Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kodėl OnePlus 7T yra pats įdomiausias telefonas šiais metais, kuo tarpusavyje skiriasi „Mi 9“, „Mi 9 SE“, „Mi 9T“, „Mi 9 Lite“ ir ką sako apžvalgos apie populiariausią masažuoklį iš Aliexpress (8 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „OnePlus 7T“ išmanusis telefonas - „tai yra OnePlus 7 ir OnePlus 7 Pro simbiozė. 7T surinko viską, kas yra geriausio, ir už tokią kainą kažko geriau tiesiog nerasite“;

- „Mi 9“, „Mi 9 SE“, „Mi 9T“ ir „Mi 9 Lite“ telefonų palyginimas - labai išsami apžvalga, su testų rezultatais;

- „Teclast T30“ planšetinis kompiuteris - itin išsami apžvalga, su testų rezultatais. „T30 yra geresnis planšetinis kompiuteris už savo pirmtakus ir jei ieškote biudžetinio įrenginio – tai yra tikrai geras pasirinkimas“;

- „Xiaomi Air 2“ belaidės ausinės - „Apple ausinės už 50 dolerių“;

- „Nitecore TIP2“ žibintuvėlis - itin išsami apžvalga, palyginamas su kitais „Nitecore“ žibintuvėliais. „Jei jums reikia mažo ir galingo žibintuvėlio, tada apart Nitecore TIP2 daugiau nėra kitų pasirinkimų“;

- „Ugoos AM6“ TV priedėlis - „tai yra vienas galingiausių TV priedėlių rinkoje, kuris lenkia Ugoos AM3 ir tą patį Beelink GT King“;

- „LIECTROUX B6009“ robotas dulkių siurblys - išsami apžvalga, testavimas ir palyginimas su „LIECTROUX C30B“ modeliu;

- „JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis - tai yra pats perkamiausias masažuoklis Aliexpress parduotuvėje, su puikiais atsiliepimais ir reitingu. Apžvalgininkas pasidalina asmeniniais įspūdžiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

Šią savaitę turime dvi labai įdomias ir išsamias apžvalgas.

Jose yra išbandomi ir tarpusavyje palyginami „Xiaomi“ kompanijos „Mi 9“, „Mi 9 SE“, „Mi 9T“ ir „Mi 9 Lite“ išmanieji telefonai bei apžvelgiamas „OnePlus 7T“.

„OnePlus 7T“ išmanusis telefonas

Gearbest - nuo 545,40 €; Aliexpress - nuo 435 €.

Šauni apžvalga, kurios autorius puikiai išmano išmaniųjų telefonų segmentą ir nuolat išbando naujausius įrenginius.

Šioje apžvalgoje jis detaliai aptaria naująjį „OnePlus 7T“ išmanųjį telefoną, jo pagaminimo kokybę, 90Hz ekraną, veikimą ir kt.

Taip pat pateikia nuotraukų, vaizdo įrašų pavyzdžius bei atliktų testų rezultatus ir pasidalina asmeniniais pastebėjimais.

„OnePlus 7T yra pats įdomiausias telefonas šiais metais. Ir kodėl taip sakau? Nes šis telefonas yra simbiozė OnePlus 7 ir OnePlus 7 Pro. 7T surinko viską, kas yra geriausio. Ir tai labai džiugina, nes įrodo, jog OnePlus kompanija įsiklausė į pirkėjų pastebėjimus.

Galiu drąsiai sakyti, kad tai yra vienas geriausių šių metų mano pirkinių. Tiesiog už 500 eurų OnePlus 7T yra nuostabus išmanusis telefonas. Nieko geriau už tokią kainą nerasite.“

„Mi 9“, „Mi 9 SE“, „Mi 9T“ ir „Mi 9 Lite“ telefonų palyginimas

„Mi 9T“ 6 GB RAM + 128 GB ROM:

Gearbest - 389,78 €; Aliexpress - 291,90 €.

„Mi 9 SE“ 6 GB RAM + 128 GB ROM:

Gearbest - 257,24 €; Aliexpress - 264,53 €.

