TOP 10 savaitės perkamiausių iš Kinijos turgelio: neįtikėtinai populiarus irigatorius „h2ofloss“, pardavimo rekordus mušančios „Tronsmart Spunky Beat“ ausinės ir šią savaitę su išpardavimo akcijomis tiesiog šluojami siurbliai iš ES sandėlių (Video, 2020 m. 10 savaitė)  ()

- Vienas geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“

- Lankstus telefonų ir planšečių laikiklis - „UGREEN LP113“

- Rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Europos sandėlių)

- Robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“ (iš Italijos sandėlio)

- Robotas dulkių siurblys „Roborock S50“ (iš Čekijos sandėlio)

- Kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“ (iš Čekijos sandėlio)

- „Deko“ suktuvas (iš Čekijos sandėlio)

- Asmenukių lazda su trikoju ir distanciniu pulteliu „BlitzWolf BS3“

- Labai populiari „Xiaomi“ barzdaskutė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki kovo 8 d. imtinai AliExpress bei Gearbest vyksta didžiulis pavasarinis išpardavimas, tad šiuo laikotarpiu daugelis gerų daiktų turi labai geras kainas. Apie įdomiausius šios akcijos pasiūlymus jau rašėme keliuose geriausių kainų rinkiniuose (I dalis ir II dalis), o štai čia tai, ką Lietuvos pirkėjai pirko dažniausiai ir kas yra neabejotinai 2020 metų hitai. 

1. Iš Lenkijos sandėlio vienas geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“

22.66€ | 49 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (960 vertinimai)

Perkamiausia savaitės prekė Kinijos turgelyje - iš Lenkijos sandėlio siūlomas vienas geriausiai vertinamų irigatorių už fantastiškai gerą kainą. Šis daikčiukas tiesiog šluojamas, o ir vertinamas labai gerai.   Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas. Štai keletos patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

2. Masiškai perkamos, dabar itin geros kainos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“

24.10€ | 68 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (10536 vertinimai)

Dar vienas naujas veidas TOP perkamiausių sąraše - tiesiog įspūdingų kiekiu technologijų prifaršituotos ausinės už itin gerą kainą. Savo populiarumu „Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės tikriausiai prilygsta ir mums gerai žinomoms „Redmi AirDots“ - tiesa, kainuoja keliais eurais brangiau, bet už tai turi nepalyginamai daugiau technologinių sprendimų. 

Štai „Tronsmart Spunky Beat“ ausines jau įsigijo virš 20 500 pirkėjų, kurie paliko virš 9 100 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 balų įvertinimą. Labai geri rezultatai belaidėms ausinėms.

Pirkėjai iškart vardija ausinių privalumus ir „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Gamintojas teigia, kad vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 7 valandas, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 24 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas).

Už tokią kainą būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą ir štai ką sako jas išbandęs apžvalgininkas:

„Tronsmart sukūrė tikrai puikias belaides ausines, kurios tarp vartotojų tapo labai populiarios. Daugybė užsakymų ir teigiamų atsiliepimų Aliexpress parduotuvėje bei išsiplėtusios diskusijos 4PDA tinklalapyje.

Šių ausinių sėkmę nulėmė ir tokie privalumai, kaip: ganėtinai žema kaina, aukštos kokybės įkrovimo dėkliukas, C-tipo įkrovimo jungtis, kompaktiškos ir patogios dėvėti ausinės, ganėtinai gera garso kokybė ir, žinoma, aptX palaikymas.

Taip pat yra labai gerai, kad pačiame dėkliuke yra integruotas įkrovimo laidas, tad jo nereikia nešiotis atskirai.

Reikšmingų trūkumų šios ausinės tiesiog neturi. Nebent tik paminėčiau tą faktą, kad kairioji ausinė kažkodėl išsikrauna greičiau nei dešinioji ir bendrai norėtųsi, kad ausinės vienu įkrovimu darbuotųsi ilgiau. O taip – labai geras pasirinkimas.“

3. Lankstus telefonų ir planšečių laikiklis - „UGREEN LP113“

11.88€ | 16 % nuolaida | 4.37 balai iš 5 (19 vertinimai)

Šios savaitės naujiena ir iš karto naujas hitas - lankstus telefonų laikiklis. „UGREEN LP113“ yra šaunus ir naudingas daiktas, kuriam gerų žodžių negaili ir pirkėjai.

