Paskutiniai „Xiaomi“ išmaniųjų svarstyklių vienetai vos už 11€! Likutis tirpsta akyse, o svarstyklės geba tai, ko nesugeba kiti konkurentai už tokią kainą (Video, „Xiaomi Mi Scale 2“)  ()

Kuponas galioja tik iki 09 15!

Liko vos 16 vnt!

Iš Lenkijos sandėlio

„Xiaomi“ produktas

Įspūdingas diapazonas: 100 g – 150 kg.

Įvertina kūno balansą

Bluetooth 5.0 | valdymas per APP | išsaugo duomenis | galima pridėti kitus naudotojus


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Mi Scale 2“ išmaniosios svarstyklės

19€ -8 19€

11 €

Imu!

 DHgate iš Lenkijos

kuponas - SJDHES3

galioja iki 09-15!

Labai ribotas prekių skaičius

Visus mokesčius sutvarko DHgate

 

„Xiaomi Mi Scale 2“ specifikacijos

  • Darbo diapazonas: 100 g – 150 kg.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.
  • Taikomoji programa: „Mi Fit“.
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: matavimų saugojimas išmaniajame telefone; asmeniniai svorio pokyčio registravimo profiliai kiekvienam šeimos nariui; LCD ekranas; kūno balanso įvertinimas.
  • Matmenys ir svoris: 28 x 28 x 2,2 cm; 1,2 kg.

„Xiaomi Mi Scale 2“ – tai naujos kartos populiariųjų „Xiaomi Mi Scale“ išmaniųjų svarstyklių atnaujinta versija.

Šios išmaniosios svarstyklės garsėja dar didesniu tikslumu, geba įvertinti kūno balansą ir taip pat yra šiek tiek plonesnės bei mažesnės nei pirmosios kartos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės.

Įprastinės svarstyklės vis dažniau užleidžia vietą išmaniosioms svarstyklėms. Bene geriausiai tai patvirtina „Xiaomi“ pavyzdys.

Šis gamintojas prieš keletą metų pristatė pirmąsias išmaniąsias svarstykles „Xiaomi Mi Scale“, o vėliau ryžosi pristatyti atnaujintą šių išmaniųjų svarstyklių versiją „Xiaomi Mi Scale 2“.

Būtina atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi Scale“ Kinijoje jau nebeparduodamos, o Lietuvoje už šias senesnės kartos išmaniąsias svarstykles tenka mokėti praktiškai tiek pat kiek už „Xiaomi Mi Scale 2“ Kinijoje.

Tuo tarpu, funkcionalumu aspektu pranašumą, žinoma, įgyja „Xiaomi Mi Scale 2“ naujos kartos išmaniosios svarstyklės.

Pradėti reikėtų nuo to, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ yra aprūpintos atnaujintais iš mangano bei plieno pagamintais jutikliais, kurie šiuo atveju geba užfiksuoti net ir 50 gramų dydžio svorio pokyčius.

Be to, šios naujos kartos išmaniosios svarstyklės yra pilnai pritaikytos tarptautinei rinkai, nes matavimo rezultatus gali fiksuoti ne tik kilogramais, bet ir svarais bei taivaniečių naudojamais jin matavimo vienetais.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ išmaniosios svarstyklės gali atlikti kūno balanso įvertinimą, kuris, pasak specialistų, leidžia formuoti taisyklingą laikyseną.

Čia būtina pabrėžti, jog tokios funkcijos neturi nei seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“, nei jokios kitos Kinijos rinkoje šiuo metu parduodamos išmaniosios svarstyklės.

„Xiaomi Mi Scale 2“ išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes yra vienos pirmųjų svarstyklių rinkoje, kurios gali įvertinti ne tik žmogaus kūno svorį, bet ir kitų įvairių daiktų svorį.

Pavyzdžiui, prieš vykstant į kelionę iš anksto žinoti lagamino svorį yra tikrai pravartu, tačiau to įvertinti su daugeliu svarstyklių tiesiog nepavyks per dėl mažo lagamino svorio. T

uo tarpu, „Xiaomi Mi Scale 2“ atveju tai nėra problema, nes šios išmaniosios svarstyklės geba užfiksuoti svorį pradedant 100 gramų ir baigiant 150 kilogramų.

Būtina pridėti, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ matavimo rezultatus saugoja išmaniajame telefone, o pagal taikomojoje programoje įvestą svorį, amžių, kūno masės indeksą bei kitus kūno parametrus geba įvertinti rekomenduojamą svorį.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mi Scale 2“ leidžia sužinoti ne tik dabartinį kūno svorį, tačiau taip pat dar pateikia ir ankstesnius matavimų rezultatus, kas tiesiog išmaniojo telefono ekrane lengvai leidžia suprasti ar jūsų svorio kreivė juda į viršų, ar žemyn.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Xiaomi Mi Scale 2“ lygiai taip pat kaip ir seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės geba atpažinti skirtingus šeimos narius.

Tai reiškia, kad tomis pačiomis svarstyklėmis be jokių problemų namuose galės naudotis kiekvienas norintis, nes „Xiaomi Mi Scale 2“ užfiksuotos svorio matavimo rezultatus visada automatiškai perkels tik į tam asmeniui priklausančią asmeninę „Mi Fit“ taikomosios programos paskyrą.

Puikios svarstyklės ir dabar už fantastiškai žemą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai ()