„Xiaomi Mi Band 4“ anonsas: dar protingesnė apyrankė su OLED ekranu ir NFC (Video)  ()

„Xiaomi“ pristatė naujos kartos sportinę apyrankę „Mi Band 4“. Kaip ir ankstesnio modelio, siūlomos dvi naujienos versijos. Vienas iš jų yra standartinė su jau pažįstama aktyvumo stebėjimo funkcija, o antrasis variantas tinka tiems, kurie nori prieiti prie bekontakčių mokėjimų NFC modulio dėka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aktyvumo stebėjimo prietaisas sveria vos 22,1 gramo ir aprūpintas 0,95 colio spalvotu AMOLED ekranu, kuris yra 39,9 proc. didesnis nei jo pirmtako. Matricos skiriamoji geba siekia 240×120 taškų. Ekranas uždengtas grūdintu 2.5D stiklu, kuris apsaugo jį nuo įbrėžimų. Žadamas 16 tūkst. spalvų ir 77 temų palaikymas.

Be to, fizinio aktyvumo stebėtojas gavo naujos kartos 6 ašių aukšto dažnio judesio jutiklį ir „Bluetooth 5.0 BLE“, tačiau čia nėra GPS. „Xiaomi Mi Band 4“ aprūpintas pakankamai talpia 135 mAh baterija. Bet tai pasakytina tik apie pagrindinę versiją. Tuo tarpu modifikacija su NFC gavo 125 mAh akumuliatorių.

Gamintojas deklaruoja 20 dienų veikimo vienu įkrovimu „Standart Edition“ ir 15 dienų modeliui su NFC. Patogus silikono dirželis leidžia saugiai ir patogiai pritvirtinti įtaisą prie riešo. Tradiciškai siūlomos įvairių spalvų keičiamos juostos (mėlynos, rudos, rožinės ir oranžinės), taip pat standartinės juodos.

Ką gali „Xiaomi Mi Band 4“

Pristatymo metu Xiaomi daugiausia dėmesio skyrė sporto režimo stebėjimo galimybėms. Apyrankė gali stebėti įvairiomis sporto rūšimis užsiimančio naudotojo veiklą, įskaitant bėgimą, vaikščiojimą, dviračius, plaukimą ir kt. Be to, „Mi Band 4“ yra apsaugotas nuo dulkių ir drėgmės, todėl jo nereikia nuimti nuo riešo, net jei reikia nardyti į iki 50 metrų gylio vandenį.

Naujienos pagalba galite apmokėti už pirkinius „Alipay“ sistemoje, stebėti pulsą ir analizuoti miegą. Čia taip pat įdiegtas asistentas „Xiao AI“ ir yra galimybė balsu valdyti išmaniųjų namų sistemas. Žinoma, apyrankė parodo laiką bei informuoja apie gautus skambučius ir pranešimus.

Kinijoje „Xiaomi Mi Band 4“ pardavimai prasideda šiandien, birželio 14 d. Šiuo metu prašoma kaina už globalią versiją AliExpress prasideda nuo 35-40€, pristatymas į Lietuvą per 18-29 dienas. Panaši kaina ir kitose parduotuvėse, pavyzdžiui Gearbest prašo 42.30€. Prekyba tik prasideda, tad daugelyje vietų išanknstiniai užsakymai, o kainos labiausiai priklausys nuo populiarumo. Jei ji bus perkama labai stipriai, rimtesnių nuolaidų teks palaukti. 

„Avengers“ gerbėjams bus pasiūlyta stilizuota ir kur kas brangesnė versija. Kada nešiojamas įtaisas pateks į kitas rinkas ir kiek ten už jį bus paprašyta šiuo metu informacijos nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()