Šio telefono laikiklis yra tvirtesnis, nei aš tikėjausi. Galvojau, kad jis bus silpnokas, bet UGREEN LP113 yra labai tvirtas. Tereikia jį išlankstyti taip, kaip jums yra patogiausia žiūrėti į telefono ekraną ir tada jis telefoną laiko labai tvirtai. Anksčiau kažką darydama turėdavau telefoną laikyti rankoje, o dabar jos yra visiškai laisvos ir telefonas šalia. (Blithe Emmie)

Šis įrenginys yra skirtas patogiai laikyti savo išmanųjį telefoną ar net planšetinį kompiuterį. Čia galima įdėti nuo 3,7 iki 10,6 colių įstrižainės įrenginį.

Pirkėjai pažymi ir tą faktą, kad „UGREEN LP113“ korpusas pagamintas iš kokybiško aliuminio lydinio bei plastiko.

O patį „UGREEN LP113“ laikiklį galima labai patogiai ir paprastai pritvirtinti prie stalo (iki 7,6 cm storio). Plius, prie stalo prisukami pritvirtinimai yra dengti silikonine danga, tad „UGREEN LP113“ laikosi tvirtai ir negadina stalo ar kito daikto paviršiaus.

Kitas šaunus dalykas, kad „UGREEN LP113“ yra labai lankstus ir pagamintas tarsi iš dviejų dalių: minkštesnės ir lankstesnės bei tvirtesnės dalies.

Taip pat pritvirtintą įrenginį galima pasukti 360 laipsnių kampu. Tad telefono ar planšetės ekraną visada nukreipsime tokiu kampu, kokiu tik norėsime.

„UGREEN LP113“ sveria 218 gramus ir yra tokių išmatavimų: 90 x 10 x 10 cm.

4. Iš Europos sandėlių naujausias ir fantastiškai populiarus rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ už fantastiškai gerą kainą

226.15€ | 23 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | Aliexpress | 4.9 balai iš 5 (644 vertinimai)

207.93€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas gkbv10230 | Geekbuying | 5 balai iš 5 (7 vertinimai)

Neabejotinai tai populiariausias ir perkamiausias rankinis siurblys iš Kinijos turgelio.

2020 metų hitas ir pirmosios apžvalgos: praktiškai išbandė AliExpress itin populiarų „Xiaomi Dreame V10“ belaidį dulkių siurblį - „Dyson analogas, tik kur kas pigesnis“ (Xiaomi Dreame V10 apžvalga, Video, iš Čekijos sandėlio)

Tiesa, jis perkamas tik tada, kai už gerą kainą pasiūlomas iš Europos sandėlių ir būtent tokie pasiūlymai yra šiuo metu. „Dreame V10 Boreas“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

5. Iš Italijos sandėlio robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“

188.16€ | 53 % nuolaida, iš Italijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (4213 vertinimai)

 

„Tai net nejuokinga - jei nesate silpnų nervų, pažiūrėkite, kokį neįtikėtiną purvo kiekį surinko šis robotas siurblys nuo kas savaitę valomo kilimo“. Išbandė turbūt galingiausią Aliexpress robotą siurblį už fantastišką kainą (LIECTROUX C30B“apžvalga, Testai, Video, iš Italijos/Ispanijos sandėlių)

Vienas iš pačių perkamiausių robotų siurblių ir neabejotinai, pats perkamiausias iki 300€. Šią savaitę jis siūlomas už labai gerą kainą ir iš Italijos sandėlio, tad perkamas labai intensyviai ir be didesnė skonkurencijos. Pirkėjams labai patinka, kad už tokią patrauklią kainą jie gauna išvaizdų, funkcionalų ir itin galingą robotą dulkių siurblį.

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis.

Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą.

Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai.

Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Robotą galima valdyti su išmaniajame telefone įdiegta programėle ir matyti valymo žemėlapį, nurodyti draudžiamas zonas, valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius ir taip toliau.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „LIECTROUX C30B“ turi kokybišką HEPA oro filtravimo sistemą, tyliai darbuojasi, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, o 2500 mAh baterijos energijos užtenka iki 1 val ir 40 min.

