Geriausia veiksmo kamera rinkoje, fantastiškas „Xiaomi“ dronas ir puikus prietaisas, išsprendžiantis interneto trūkumą (Video)  ()

Naujausi pasiūlymai iš eBay:

- „Xiaomi FIMI A3“ - puikus dronas pradedantiesiems bei pažengusiems;

- „GoPro Hero7“ - praktiškai geriausia veiksmo kamera rinkoje;

- „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ - vienas populiariausių „WiFi“ signalo stiprintuvų iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi FIMI A3“ dronas

Šiuo metu jis parduodamas už 339 €, siuntimas į Lietuvą kainuos tik 0,99 €, vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

„FIMI A3“ – tai vidutinės klasės kompaktiškas dronas, pagamintas „Xiaomi Youpin“.

Šis nedidelis, vos 560 gramų sveriantis orlaivis yra skirtas mėgėjiškai fotografijai ir filmavimui iš oro.

Tai – puikus įrankis pradedantiesiems, kurie dar tik mokosi pilotuoti ar tiesiog nori pasižvalgyti po apylinkes iš paukščio skrydžio.

Kalbant apie techninius dalykus, „FIMI A3“ turi 2000 mAh bateriją, kurios energijos užteks 25 minučių skrydžiui. Taip pat dronas turi 1080p kamerą su kokybiška 2 ašių mechanine ir 3 ašių elektronine stabilizavimo sistema.

„FIMI A3“ gali pakilti į 500 metrų aukštį ir nuo pultelio nutolti net iki 1000 metrų. Pultelis turi ekraną, tad dronui valdyti nereikia išmaniojo telefono ir visą vaizdą matysite pačiame pultelyje.

„FIMI A3“ pultelis iš tiesų yra labai patogus valdymo įrenginys. Jame sumontuotas 4,3 colių, 480 x 272P rezoliucijos ekranas bei 2950 mAh baterija, kurios pakanka 2,5 valandoms.

Pats pultelis gali būti prijungtas prie specialių akinių ar monitoriaus, kad vaizdą realiu laiku galėtumėte stebėti taip, kaip jums patogiau. „FIMI A3“ gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį.

„FIMI A3“ yra stebėtinai manevringas. Tiesiai aukštyn jis kyla 6 m/s, o skrisdamas horizontaliai gali pasiekti ir 18 m/s greitį. Tiesa, leidžiasi šiek tiek lėčiau – 5 m/s greičiu.

Pats pilotą jis gali sugrįžti pats – tam turi GPS. Prie tokio greičio prisideda ne tik galingi varikliai, bet ir labai mažas įrenginio svoris - „FIMI A3“ sveria vos 560 gramų.

Minėta 1080p kamera 80 laipsnių apžvalgos kampą, gali filmuoti tiek 25, tiek 30 kadrų per sekundę greičiu. Tai reiškia, kad „FIMI A3“ puikiai tinka filmavimui ir fotografavimui, tačiau su juo galima nuveikti ir daugiau.

Drono apačioje yra keletas lizdų priedams. Ten galėsite prijungti įvairius aksesuarus – LED ar net fejerverkų paleidimo mechanizmą.

Tiesa, pirkėjai teigia, kad ne viską lengva perprasti iš karto. Viename iš DUK matomas klausimas apie drono ir pultelio susiejimą. Pasirodo, dronas turi būti įjungtas ir padėtas ant horizontalaus paviršiaus, o tada gali būti įjungtas pultelis.

Tuomet akceleratoriaus rankenėlė yra nustumiama į maksimalią padėtį ir atgal iki minimalios. Pasigirsta trumpas garsinis signalas, reiškiantis, kad įrenginiai buvo sujungti. Jei dronas nebus sujungtas arba seks jo baterijos, mirksės jo lemputė.

Pirkėjai taip pat klausia, kodėl vieni propeleriai gali suktis lėčiau už kitus. Tai dažniausiai lemia prastas giroskopo sukalibravimas ar tiesiog netinkamas propelerių sumontavimas. Propeleriai taip pat lėčiau sukasi, kai senka „FIMI A3“ baterijos.

Galiausiai, pirkėjai klausia, kur įrašomi vaizdai. Gamintojas atsako, kad tam yra skirtas atminties kortelės lizdas.

„FIMI A3“ yra puikus dronas pradedantiesiems ir tiems, kurie nori pasižvalgyti iš paukščio skrydžio. Jis yra lengvas, nebrangus ir lengvai pilotuojamas, o dviejų rūšių kameros stabilizavimo sistemos turėtų užtikrinti tolygų, žiūrėti malonų vaizdą.

„GoPro Hero7“ veiksmo kamera

Šiuo metu ji parduodama už 305,58 €, nemokamas siuntimas į Lietuvą, vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

Ne paslaptis, kad veiksmo kamerų yra labai didelis pasirinkimas, bet jei paklaustumėte kurios kompanijos įrenginiai yra patys geriausi - dažnas atsakys, kad būtent „GoPro Hero“ serijos veiksmo kameros.

Ir naujausias kompanijos produktas yra „GoPro Hero7“ veiksmo kamera, kurios kokybė, funkcionalumas bei kitos savybės neleidžia abejoti, tai - super veiksmo kamera.

„GoPro Hero7“ filmuoja įspūdinga 4K, 60 kadrų per sekundę raiška ir daro puikios kokybės 12 MP fotografijas. Matymo kampas siekia 170 laipsnių.

