinijos turgelio stebuklai: 3 priedai dviračiui, kurie suteiks visai kitokį važiavimo pojūtį – priekinių ir galinių šviesų žibintas, specialus automatiškai suveikiantis posūkių indikatorius ir labai gerai vertinamas pedalų mynimo daviklis  (6)

Tai dviračių mylėtojams skirtas rinkinys, kuris pilnai leidžia paruošti dviratį kelionėms tiek mieste, tiek už jo ribų. „Utorch Headlight Taillight“ aksesuaras šiuo atveju padės užtikrinti kelio apšvietimą, o „Intelligent Direction Indicator“ indikatorius veiks kaip įspėjamasis signalas, kuris aplinkiniams eismo dalyviams automatiškai praneš į kurią pusę ruošiatės sukti. Tuo tarpu „iGPSPORT C61“ daviklio pagalba galėsite sužinoti ir optimizuoti pedalų mynimo dažnį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dviračiai – Lietuvoje sparčiai populiarėjanti transporto priemonė. Nors dviračiams skirta infrastruktūra sparčiai plečiama, tačiau didžiuosiuose miestuose vis dar galime sutikti daugybę dviratininkų judančių tiesiog su automobilių srautu. Tai tik patvirtina, kad tokioms kelionėms savo dviratį turite atitinkamai paruošti ir tam visada pasiruošę padėti kinai – jie gamina aibę visokiuasių priedų dviračiams, o kai kurie iš jų tikrai naudingi ir yra labai geros kainos.

Dviračio žibintai  „Utorch Headlight Taillight“

„Gearbest“ – 11,57 € | 27% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai

  • Tipas: LED.
  • Atsparumas vandeniui: IPX5.
  • Maitinimas: ličio jonų baterijos; priekiniam žibintui 1200 mAh, galiniam 500 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Matmenys ir svoris: 11,3 x 9 x 6,5 cm; 147 g.

LED žibintai dviračiui yra tikrai privalomas aksesuaras, kuris gali praversti kiekvienam dviračių mėgėjui. Pavyzdžiui, Kinijoje parduodami dviračio žibintai „Utorch Headlight Taillight“ garsėja ne tik aukštos kokybės vandeniui atspariu korpusu, bet ir gerai laikančiomis baterijomis.

Priekinis žibintas turi 1200 mAh, o galinis 500 mAh talpos bateriją. Gamintojas tvirtina, kad tokios talpos baterijų šiuo atveju pakanka šiuos LED žibintus energija aprūpinti maždaug dvi valandas.

„Utorch Headlight Taillight“ LED žibintai taip pat garsėja savo patogiu tvirtinimu, kuris yra ypatingas dėl tos priežasties, nes nereikalauja jokių papildomų detalių. Kitaip sakant, „Utorch Headlight Taillight“ LED žibintai prie dviračio gali būti primontuoti tiesiog akimirksniu, nes komplekte iš karto atkeliauja su patogiais tvirtinimo elementais.

„Utorch Headlight Taillight“ LED žibintų bendras pirkėjų įvertinimas šiuo metu siekia 4,87 žvaigždutes iš 5 galimų ir iš esmės vyrauja teigiami atsiliepimai, pvz:

  • Wojciech. Labai gera surinkimo kokybė, patikimas ir tikrai kokybiškas tvirtinimas. Apšvietimo stiprumas taip pat mane tenkina. Taip pat esu labai patenkintas, kad šiuos LED žibintus galima įkrauti tiesiog naudojant paprastą USB laidą. Be to, šiuos LED žibintus ne tik paprasta sumontuoti, bet lengva ir nuimti nuo dviračio.

Informacinis žibintas „Intelligent Direction Indicator“

„Gearbest“ – 8,90 € | 33% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,11 €.

