Kinijos turgelio stebuklai: Aliexpress pačios populiariausios ir labai gerai vertinamos belaidės „Haylou GT1 TWS“ ausinės, vienas perkamiausių ir labai stilingas „Gocomma“ termosas bei speciali daiktų linija Lietuvai (Video, Pirkėjų atsiliepimai)  ()

Nauji Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „Haylou GT1 TWS“ - virš 10 €, tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress, labai teigiami pirkėjų atsiliepimai;

- „Gocomma“ 500 ml termosas - vienas perkamiausių termosų, už labai gerą kainą;

- Lietuvai pritaikytų daiktų liniją Aliexpress parduotuvėje ir pats populiariausias „Doll Hippo“ lietuviškai kalbantis ir dainuojantis šuniukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Haylou GT1 TWS“ belaidės ausinės

  • Šiuo metu jos kainuoja 17,15 €;
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos.

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.9 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų.

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas mus puikiai girdės.

Ir daugelis pirkėjų, tarp jų ir lietuviai, šiomis ausinėmis yra labai patenkinta. Jie giria tiek patį pardavėją, kuris ausinės pristatė per dvi savaites, tiek ir pačių ausinių pagaminimo kokybę, dėvėjimo patogumą ir puikų garsą:

  • G***r - „Puikiai supakuotos ir atkeliavo ypatingai greitai. Haylou GT1 TWS ausines gavau per 12 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pagaminimo kokybė labai gera. Kaip už tokią kainą - jokių priekaištų. Garso kokybė taip pat labai gera. Bluetooth ryšys stiprus ir veikia be problemų. Deja, bet aplinkos triukšmo ausinės neslopina, tačiau Haylou GT1 TWS atlieka savo darbą ir jomis esu patenkinta.“
  • S***s - „Į Lietuvą atkeliavo greičiau nei per dvi savaites. Haylou GT1 TWS ausinės dirba puikiai. Daugybė žemų tonų ir man išties patinka tai, kaip šios ausinės perteikia garsą. Patikrinau koks ausinių uždelsimas ir klausant muzikos per Youtube, jo visiškai nėra. Vienintelis minusiukas, tai jų valdymas. Viskas su tais mygtukais yra gerai, jie reaguoja tinkamai, tik aš dar prie jų nepripratau. Na, bet čia laiko klausimas ir ne ausinių bėda. Apskritai, Haylou GT1 TWS yra puikios ausinės.“

O šioje apžvalgoje yra išsamiau apžvelgiamos „Haylou GT1 TWS“ belaidės ausinės:

„Gocomma“ 500 ml termosas - vienas perkamiausių termosų, už labai gerą kainą

  • Šiuo metu jis kainuoja 10,98 €;
  • 25 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Gocomma“ yra vienas perkamiausių termosų Gearbest.com parduotuvėje. Tai yra 500 ml talpos, kokybiškas termosas.

Termosas yra 6 x 6 x 26,50 cm išmatavimų ir sveria vos 310 gramus. Pirkėjai pažymi, kad tai yra kompaktiškas, kokybiškai pagamintas, lengvas ir patogus naudotis termosas. 

Jie teigia, kad savo vaikams yra nupirkę tokius „Gocomma“ termosus ir šios 500 ml talpos jiems užtenka visai dienai.

„Gocomma“ pasižymi dvisiene vakuumine izoliaciją, tad šilumą ar šaltį išlaiko net iki 24 valandų. Pirkėjai užtikrina, kad šis termosas visiškai nepraleidžia vandens ir jį galima drąsiai nešiotis krepšyje. Stilingai atrodantis, gerai šilumą ir šaltį išlaikantis, patogus naudotis - toks yra „Gocomma“ termosas.

Lietuvai skirta prekių linija ir  populiariausias „Doll Hippo“ lietuviškai kalbantis ir dainuojantis šuniukas

Ar žinojote, kad Aliexpress galima surasti visą liniją daiktų, skirtų būtent Lietuvai? Taip kai kurie Kinijos pardavėjai stengiasi padidinti savo pardavimus - pritaiko gaminius konkrečiai kiekvienai šaliai. Pasirodo, Lietuva ne išimtis, nors mūsų šalis ir nėra pati didžiausia. Kažko ypatingo šioje linijoje nerasime, dažniausiai rūbus su lietuviškais užrašais, bet tai irgi nėra tradiciška ir atkreipia dėmesį. Bet yra ir įdomesnių variantų - pavyzdžiui, pats populiariausias daiktas iš šio linijos - „Doll Hippo“ šuniukas. 

Tai yra įvairiomis kalbantis ir dainuojantis šuniukas. Jis gali kalbėti lietuviškai, rusiškai, latviškai, angliškai ir kt.  Tiesa, kiekvienas atskiras šuniukas kalba tik viena konkrečia kalba, tad prieš rinkdamiesi šuniuką, atkreipkite į tai dėmesį. Kokie užrašai ant šuniuko, tokia kalba jis ir kalbės.

„Doll Hippo“ yra pliušinis šuniukas, apie 34 cm ilgio, 30 cm pločio, o kai sėdi - maždaug 26 cm. Šis šuniukas yra skirtas vaikams nuo 13 mėn. ir, kadangi jo viduje yra elektronikos elementų, jo plauti NEGALIMA. 

Pirkėjai iš Izraelio, Latvijos, Lietuvos, Brazilijos, Jungtinės Karalystės ir kitų šalių šiuo kalbančiu ir dainuojančiu šuniuku yra labai patenkinti ir štai keletas jų atsiliepimų:

  • I***a - „Doll Hippo žaisliukas yra nuostabus. Mano vaikas juo be galo džiaugiasi. Bandė patyliukais nuo tėvų jį nusinešti sau į lovą ir drauge naktį miegoti. Tačiau miego metu galima netyčia įjungti šuniuką ir jis pradeda dainuoti. Garso lygis yra gana aukštas, tad geriau vaikui neleiskite miegoti su šiuo žaislu. Visais kitais aspektais - jokių nusiskundimų. Puikus žaislas.“
  • P***n - „Ką tik gavau Doll Hippo šuniuką ir labai džiaugiuosi, kad jį įsigijau. Mano sūnui dar tik 3 mėn., tad jis per mažas žaisti su šiuo šuniuku, bet jam labai patinka šio žaislo ryškios spalvos ir tai, kad jis kalba bei dainuoja. Šuniukas žodžius taria labai aiškiai ir suprantamai. Mano pasirinktas šuniukas kalba dvejomis kalbomis. Labai geras žaislas. Rekomenduoju.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()