Kas itin smagu, kad „GoPro Hero7“ palaiko „slow motion“ - sulėtinto vaizdo - technologinį sprendimą ir galima jūsų ekstremalias pramogas nufilmuoti 1080p 240 fps raiška.

Plius, juk niekas nenori, kad filmuojamas vaizdas lakstytų į visas puses. Tad „GoPro Hero7“ palaiko „HyperSmooth“ vaizdo stabilizavimo technologiją ir vaizdas bus nuostabiai sklandus.

Be to, yra galimybė ir daryti tiesiogines vaizdo transliacijas. „GoPro Hero7“ palaiko WIFi bei Bluetooth ryšius ir net yra galimybė ją valdyti balsu.

Be visų šių privalumų „GoPro Hero7“ yra labai tvirto korpuso ir atspari vandeniui. Su ja galima nardyti iki 10 metrų gylyje. Labai puiki ir reikalinga savybė veiksmo kamerai.

„GoPro Hero7“ yra maitinama keičiama ir įkraunama 1220 mAh talpos baterija, o visas nuotraukas ir vaizdo įrašus galima išsaugoti TF atminties kortelėje. Maksimali talpa siekia iki 128 GB - šią kortelę reikės įsigyti atskirai.

„GoPro Hero7“ taip pat palaiko veido, šypsenos+scenos aptikimą, „time lapse“ vaizdo įrašus (30 kartų pagreitina užfiksuotą vaizdą), „Photo Timer, TouchZoom, Short Clips“ ir daugybę kitų funkcijų. Tiesiog nuostabi veiksmo kamera.

„Xiaomi WiFi Repeater Pro“

Šiuo metu jis parduodamas už 10,59 €, nemokamas siuntimas į Lietuvą, vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi WiFi Repeater Pro“ arba dar kitaip vadinamas „Xiaomi Mi WiFi Amplifier Pro“ yra „WiFi“ signalo stiprintuvas.

Turbūt daugelis iš mūsų susidūrėme su situacija, kai namuose įvairūs išmanūs įrenginiai tiesiog negali pilnai dirbti, jei neturi prieigos prie interneto ar gaunamas ryšys yra nestabilus bei silpnas. Šis įrenginys būtent nuo tokių nemalonių situacijų ir išgelbsti.

Tad ką daro „Xiaomi WiFi Repeater Pro“?

Kaip ir minėjome – sustiprina jūsų namuose esantį „WiFi“ signalą.

Šiuo atveju labai svarbu nesuklysti. „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ nėra interneto maršrutizatorius. Jis pats savaime jums „WiFi“ interneto nesuteiks. „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ jungiasi prie namuose esančios interneto maršrutizatoriaus ir tada sustiprina jo signalą.

Gali kilti klausimas: o tai kam tada išvis tokio daikto gali reikėti? Atsakymas labai paprastas.

Vos tik nuo savo maršrutizatoriaus nutolstate toliau ir dar jei būnate už sienos ar dviejų – „WiFi“ signalo stiprumas iškart krenta, tampa nestabilus ar net išvis pradingsta. Štai tuo atveju „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ ir tampa naudingu.

Jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina tam tikroje erdvėje.

Pavyzdžiui, jei turite namuose vietų, kuriose „WiFi“ signalas yra nestabilus arba maršrutizatorius neskleidžia pakankamai galingo signalo, arba tiesiog namuose yra ganėtinai daug sienų ir „WiFi“ signalo stiprumas bei stabilumas gerokai susilpnėja, tokiais atvejais šis „WiFi“ signalo stiprintuvas yra pastatomas tarp maršrutizatoriaus ir jūsų prietaiso, kuriam reikia interneto. „WiFi“ signalas iškart sustiprėja ir nors būsite stipriai nutolę nuo maršrutizatoriaus, neliks jokių ryšio sutrikimų.

„Xiaomi WiFi Repeater Pro“ yra kvadratinės formos ir išmatavimai būtų tokie: 6.90 x 6.90 x 3.50 cm, o sveria apie 125 gramus. Jame matome akivaizdžias dvi išorines antenas, kurių kiekvienos ilgis yra po 6 cm. Jas taip pat galima lankstyti aukštyn ir žemyn.

Stiprintuvas maitinimas iš įprasto elektros tinklo, tiesiog įjungiame į rozetę ir viskas.

„Xiaomi WiFi Repeater Pro“ signalo stiprintuvas turi LED indikatorių ir kai jis jau dirba, tada šviečia melsva spalva. Visais kitais atvejais matoma gelsva spalva. Taip pat turi „Reset“ mygtuką.

Smagu ir tai, kad šis „WiFi“ signalo stiprintuvas palaiko automatinį programinės įrangos atnaujinimą ir prie jo, vienu metu, galima prijungti net 64 skirtingus prietaisus.

Žinoma, tai labiau teorinis dalykas, o ir vargiai kas nors namuose turi tokį kiekį prietaisų, kuriems vienu metu reikėtų interneto.

Turbūt vienintelis šios įrenginio minusas, kad jis palaiko 2,4 Ghz, tačiau nepalaiko 5 GHz. Na, bet už tokią kainą turbūt daugiau reikalauti ir nevertėtų.

Jo prijungimas prie maršrutizatoriaus ir susiejimas su išmaniaisiais įrenginiais yra gana nesudėtingas ir esminiai dalykai nurodyti žemiau pateiktame paveikslėlyje.

O viską dar detaliau pademonstruoja šis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()