„Apibendrinant, už tokius pinigus SOOCAS C1 yra tiesiog ugnis - neabejotinai nuo šiol tai geriausias elektrinis dantų šepetėlis vaikams“ („SOOCAS C1“ apžvalga, Video, žemiausia kaina „SOOCAS X3“)  ()

„Mes, suaugusieji, suprantame, kad reikia reguliariai valytis dantis, naudoti kokybišką dantų šepetėlį bei dantų pastą ir net jei nemėgstame valyti dantų – mes vis tiek tai darome. Mes tiesiog suvokiame šio veiksmo būtinybę. Bet ką daryti su vaikais? Jiems juk viskas greitai nusibosta. Štai šiuo klausimu ir ateina į pagalbą Xiaomi dukterinės kompanijos sukurtas elektrinis dantų šepetėlis SOOCAS C1 arba dar kitaip vadinamas SOOCAS Kids.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad šis „SOOCAS C1“ elektrinis dantų šepetėlis yra skirtas vaikams nuo ketverių metų amžiaus.

„Tokio amžiaus vaikai jau gali drąsiai bei saugiai naudotis SOOCAS C1 elektriniu šepetėliu. Ir savo dantukus valytis su dideliu susidomėjimu bei žaidimo forma.

Juk pakuotėje yra specialūs lipdukai, tad šepetėlio išvaizdą galima keisti. O programėlė užtikrina, kad vaikas bus susidomėjęs dantų valymu ir norėdamas įveikti užduotis – turės tinkamai išsivalyti dantis.“

Apžvalgininkas teigia, kad „SOOCAS C1“ veikimo principas yra lygiai toks pats, kaip ir daugelio kitų elektrinių dantų šepetėlių. „Viduje esantis varikliukas priverčia vibruoti šepetėlio galvutę ir taip yra valomi dantys.“

Pabrėžiama, kad „SOOCAS C1“ šepetėlis yra labai kokybiškai pagamintas: tvirtas korpusas, kokybiški ir švelnūs šepetėlio šereliai, patogus laikymas vienoje rankoje bei atsparus vandeniui (IPX7).

Tad nereikės jaudintis, kad vaikai įmes šį dantų šepetėlį į vandenį. Net jei taip ir nutiks, „SOOCAS C1“ ir toliau sėkmingai veiks.

„Aš pats jau daugiau kaip metai laiko naudojuosi tos pačios kompanijos SOOCAS X3 elektriniu dantų šepetėliu ir esu juo labai patenkintas. Jo kokybė yra nepriekaištinga, tad ir SOOCAS C1 yra pagamintas lygiai taip pat kokybiškai.“

„Tikriausiai visi gerai žinote, kad Xiaomi kompanijos logotipe vaizduojamas zuikis, tad ir SOOCAS C1 pakuotėje yra šio gyvūnėlio paveikslėlių.

Vaikas galės keisti savo elektrinio dantų šepetėlio išvaizdą ir tai yra iš tiesų smagus dalykas. Jam taip greitai nepabos dantų šepetėlis.

Nemažiau svarbus dalykas yra ir palaikoma programėlė, kurioje pagrindinis herojus taip yra zuikis.

Vaikas norėdamas atlikti užduotis, turės išsivalyti savo dantukus. Pati programėlė yra labai paprasta, aiški, anglų kalba, tad vaikas greitai supras ką reikia daryti.“

Kalbant kiek detaliau apie techninius „SOOCAS C1“ dalykus, apžvalgininkas teigia, jog dantų šepetėlio vibracijos dažnis yra šiek tiek mažesnis, palyginus su suaugusiems skirtais dantų šepetėliais.

„SOOCAS C1“ palaiko du valymo režimus: įprastą ir švelnesnį. Pastarasis yra skirtas vaikams, kuriems tai bus pirmasis tokio tipo dantų šepetėlis.

„Man labai patiko ir tai, kad šiame dantų šepetėlyje yra dantų apsauga. Veikimo principas labai paprastas – jei vaikas valys savo dantukus įprastu režimu, bet per daug stipriai spaus dantukus, dantų šepetėlis automatiškai persijungs į švelnesnį dantų valymo režimą. Labai naudinga funkcija.“

Kalbant apie šepetėlio turimą 800 mAh talpos bateriją, tai apžvalgininkas teigia, kad jei dantų šepetėlis bus naudojamas įprastai – ryte ir vakare – tai baterijos energijos užteks 2,5 savaitėms ar net iki 3 savaičių.