  • Tipas: LED.
  • Maitinimas: 1200 mAh talpos ličio jonų baterija.
  • Papildomos funkcijos: įspėjamojo signalo projektavimas ant kelio paviršiaus; automatinis posūkių ir stabdžių atvaizdavimas LED ekrane priklausomai nuo dviračio judėjimo padėties.
  • Matmenys ir svoris: 7,1 x 5,8 x 3 cm; 100g.

Jeigu dviračiu dažniausiai važinėjate miesto gatvėmis, tuomet jums tikrai pravers „Intelligent Direction Indicator“ aksesuaras. Šis intuityvus įrenginys ypatingas dėl tos priežasties, nes kitiems eismo dalyviams apie dviračio daromus posūkius ar stabdymą praneša tiesiog automatiškai pagal tai, kokį judesį darote su dviračiu. Kitaip sakant, įsigijus „Intelligent Direction Indicator“ daugiau nereikės kilnoti kairės ar dešinės rankos prie kiekvieno posūkio.

Įdomu ir tai, kad „Intelligent Direction Indicator“ dar turi ir integruotą lazerį, kuris ant kelio paviršiaus projektuoja papildomą įspėjamąjį ženklą. Gamintojas tvirtina, kad šis ženklas naudingas dėl tos priežasties, nes važiuojantiems už jūsų padeda lengvai išlaikyti saugų atstumą.

Intuityvus posūkių ir stabdžių indikatorius „Intelligent Direction Indicator“ šiuo metu gali pasigirti 4,75 žvaigždučių įvertinimu iš 5 galimų. Štai ką sako vienas iš pirkėjų:

  • Dima. Greitas pristatymas, kokybiškos gamybai panaudotos medžiagos. Man patinka, kad šis indikatorius automatiškai išsijungia tada, kai dviratis nėra naudojamas. Dideliu privalumu laikau ir tai, kad šį indikatorių bet kada galima įkrauti naudojant standartinę USB jungtį.

Pedalų mynimo daviklis „iGPSPORT C61“

„Gearbest“ – 16,91 € | 52% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

  • Ryšiai: Bluetooth.
  • Atsparumas: IPX7.
  • Baterija: CR2032 tipo baterija.
  • Papildomos funkcijos: ANT+ protokolo palaikymas.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,6 x 1 cm; 60 g.

Tuo tarpu tiems pirkėjams, kurie į važinėjimą dviračiu žiūri kaip į rimtą sportą, tikrai pravers pedalų mynimo dažnį skaičiuojantis daviklis „iGPSPORT C61“. Šis daviklis yra montuojamas išorinėje vieno iš dviračio pedalų pusėje ir gali būti susiejamas su dviračio kompiuteriu naudojant Bluetooth arba standartizuotą ANT+ protokolą.

Ekspertai tvirtina, kad treniruotės metu didžiąją laiko dalį mynimo dažnis turi būti 95 - 105 apsisukimai per minutę (spm). Pasak jų, tai vysto teisingus ir gerus mynimo įgūdžius, gerina ištvermę ir padeda nepervargti. Būtent šio parametro nuolatiniam sekimui realiu laiku ir yra skirtas „iGPSPORT C61“ ant dviračio montuojamas aksesuaras.

Pirkėjų tarpe abejingų praktiškai nepalieka „iGPSPORT C61“ pedalų mynimo dažnio jutiklis – jis turi net 4,96 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų:

  • Pablo. Puikiai veikia su „Garmin 500“ dviračio kompiuteriu. Esu maloniai nustebęs baterijos tarnavimo galimybėmis. Tai jau antrasis toks mano perkamas daviklis. Vieną iš jų jau metus laiko naudoju ant kito dviračio ir nesusidūriau su jokiomis problemomis.
  • Sergio. Naudoju šį daviklį su „iGPSPORT 618“ dviračio kompiuteriu ir esu be galo patenkintas savo pasirinkimu. Likau maloniai nustebintas greito pristatymo. Šį pedalų mynimo dažnio jutiklį taip pat rekomenduočiau dar ir dėl tos priežasties, nes jis yra pilnai atsparus vandeniui.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (6)