Turbūt perkamiausias dronas iš Kinijos vaikams ir visiems pradedantiesiems: fantastiškai pigus, „visiems be išimties suteikia daug teigiamų emocijų, o sulaužyti - praktiškai neįmanoma“ („F36 Mini“ kaina, Specifikacijos, Video, Atsiliepimai)  (5)

„F36 Mini“ – tai mažų gabaritų integruotos kameros neturintis dronas, kuris turėtų itin patikti vaikams ar tiems pirkėjams, kurie tiesiog nori geriau perprasti drono valdymo subtilybes. Šis dronas yra valdomas specialiu komplekte pridedamu pulteliu ir ore su pilnai įkrauta 150 mAh tapos baterija gali išsilaikyti apie 5 – 6 minutes ir yra vienas iš perkamiausių tokio tipo dornų iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„F36 Mini“ kaina

  • Gearbest“ – 12,57 €.
  • Dabar parduodamas su 11% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Profesionalūs dronai kainuoja tikrai labai daug. Tuo tarpu jų valdymas nėra toks paprastas kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Net ir menkiausias drono susidūrimas su kitu objektu gali nepataisomai sugadinti jūsų naują pirkinį. Jeigu norite išvengti tokių nemalonumų, tuomet visų pirma rekomenduojame pasidomėti mažų gabaritų dronu „F36 Mini“.

Šis dronas neturi kameros, yra gerokai mažesnis už profesionalius dronus ir kainuoja ženkliai mažiau. Mažas korpuso svoris (22 g) bei paprasta konstrukcija taip pat padeda išvengti korpuso pažeidimų net ir atsitrenkus į kitus objektus. Gamintojas tvirtina, kad „F36 Mini“ dronas yra puikus žaislas ne tik vaikams, bet ir tiems pirkėjams, kurie tiesiog nori perprasti dronų valdymo subtilybes.

Dronas „F36 Mini“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su nuotoliniu valdymo pulteliu, kuris šiuo atveju skraidyklę leidžia valdyti iki 30 metrų atstumu. Pavyzdžiui, jeigu tam tikrais atvejais profesionalių dronų valdymas reikalauja ir išmaniojo telefono, tai šiuo konkrečiu atveju viską galima atlikti tiesiog su paprastu valdymo pulteliu. Tai reikšmingas privalumas, jeigu nuspręsite šį droną pirkti vaikui.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „F36 Mini“ dronas turi du greičio režimus. Įdomu, kad greičio režimą bet kada galima pakeisti tiesiog naudojant pultelyje integruotą specialų mygtuką. Profesionalaus drono atveju to padaryti nepavyktų – ten greitį tektų mažinti naudojant vairalazdes bei savo intuiciją.

„F36 Mini“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes turi 6 ašių giroskopą. Mažas svoris ir šis lustas vos vieno mygtuko paspaudi šiam dronui ore leidžia apsisukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį. Ši funkcija ore net ir neturint patirties leidžia atlikti sudėtingus triukus, o tai turėtų itin teigiamai įvertinti bet kuris vaikas.

Galiausiai reikėtų pridėti dar ir tai, kad „F36 Mini“ skraidyklė turi integruotą LED pašvietimą. Šis sprendimas padės droną danguje įžiūrėti net ir nakties metu. Tuo tarpu vaikams tai dar viena papildoma funkcija, kuri jų naujam žaislui suteikia dar daugiau išskirtinumo.

„F36 Mini“ atsiliepimai

Dronas „F36 Mini“ Kinijoje jau spėjo susilaukti itin daug pirkėjų atsiliepimų. Statistika atskleidžia, kad jį įsigijo ir teigiamai įvertino jau daugiau nei 4000 pirkėjų. „F36 Mini“ reitingas siekia 4,84 žvaigždutes iš 5 galimų, kas tik patvirtina, kad dažnas pirkėjas šiam dronui dažniausiai skiria maksimalų įvertinimą.

  • Vasiliy. Tai tiesiog puikus mažas žaisliukas, kuris visiems be išimties suteikia daug teigiamų emocijų. Manau, kad šį droną taip pat gali naudoti ir tie, kuriems vis dar trūksta įgūdžių valdant profesionalius dronus. Mano patirtis rodo, kad turėdamas 150 mAh bateriją šis dronas be papildomos įkrovos ore gali išsilaikyti apie 6 – 7 minutes. Vėliau baterijai pilnai įkrauti prireikia apie 25 minučių.
  • Nick. Nuostabus žaislas kiekvienam vaikui už tikrai visiems prieinamą kainą. Tuo tarpu aš jį naudoju tiesiog norėdamas patenkinti savo smalsumą ir siekdamas geriau perprasti dronų valdymą. „F36 Mini“ naudojuosi jau 9 mėnesius ir jis vis dar puikiai veikia. Vis dėlto tai yra tas laikas, kai jau pasiekiau maksimalią baterijos galimybių ribą. Tačiau tai nėra didelė problema, nes naują dar didesnės talpos tinkančią bateriją pavyko susirasti labai greitai.
  • Juan. „F36 Mini“ yra lengvai valdomas dronas, kuris praverčia tiems, kurie nori geriau perprasti dronų valdymo subtilybes. Galiu patvirtinti, kad drono valdymas yra labai paprastas. Be to, „F36 Mini“ aš visuomet naudoju tik patalpoje ir galiu patvirtinti, kad bent jau tokiose situacijose jis veikia puikiai.
  • Hamza. Greitas pristatymas, gera surinkimo kokybė. Tai pilnai mano lūkesčius pateisinęs dronas. Esu tiesiog nustebintas kaip toks mažas dronas gali būti taip lengvai valdomas. „F36 Mini“ puikiai tinkamas mokytis skraidyti, nes jį sulaužyti yra praktiškai neįmanoma.

Trumpai: „F36 Mini“ specifikacijos

  • Baterija: 150 mAh; 5 – 6 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: naudojant komplekte pridedamą pultelį.
  • Valdomo skrydžio ribos: iki 30 m.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas šeimininką, ore apsiversti 360 laipsnių kampu, siūlo du greičio režimus, turi įmontuotą LED pašvietimą.
  • Kamera: neturi.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio radijo bangos.
  • Navigacija: neturi.
  • Medžiagos: plastikas.
  • Matmenys ir masė:  9,5 x 9,5 x 5 cm; 22 g.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (5)