„Bluetooth 5.0“ technologija, galima naudoti po vieną arba komplekte, „CVC6.0“ triukšmo slopinimo technologija - Ebay išparduodamos labai geromis savybėmis pasižyminčios „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės (Video)  ()

Patogios dėvėti, atsparios vandeniui, geros kokybės garsas, galimybė naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir itin ištverminga baterija. Taip trumpai būtų galima apibūdinti „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ belaides ausines.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės parduodamos už 21,21 €,
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą,
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ yra belaidės ir į ausis įstatomos ausinės. Jos pasižymi puikiais techniais parametrais bei simpatišku dizainu.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad abi šios belaidės ausinės gali būti naudojamos, kaip laisvų rankų įranga, nes kiekvienoje iš jų yra įtaisytas mikrofonas. Ir net yra nebūtina vienu metu naudotis abejomis ausinėmis. Jos su išmaniuoju telefonu gali būti poruojamos ir po vieną.

Kitas svarbus dalykas, kad „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologinį sprendimą, kuris leidžia pasiekti greitą ir stabilų duomenų perdavimą.

Gamintojas nurodo, kad ausinėse yra naudojama ir „CVC6.0“ triukšmo slopinimo technologija, leidžianti mėgautis kokybišku garsu ir, naudojant ausines, kaip laisvų rankų įrangą, puikiai girdėti savo pašnekovą.

Nemažiau svarbu ir tai, kad šios ausinės turi IPX4 standartą, tad yra atsparios vandeniui. Ir kas itin svarbu, kad ausinių dėkliukas tuo pačiu veikia, kaip ir įkrovimo stotelė.

Dėkliuko baterijos talpa siekia 800 mAh, o kiekvienos ausinės po 43 mAh. Ausinių baterijų energijos užteks nepertraukiamai muzikos klausytis iki 4 valandų, o toks rodiklis yra visai geras. Na, o talpios dėkliuko baterijos įkrauti ausinėms užteks net iki 8 kartų.

Kalbant apie techninius „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausinių dalykus, tai dažnio atsakas siekia 20-20000 Hz, varža 32 omai, maksimalus garso lygis pasiekia 108 dB.

Palaikomi tokie „Bluetooth“ protokolai: „HFP, A2DP, HSP ir AVCRP“. Taip pat palaikomos profesionalios „SBC+AAC“ garso kodavimo technologijos, tad garso kokybė turi būti nepriekaištinga.

Pakuotėje rasite belaides „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausines, dėkliuką, įkrovimo laidą, dar papildomas 3 poras ausinių pagalvėlių ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Taigi „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ yra geras pasirinkimas ieškantiems kokybiškų, belaidžių TWS ausinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()