Universalus namų prietaisų valdiklis, kuris atstoja visus IR nuotolinius valdymo pultelius ir tarptautinė „Xiaomi Mi Band 4“ versija - du puikūs pasiūlymai iš eBay (Video)  ()

Naujausi pasiūlymai iš eBay:

- Tik ką pristatyta „Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė – globali versija, anglų kalba;

- „Smart WiFi to IR Remote Controller“ – universalus namų prietaisų valdiklis, kuris atstoja visus IR nuotolinius valdymo pultelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė

Šiuo metu parduodama už 38,42 eurus, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Ši išmanioji apyrankė šiomis dienomis turbūt yra labiausiai aptarinėjamas prietaisas iš „Xiaomi“. Ir ją domisi visi. Juk jos pirmtakė susilaukė neįtikėtinos sėkmės, tad tikimasi, jog „Mi Band 4“ bus dar geresnė išmanioji apyrankė.

Ir iš pirmo žvilgsnio galima teigti, kad „Mi Band 4“ tikrai turi ką naujo pasiūlyti. Iškart į akis krenta 0,95 colių įstrižainės spalvotas, „AMOLED“ ekranas. Rimtas patobulinimas po „Mi Band 3“.

Taip pat yra labai sveikintina, kad „Mi Band 4“ nuolatos seka širdies ritmą ir turi tokią naudingą funkciją, kai praneša apie per daug padidėjusį širdies ritmą. Norimą rodiklį tereikia nustatyti „Mi Fit“ programėlėje. Ši funkcija labai pravers sportuojant – informuos, kad metas šiek tiek prilėtinti ir nepersistengti.

„Mi Band 4“ palaiko 6 sporto režimus: bėgimą, važiavimą dviračiu, plaukimą ir kt. Kadangi ji yra pilnai atspari vandeniui (5ATM), su ja galima ir nardyti iki 50 metrų gylyje.

Apyrankė seka miego kokybę, praneša apie gautus SMS, socialinių tinklų, el. laiškus ir kt. Tik į juos nėra galimybės atsakyti, bet „Mi Fit“ programėlėje galima nurodyti iš kokių programėlių norime ir nenorime gauti pranešimus.

Su „Mi Band“ apyranke galima rasti telefoną, palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, orų prognozę ir kitas įdomias funkcijas.

Apyrankė aprūpinta 135 mAh talpos baterija ir budėjimo režime ištvers 20 dienų. Žinoma, šis laikas priklausys nuo to, kaip intensyviai bus naudojama „Mi Band 4“.

Ši „Mi Band 4“ versija nepalaiko NFC, bet teisybės dėlei tai ir veikia pagrindinai Kinijos rinkoje.

Naujausias „Bluetooth 5.0“ technologinis sprendimas užtikrins stabilų ir greitą duomenų perdavimą bei taip pat leis sutaupyti baterijos energijos. Apyrankė suderinama su „Androi 4.4“/„iOS 9“ operacinėmis sistemomis. Na, o pakuotėje rasite pačią „Mi Band 4“, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

„Smart WiFi to IR Remote Controller“ – universalus namų prietaisų valdiklis, kuris atstoja visus IR nuotolinius valdymo pultelius

Šiuo metu parduodamas už 8,02 eurus, nemokamas siuntimas į Lietuvą, 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Tai yra itin įdomus prietaisiukas, kuris įprastus, nuotoliniu IR valdymo pulteliu valdomus prietaisus paverčia išmaniaisiais.

Belieka atsisiųsti į išmanųjį telefoną „Tuya Smart“ ar „Smart Life“ programėlę ir galėsite savo senąjį prietaisą kontroliuoti, kad ir kur bebūtumėte.

Dalykas tame, kad šis prietaisas atstoja senuosius IR valdymo pultelius ir į įvairius prietaisus, kaip televizorius, oro kondicionierius, garso įrangą, LED šviestuvus ir taip toliau, siunčia jūsų duotą komandą.

Tad šis įrenginys į prietaisus siunčia signalą ir veikia, kaip IR pultelis (38-56 kHz diapazone), bet pats WiFi ryšiu gauna jūsų duotą komandą. Štai, kaip senieji prietaisai virsta išmaniaisiais.

Beje, šis prietaisas palaiko WiFi 2.4 GHz ryšį ir nuo maršrutizatoriaus gali būtų nutolęs iki 45 metrų. Tačiau IR signalą priimantis įrenginys turi būti ne toliau, kaip už 7 metrų.

Programėles palaiko „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis dirbantys išmanieji telefonai, tad su bet kuriuo telefonu galima valdyti šį įdomų prietaisėlį.

Jis gali dirbti nuo -10℃ iki 50℃ temperatūroje. Yra kompaktiškų išmatavimų: 68 x 68 x 22 mm ir sveria vos 33 gramus. O maitinamas su USB laidu.

Pakuotėje rasite patį „Smart WiFi to IR Remote Controller“, USB laidą ir naudojimosi instrukciją. Beliks viską sujungti ir namuose esantį kondicionierių bei bet kurį kitą prietaisą galėsi įjungti/išjungti tiesiog būdami darbe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()