„Mi 9 Lite“ 6 GB RAM + 128 GB ROM:

Gearbest - 299,97 €; Aliexpress - 311,07 €.

„Mi 9“ 6 GB RAM + 128 GB ROM:

Gearbest - 468,59 €; Aliexpress - 346,64 €.

„Xiaomi puikiai suprato, kad geriausi jų išmanieji telefonai yra Redmi Note ir Mi serijų, tad šiais metais rinkai ir pristatė visą galybę išmaniųjų telefonų: Note 7, Note 7 Pro, Note 8, Note 8 Pro, dar ir papildomų modifikacijų, o kalbant apie Mi seriją – tai čia turime net 7 skirtingus telefonus.

Man jau net galva sukasi nuo tokios gausos įvairių Mi telefonų, kurių kainuos svyruoja nuo 200 iki 400 dolerių. Tad tiesiog būtina išsiaiškinti, kuris telefonas yra ko vertas ir mes nusprendė išbandyti bei tarpusavyje palyginti pačius įdomiausius ir labiausiai dėmesio vertus Mi serijos išmaniuosius telefonus: Mi 9 Lite, Mi 9T, Mi 9, Mi 9 SE. Bus įdomu, pažadu.“

Apžvalgininkas jau ilgą laiką specializuojasi išmaniųjų telefonų segmente ir labai gerai supranta jo niuansus, ir į kokius įrenginius verta atkreipti dėmesį, o kurie nėra tokie įdomūs ir vertingi.

Šioje apžvalgoje sužinosime daug įdomios informacijos apie „Mi“ serijos išmaniuosius telefonus ir bus pateikiamos palyginamosios lentelėmis, nuotraukų pavyzdžiai ir kitų testų rezultatai.

„Štai ir priartėjome prie išvadų, kurios yra ganėtinai dviprasmiškos. Mi 9 mane nuvylė dėl savo kamerų, Mi 9T kameros pasirodė geriau ir tai mane netgi nustebino.

Kalbant apie Mi 9 SE, tai yra unikalus išmanusis telefonas: kompaktiškas ir su gerais techniniais parametrais. Jei ieškote kompaktiško telefono su ganėtinai gerais techniniais parametrais, tada šis modelis jums tikrai patiks. Taip, jo baterijos tarnavimas nėra pats geriausias ir kai kuriais momentais kameros galėtų dirbti geriau, tačiau bendrai – tai yra šaunus pasirinkimas.

Šių telefonų kainos nuolat kinta, tačiau bendrai turime maždaug 200-400 dolerių diapazoną.

Xiaomi į rinką pateikė labai daug skirtingų Mi 9 telefono versijų ir viskas čia normalu. Dabar tokia mada ir kone visi gamintojai į rinką pateikia daug savo prekės ženklo išmaniųjų telefonų.

Tiesiog bandoma kiek suklaidinti pirkėją ir padaryti taip, kad matydamas didelę pasiūlą jis tiesiog nesidairytų į konkurentų pasiūlymus. Tuo pačiu Xiaomi reikėjo užpildyti ir atsivėrusią nišą tarp Mi 9 ir Mi 9 Lite telefonų.

Taigi, jei norite kompaktiško telefono, renkatės Mi 9 SE, jei norite su geru baterijos tarnavimu ir puikiu procesoriumi bei be jokių ekrano išpjovų – Mi 9T.

Ir jau visiškai pabaigai – Mi 9 mane kiek nuvylė. Geriausias iš šių telefonų yra Mi 9T, ir dar už tokią kainą – 270 dolerius (245 eurus). O kaip dėl Mi 9 Lite? Siūlau palaukti kol nukris kaina. Ir dabar jis kainuoja apie 220 dolerius (200 eurų) ir už tokią kainą yra geras pasirinkimas, bet esu 100 % įsitikinęs, kad kaina dar labiau nukris.“

„Teclast T30“ planšetinis kompiuteris

Gearbest - 172,71 €.

Labai kokybiška, išsami ir informatyvi apžvalga. Jos autorius specializuojasi kompiuterių, planšečių, išmaniųjų telefonų, dronų, kamerų ir panašios elektronikos srityse, tad apie šiuos įrenginius puikiai supranta.

