Išskirtinio dizaino ir labai geros kainos kompiuterinė pelė su integruota baterija, 4 mygtukais ir keičiamu jautrumu – idealiai tinka ir biurui, ir žaidimams („HXSJ T37“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„HXSJ T37“ – tai ypatingai geromis ergonomiškumo savybėmis pasižyminti išskirtinio dizaino belaidė kompiuterinė pelė, kuri turi 4 mygtukus ir tris pasirinktinus jautrumo lygius. Ši kompiuterinė belaidė pelė taip pat gali pasigirti integruota 500 mAh talpos baterija bei korpusu, kurio gamybai yra panaudotas ne tik ABS plastikas, bet ir aliuminio lydinys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „HXSJ T37“ specifikacijos

  • Tipas: belaidė.
  • Jautrumas: 800 DPI, 1200 DPI, 1600 DPI.
  • Mygtukų skaičius: 4 mygtukai.
  • Baterija: 500 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko ir aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 6,5 x 3,5 cm; 77 g.

„HXSJ T37“ kaina

  • „Gearbest“ – 11,83 €.
  • Dabar parduodama su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama,
  • Tai vienas populiariausių „Best Computer Components“ išpardavimo pasiūlymų.

Daugelis kompiuterinių pelių atrodo įprastai, tačiau kai kurios iš jų siūlo kiek neįprastas formas. Šiuo metu puikiu to pavyzdžiu gali tapti „HXSJ T37“ belaidė kompiuterinė pelė. Ji garsėja ne tik pakankamu funkcionalumu, bet ir kiek neįprastu dizainu, kuris, pasak gamintojo, leidžia pasiekti geresnį nei įprastai komfortą.

Svarbu paminėti, kad „HXSJ T37“ komunikaciją su kompiuteriu šiuo atveju užtikrina 2,4 GHz dažniu naudojant specialų komplekte pridedamą USB adapterį. Gamintojas tvirtina, kad „HXSJ T37“ maksimalus veikimo atstumas siekia iki 10 metrų, todėl esant reikalui šią belaidę pelę be jokių problemų galima naudoti ir, pavyzdžiui, greta išmaniojo televizoriaus.

Esminė savybė, kuri „HXSJ T37“ belaidei kompiuterinei pelei leidžia išsiskirti iš kitų – tai praktiškai jokio garso neskleidžiantys mygtukai. Jeigu žaidžiate kompiuterinius žaidimus, tai tam tikrai atvejais gali tapti tikru išsigelbėjimu, nes savo pomėgiais be jokių problemų galėsite užsiimti net ir tada, kai tame pačiame kambaryje miegos jūsų šeimos nariai.

„HXSJ T37“ daugeliui patiks ir dėl tos priežasties, nes leidžia vos vieno mygtuko paspaudimu keisti esamą pelės jautrumą (800 DPI, 1200 DPI, 1600 DPI). Šią funkciją itin įvertins tie pirkėjai, kurie tą pačią kompiuterinę pelę, pavyzdžiui, naudoja tiek darbui biure, tiek pramogoms ar žaidimams namuose.

Galiausiai svarbu pridėti ir tai, kad „HXSJ T37“ belaidė kompiuterinė pelė turi integruotą 500 mAh talpos bateriją. Tai reiškia, jog „HXSJ T37“ bateriją galima bet kada įkrauti tiesiog naudojant įprastą Micro USB laidą. Priminsime, kad daugelis belaidžių pelių vis dar naudoja keičiamas AAA arba AA tipo baterijas, todėl tokios pelės priešingai nei „HXSJ T37“ bent jau laikas nuo laiko reikalauja papildomų investicijų.

„HXSJ T37“ atsiliepimai

Belaidė kompiuterinė pelė „HXSJ T37“ šiuo metu turi 4,9 žvaigždučių įvertinimą, kuris patvirtina, jog daugelis šią kompiuterinę pelę įsigijusių pirkėjų jai skyrė maksimalų galimą 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Emery. Tiesiog dievinu šią pelę. Jis yra ne tik maksimaliai mobili, bet ir labai patogi. Mane taip pat labai maloniai nustebino baterijos tarnavimo galimybės. Bent jau kol kas dar nei karto neteko įkrauti „HXSJ T37“ baterijos, todėl viliuosi, kad be papildomos įkrovos ji kiekvieną kartą laikys bent jau keletą mėnesių.
  • AFerro. Man ši belaidė kompiuterinė pelė patinka ne tik dėl patogaus dizaino, bet ir dėl labai geros kainos. Taip pat noriu atkreipti dėmesį ir į tai, jog ši pelė turi integruotą Micro USB jungtį. Manyčiau, kad šiuo metu gamintojui labiau apsimokėjo integruoti USB C jungtį. Nepaisant to, savo pasirinkimu įsigyti būtent „HXSJ T37“ esu patenkintas.
  • Taylor. Puikus iš ABS plastiko pagamintas korpusas, labai kompaktiškas dizainas, lengvai prijungiama prie bet kokio kompiuterio ir taip pat dar siūlo keičiamą jautrumą. Mano asmenine nuomone, „HXSJ T37“ yra šiek tiek per lengva, tačiau tai tikrai netrukdo maksimaliai komfortiškam darbui.
  • Steven. Kadangi jau gana seniai naudoju belaides kompiuterines peles, todėl tikrai drąsiai galiu patvirtinti, jog „HXSJ T37“ yra puikus pasirinkimas kiekvienam. Tai plona, nuostabaus dizaino ir kas svarbiausia santykinai lengva kompiuterinė pelė. Vis dėlto bene labiausiai „HXSJ T37“ džiaugiuosi dėl tos priežasties, nes ji turi integruotą bateriją, todėl nuo šiol galiu pamiršti įprastą baterijų pirkimą.
 
 
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()