Dantų šepetėlis įkraunamas su pakuotėje esančia belaidį įkrovimą palaikančia įkrovimo stotele. Ji taip pat yra atspari vandeniui (IPX7 standartas) ir „labai patogi bei saugi naudotis tiek jums, tiek pačiam vaikui“.

Tik pats baterijos įkrovimas užtrunka 12-13 valandų, bet „kadangi vėliau jos užtenka beveik 3 savaitėms – tai nemanau, jog tai yra didelė problema. Įjungėte nakčiai ir įkrovėte dantų šepetėlį.“

„Man patiko kaip gamintojas gražiai supakavo šį elektrinį dantų šepetėlį. Drauge su vaiku jį išpakuoti yra labai smagu.

Taip pat labai geras dalykas, jog galima keisti SOOCAS C1 išvaizdą, tad jis tinka tiek berniukams, tiek ir mergaitėms.

Pakuotėje yra vienas dantų šepetėlio antgalis, bet kaip už tokią kainą, tai yra normalu. Papildomai įsigyti šepetėlių antgalių nekils jokių problemų. Jų tikrai yra kur įsigyti, o ir dažnai taikomos nuolaidos.

Tai yra patogu, kad galima keisti šiuos antgalius. Jei turite porą ar keletą vaikų, jums nereikės atskirai pirkti elektrinių dantų šepetėlių. Užteks tik papildomai įsigyti šių keičiamų antgalių.

Man taip pat patiko ir vandeniui atspari įkrovimo stotelė, kurios pagrindas padengtas guma. Gerai apgalvotas dalykas. Jei ši stotelė stovės ant kokio nors stiklinio paviršiaus, dėl apačioje esančio gumos pagrindo, ji neslidinės į šalis, o stabiliai stovės konkrečioje vietoje.

Taip pat pakuotėje yra dangtelis, kuriuo galima uždengti dantų šepetėlio galvutę. Tad iš esmės galima drąsiai į kelionę pasiimti SOOCAS C1 elektrinį dantų šepetėlį ir nesibaiminti, kad jo galvutė kaip nors išsipurvins.

Bendrai, SOOCAS C1 pagamintas kokybiškai, jį patogu laikyti rankoje, kompaktiškas dantų šepetėlis. Korpusas dengtas šiek tiek iškilusiais burbuliukais, tas pats dantų šepetėlis rankoje guli dar tvirčiau.“

„Vienas labai juokingas ir smagus dalykas yra šviesos indikatorius. Jis yra įtaisytas zuikio pilvuke ir kai šviečia, informuoja apie valymo režimo pasirinkimą (5:04 min.).

Lyginat mano seniai naudojamo SOOCAS X3 ir vaikams skirto SOOCAS C1 šepetėlių šerelius, tai pastarojo jie yra švelnesni, minkštesni. Ir tai yra natūralu. Vaikų dantukai dar yra jautresni ir jiems reikia švelnesnės dantų priežiūros.

Apibendrinant, už tokius pinigus SOOCAS C1 yra tiesiog ugnis. Šį elektrinį dantų šepetėlį tiesiog privalu nupirkti savo vaikams. Puikus dizainas, kokybiškai pagamintas, yra net žaidimas, tad vaikai nepraras susidomėjimo ir tinkamai valysis dantis. Švelnūs šereliai, tad vaikų dantukai bus apsaugoti nuo šiurkštesnio valymo. Puikus įrenginys, kuriuo iš esmės gali naudotis net ir suaugusieji, bet SOOCAS C1 yra skirtas mūsų mažiesiems stebuklams.“

Kaina ir sąlygos

 

„SOOCAS C1“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Gearbest27 €;
    • 35 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress - 27,26 €;
    • 20 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

2 papildomos „SOOCAS C1“ šepetėlio galvutės:

Gearbest9,38 € su siuntimu į Lietuvą.

Aliexpress - su siuntimu į Lietuvą 13,30 €.

„SOOCAS X3“ elektrinis dantų šepetėlis suaugusiems:

  • Gearbest - 38,70 €;
    • 26 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Šiuo metu internetinėje parduotuvė Gearbest jis parduodamas už mažiausią kainą.
  • Aliexpress - 39 €
    • 25 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()