Šioje apžvalgoje apie naująjį „Teclast T30“ nešiojamą kompiuterį sužinosime viską, tiek jo pliusus, tiek ir tam tikras silpnesnes vietas. Pateikiami baterijos, procesoriaus, ekrano, kameros, garsiakalbių ir kiti testų rezultatai. 

„Teclast T30 yra ženkliai geresnis planšetinis kompiuteris už prieš tai buvusius. Dėka Helio P70 procesoriaus dabar jau galima žaisti ir naujausius bei daugiausiai resursų reikalaujančius žaidimus.

Garsiakalbiai taip pat pagerėjo, dabar turime daugiau žemų tonų. T30 palaiko navigacijos sistemas, su juo galima skambinti ir rašyti žinutes, labai talpi baterija, kurios tikrai užteks bent 2-3 dienoms. Galima įdėti atminties kortelę, yra FM radijas ir dvi kameros. Pati pagaminimo kokybė taip pat yra solidi.

Prie minusų priskirčiau tai, kad ekranas yra labai ryškus ir pasirinkus žemiausią ryškumo nustatymą – jis kai kuriais atvejais man vis dar yra per ryškus. Taip pat jei per šį planšetinį kompiuterį nepavyks žiūrėti Netflix FHD vaizdo įrašų – tam jau prireiks premium klasės planšečių, kurios kainuoja dvigubai brangiau.

Taip pat ekranas kažkodėl pradeda prasčiau reaguoti į prisilietimus, įjungus kai kurias programėles, pavyzdžiui, Chrome. Nėra HDMI jungties ir pasirinkus 5GHz WiFi, ryšio diapazonas galėtų būti geresnis. Jei esate nutolę nuo interneto maršrutizatoriaus ir jūsų išmanusis telefonas rodo, kad 5GHz ryšio signalo stiprumas yra 1-2 padalos, tai T30 signalas tebus 1 padala arba visai jo nepagaus. Su 2,4GHz viskas įprastai.

Bendrai, T30 yra geresnis planšetinis kompiuteris už savo pirmtakus ir jei ieškote biudžetinio įrenginio – tai yra tikrai geras pasirinkimas. Ne tobulas – bet geras.“

„Xiaomi Air 2“ belaidės ausinės

Gearbest - 59,08 €; Aliexpress - 52,65 €.

„Štai ir atkeliavo naujausios Xiaomi Air 2 belaidės ausinės. Aš jomis naudojuosi keletą dienų ir savo Instagram paskyroje sulaukiau daugybės klausimų apie šias ausines. Tad nieko nelaukę ir keliaukime prie naujųjų ausinių. Sužinosite kuo jos skiriasi nuo pirmosios kartos Xiaomi ausinių ir atsakysiu į labiausiai jums rūpimus klausimus.“

Verta pastebėti, kad Kinijoje naujosios belaidės ausinės yra vadinamos ne tik „Xiaomi Air 2“, bet kai kurie pardavėjai jas įvardija ir kaip „Xiaomi Air Pro 2“.

Jei kyla abejonių apie kokias čia ausines pardavėjas kalba, geriausia atkreipti dėmesį į modelio numerį: „TWSEJ02JY“.

Apžvalga konkreti ir išsami: sužinosime kuriam laikui užtenka šių ausinių baterijos, ar sklandus poravimas su telefonu, valdymo ypatumai ir kt.

„Apibendrinus, visai neblogos belaidės ausinės. Šios ausinės puikiai tinka keliaujant po miestą, kelionėje ar tiesiog ramiai klausytis muzikos, žiūrėti filmus ir pan.

Kaip už 50 dolerių, tai yra kietos ausinės. Juolab, kad ir garso kokybė yra tikrai gera. Esu gana paprastas ir praktiškas žmogus, tad man svarbu, jog daiktas būtų patikimas ir praktiškas. Būtent tokios ir yra naujosios Xiaomi Air 2 belaidės ausinės.“

„Nitecore TIP2“ žibintuvėlis

Gearbest - 28,16 € su nuolaidos kuponu NITETIP2. Pati geriausia kaina;

Aliexpress - 35-43 € diapazone.

