Anonso nuolaidos ir pati mažiausia kaina dabar turbūt geriausiam dronui su dviguba kamera iki 70€ - 1080p arba 4K raiška, valdymas gestais, specialus pultelis telefonui ir daugybė papildomų funkcijų („KF607“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„KF607“ – tai universali skraidyklė su dviem 1080p raiškos kameromis, kuri dėka integruotos 1800 mAh talpos baterijos leidžia mėgautis 16 – 18 minučių trukmės skrydžiais. Šis kvadrokopteris taip pat gali pasigirti funkcionalia išmaniojo telefono taikomąją programa bei kompaktišku sulankstomu korpusu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„KF607“ kaina

  • Gearbest“ – su 1080p kamera 47,32 €; su 4K kamera 64.61€
  • Speciali akcija anonso proga į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Tokiam dronui tai pati mažiausia kaina iki šiol 
  • TomTop“ – su 1080p - 55,73 €; su 4K – 62.92€. Abiem atvejais suntimas kainuos papildomai 22€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kvadrokopteris „KF607“ yra bene geriausias pavyzdys ko šiuo metu galima tikėtis iš ekonominės klasės skraidyklės, ypač tokiomis kainomis, kaip dabar siūlo Gearbest. Trumpai tariant, šiuo atveju net ir nepatirdami didelių išlaidų galite pilnai mėgautis ne tik svarbiausiomis brangių skraidyklių funkcijomis, bet ir kokybiškomis užfiksuotomis nuotraukomis bei vaizdo įrašais.

Šis kvadrokopteris yra pakankamai lengvas, todėl geba optimaliai išnaudoti integruotos baterijos resursus. Tuo tarpu funkcija, kuri leidžia „KF607“ išlaikyti fiksuotame aukštyje itin praverčia tada, kai norite užfiksuoti kokybiškas ir ryškias nuotraukas. Būtina pridėti ir tai, kad kvadrokopterio valdymui skirta taikomoji programa yra aprūpinta papildomomis funkcijomis. Jų pagalba nuotraukų ir vaizdo įrašų redagavimą bei retušavimą galima atlikti tiesiog akimirksniu naudojantis išmaniuoju telefonu.

Reikšmingu šio kvadrokopterio privalumu tampa ir lanksti aukštosios 1080p raiškos kamerų sistema. Viena iš šių kamerų leidžia keisti pasvirimo kampą 90 laipsnių ribose. Toks sprendimas tampa iš tiesų naudingas dėl tos priežasties, nes šiuo atveju norint pakeisti kameros fiksuojamą panoramą tiesiog pakanka pakreipti kamerą reikiamu būdu nuotoliniu būdu. Tuo tarpu pats dronas gali stabiliai išlaikyti pastovią padėtį.

Tuo tarpu „KF607“ kvadrokopterio korpuso apačioje integruota kamera praverčia tuomet, kai tuo pačiu laiko momentu norite užfiksuoti tai kas dedasi horizonte ir ant žemės paviršiaus. Šis sprendimas yra patogus dar ir todėl, nes abiejų kamerų fiksuojamą vaizdą šiuo atveju realiu laiku iš karto galima matyti ir išmaniojo telefono ekrane.

Kaip papildomą „KF607“ kvadrokopterio funkciją dar norisi paminėti ir tai, kad jis supranta rankų gestus. Pavyzdžiui, visiems puikiai žinomas iškeltų dviejų pirštų gestas įspėja kvadrokopterį, kad laikas užfiksuoti nuotrauką. Tuo tarpu į priekį ištiestas žmogaus delnas nurodo, jog kvadrokopteriui atėjo laikas pradėti įrašinėti vaizdo įrašą.

Apibendrinus, „KF607“ kvadrokopteris turi viską ko gali prireikti tipiniam naudotojui mėgėjiškame lygyje. „KF607“ siūlo pakankamai kokybiškas kameras, gerai laikančią bateriją, bet dar ir pilnavertišką išmaniojo telefono taikomąją programą, kuri šiuo atveju pilnai gali atstoti net ir visų pamėgtus „Instagram“ nuotraukų redagavimo įrankius.

Žinoma, skydžio laikas nesiekia 20 min., nėra gimbalo, tad nebus galimybės tvirtinti išorinių kamerų, bet ir kaina tokia, kad nieko tokio reikalauti tiesiog negalima. Tačiau jei netinka 1080p kamera, galite pasirinkti modelį su 4K raiška. Įvertinus jo kainą, tikėtis kažko daugiau jau būtų naivu – ko gero tai vienas geriausių pasiūlymų pagal kainos ir kokybės lygį mėgėjiškiems poreikiams.

Trumpai: „KF607“ specifikacijos

  • Baterija: 1800 mAh; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: specializuotas valdymo pultelis į kurį dedamas išmanusis telefonas.
  • Valdomo skrydžio ribos: 50 – 100 m.
  • Galimybės:  dvi integruotos kameros; valdymas gestais; objekto sekimas; skrydžio trajektorijos sudarymas; kompaktiškas sulankstomas korpusas.
  • Kamera: dvi 1080p raiškos kameros.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Medžiagos: plastikas.
  • Matmenys ir masė:  27 x 26 x 6 cm, 320 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()