„Prieš keletą metų Nitecore kompanija išleido nebrangų ir patogų žibintuvėlį Tube, kuris tarp pirkėjų iškart tapo tikru hitu.

Tada kompanija nusprendė pridėti galios ir taip rinkoje atsirado TIP žibintuvėliai. Jie yra geri, tačiau kiek sunkesni ir jau ne tokie kompaktiški kišeniniai žibintuvėliai.

Inžinieriai metus laiko darbavosi ir taip atsirado TINI žibintuvėlis – mažas ir ryškiai šviečiantis žibintuvėlis.

Na ir galiausiai turime naujausią produktą – antroji TIP žibintuvėlio versija TIP2, su 720 liumenų turbo režimu. Ko gi jis iš tikrųjų vertas? Šioje apžvalgoje ir palyginsime naujausią TIP2 su prieš tai rinkoje pasirodžiusiais Nitecore žibintuvėliais.“

Apžvalgininkas pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais ir gausybe nuotraukų, kuriose matyti šių žibintuvėlių išvaizdos ir švietimo skirtumai.

„Nitecore TIP2 yra kompaktiškas ir labai ryškiai šviečiantis žibintuvėlis. Tačiau kol kas jo kaina (apie 35 eurai) man atrodo nežmoniška. Daugeliui ir pirmasis TIP žibintuvėlis atrodė brangokas, o jis kainavo apie 15 eurų.

Jei ieškote gero, kompaktiško ir pigesnio kišeninio žibintuvėlio, tai iš asmeninės patirties rekomenduoju rinktis TINI variantą.

O jei jums nerūpi kompaktiškumas, tada už tokius pinigus galite įsigyti įprastą, stambų, baterijomis maitinamą žibintuvėlį, kaip Convoy S2+. Tačiau jei jums reikia mažo ir galingo žibintuvėlio, tada apart Nitecore TIP2 daugiau nėra kitų pasirinkimų.“

„Ugoos AM6“ TV priedėlis

Gearbest - 136,98 €; Aliexpress - 108,43 €, galima įsigyti ir papildomus priedus;

Daugelis „Beelink GT King“ ir „Ugoos AM3“ TV priedėlius laiko vienais galingiausių rinkoje, tačiau atkeliavo ir dar galingesnis įrenginys - „Ugoos AM6“.

Apžvalgininkas jau yra išbandęs ne vieną TV priedėlį ir teigia, kad „Ugoos AM6“ yra vienas galingiausių TV priedėlių rinkoje.

Apžvalga pradedama nuo išpakavimo, priedėlio išvaizdos, jungčių, techninių charakteristikų, „Android 9.0“ operacinės sistemos, prijungimo prie televizoriaus ir šios OS įdomesnių momentų aptarimo.

Taip pat pateikiami vaizdo įrašų ir žaidimų pavyzdžiai bei testų rezultatai.

„Labai galingas ir kokybiškas TV priedėlis. Visos reikalingos jungtys, puiki garso ir vaizdo kokybė. Galima žiūrėti ir aukščiausios raiškos vaizdo įrašus, ir žaisti daugiausiai resursų reikalaujančius 3D žaidimus, tokius kaip PUBG, online režimu, ir su jais nekyla jokių problemų. Apie paprastesnius žaidimus net nėra ką kalbėti.

Antutu testas parodė, kad šis TV priedėlis surenka virš 130 000 taškų ir AM6 aplenkia daugelio galingiausiu TV priedėliu laikomą AM3 modelį ir galingąjį Beelink GT King.

Bendrai, Ugoos AM6 yra puikus TV priedėlis. Jis labai funkcionalus ir daugybe galimybių pasižymintis TV priedėlis, galintis tapti pagrindiniu jūsų namų multimedijos centru. Šis TV priedėlis yra puikus priedas vaizdo projektoriui ar 4K televizoriui.“

„LIECTROUX B6009“ robotas dulkių siurblys

„LIECTROUX B6009“:

Aliexpress - 199,46 €, 48 % nuolaida, iš Europos sandėlių, 3 metų garantija.

„LIECTROUX C30B“:

Aliexpress - 209,89 €, 48 % nuolaida, iš Europos sandėlių, 3 metų garantija.

Apžvalgininkas „LIECTROUX B6009“ roboto dulkių siurblio apžvalgą pradeda nuo jo išpakavimo, tada aptaria siurblio pagaminimo kokybę, jo siurbimo ir plovimo galimybes, valdymo ypatumus, programėlę ir kt.

Taip pat išbando kaip šis siurblys vienu metu plauna bei siurbia ir galiausiai palygina su anksčiau testuotų „LIECTROUX C30B“ modeliu.

„Man LIECTROUX B6009 robotas dulkių siurblys patiko. Jo privalumai prieš C30B modelį yra didesnės talpos atliekų dėžutė, kuri, beje, nebijo vandens, ultravioletinė lempa, ir turimas ekranėlis roboto viršuje. Be to, jis vienu metu gali siurbti ir plauti grindis. C30B modelis vienu metu arba siurbia, arba plauna grindis.

Visgi, B6009 man porą kartų pametė valymo maršrutą ir atrodė, kad keletui sekundžių buvo sutrikęs bei nežinojo ką daryti toliau, kai susidūrė su kliūtimis. Tiesa, tai nutiko per pirmąjį jo kambario valymą, tad ateityje galbūt jam tokių keblumų ir nebekils.

Šių siurblių charakteristikos ir valymo kokybė yra praktiškai vienodos, kaip ir, beje, kainos, tad lieka jums nuspręsti, kurį pasirinkti. Asmeniškai man labiau patiko LIECTROUX C30B modelis.“

„JinKaiRui“ - vienas populiariausių masažuoklių Aliexpress parduotuvėje

„JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis - balta versija:

Aliexpress - nuo 18,08 €;

„JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis - ruda ir juoda versijos:

Aliexpress - nuo 20,73 €;

Apžvalgininkas aptaria šio masažuoklio veikimo principą, jo efektyvumą ir pataria kodėl reikėtų nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti maksimalią masažuoklio versiją.

„Tai vienas populiariausių, perkamiausių, labai kokybiškų ir nebrangių elektrinių masažuoklių iš Aliexpress. Pirkėjai jam negaili gerų atsiliepimų, tad nesusilaikiau ir aš neišbandęs JinKaiRui masažuoklio.“

„Tai yra vienas populiariausių masažuoklių Aliexpress parduotuvėje: virš 9900 užsakymų, 5400 atsiliepimų ir 4,9 balai iš 5 taip pat daug ką pasako.

Tokie masažuokliai tampa vis populiaresni ir su jais galima išmasažuoti sprando sritį, nugarą, pilvą, kojas ir kitas kūno vietas.

Kažką panašaus į JinKaiRui masažuoklį su voleliais galite pamatyti ir parduotuvėse. Tik ten įprastai sutinkame masažines kėdes, kurios kainuoja nepalyginamai brangiau.

Tačiau kam pirkti kėdę, kai galima įsigyti tokį mobilų masažuoklį, kaip JinKaiRui. Iš esmės tai yra U formos pagalvėlė su voleliais ir patogiomis rankovėmis, kurios leidžia labiau patį masažuoklį prispausti prie kūno ir jį valdyti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad yra keletas skirtingų šio masažuoklio versijų. Jos skiriasi kaina, tačiau kiek brangesnės versijos pasižymi didesniu masažavimo režimų pasirinkimu ir aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas. Taip pat papildomai palaikomas ir šildymo režimas bei šį masažuoklį galėsime naudoti tiesiog automobilyje, pasinaudoję automobiliniu adapteriu.

O kaip naudotis šiuo masažuokliu? Viskas gana paprasta – patogiai atsisėdame, ant kaklo ar kitos kūno vietos užsidedame JinKaiRui masažuoklį ir įjungiame.

Po 10-15 minučių masažo seanso iškart pajaučiu atpalaiduojantį efektą. Labai rekomenduoju visiems išbandyti šį JinKaiRui masažuoklį.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(7)
(-7)

Komentarai ()