Kaip ir dera kokybiškam robotui dulkių siurbliui, „LIECTROUX C30B“ yra aprūpintas visa gausa daviklių, todėl jis saugiai važinėja po kambarį, nesitranko į baldus, nenukrenta nuo aukštų paviršių - kaip laiptų - ir sistemingai išvalo kambarį.

Pirkėjai šiuo robotu dulkių siurbliu yra labai patenkinti ir jam skiria net 4,9 balų įvertinimą. Už tokią kainą, tai yra turbūt vienas geriausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje.

6. Iš Čekijos sandėlio, 70€ pigiau nei Lietuvoje robotas dulkių siurblys „Roborock S50“

324.81€ | 26 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, nuoroda veikia angliškame AliExpress | „Roborock S50“ specifikacijos

Antras pagal populiarumą ir pats populiariausias flagmanas tarp robotų siurblių. Kuo jis toks ypatingas? Nes turi geriausią kainos ir kokybės santykį rinkoje, bet ne dažnai pasitaiko iš Europos sandėlių už tikrai gerą kainą.  

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

„Roborock S50“ ir „Roborock S5 Max“: kuris iš jų geresnis po dviejų metų patirties ir kada kokį verta rinktis („Roborock S5 Max“ apžvalga, testai, palyginimai, Video)

Šią savaitę AliExpress pardavėjai pamažu tuština savo sandėlius ir karts nuo karto labai geromis kainomis paleidžia bestselerius. Vienas tokių išskirtinių pasiūlymų - „Roborock S50“. Tiesiai iš Čekijos sandėlio, jokios rizikos dėl mokesčių ir juntamai pigiau nei Lietuvoje.  Lietuvoje jis kainuoja apie 400 €. Ir verta pastebėti, kad tai vienas paskutiniųjų pardavėjų iš AliExpress, kuris dar turi šių robotų Čekijos/Lenkijos sandėliuose - visi kiti jau išpardavė ir dėl koronoviruso negali papildyti savo atsargų.

„Roborock S50“ - tai „Xiaomi“ dulkių  siurblys flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai.

Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

7. Iš Čekijos sandėlio kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“

32.60€ | 61 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1751 vertinimai)

Galima drąsiai sakyti, kad tai pati populiariausia šios žiemos kuprinė iš Kinijos turgelio, o šią savaitę ją šluoja itin stipriai. Labai gera kaina, pasiūlymas iš Čekijos sandėlio - ko dar daugiau reikia?

„Mark Ryden“ yra vienas populiariausių brandų AliExpress parduotuvėje. Šis gamintojas gamina modernias, patogias ir kas svarbiausia, patvarias bei stilingas kuprines. Ne visos jos vienodai populiarios, bet ši kuprinė Aliexpress parduotuvėje yra labai populiari ir puikiai vertinama pirkėjų: turime virš 3 000 užsakymų, beveik 1 800 atsiliepimų ir net 4.9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iškart įvardija, kad galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šių dviejų modelių dydžių skirtumus.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šios kuprinės gali būti kompaktiško 23 l talpos dizaino arba atleidus šoninius segtukus, padidėti iki 39 l talpos.

Čia viskas priklauso nuo konkrečios situacijos. Jei kažkur toliau keliaujate ir reikia daugiau daiktų, tada į tokią talpią kuprinę tilps visi reikalingiausi daiktai.

O jei kelionė nebus labai tolima ar šalia savęs reikia tik keleto pačių svarbiausių daiktų, tada galima kuprinę susegti ir ji taps kompaktiškesnė.

Kalbant apie pačią kuprinę, tai ji pagaminta iš aukštos kokybės Oxfordo medžiagos bei poliesterio.

Kuprinė yra kieto tipo, su daugybe atskirų skyrių, metaliniais užtrauktukais, atskira USB jungtimi įkrauti įrenginiams, paminkštintais diržais, kvėpuojančia nugarine dalimi ir atspari vandeniui (nors IP reitingas ir nenurodytas).

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos yra labai patenkinti šiomis kuprinėmis ir tvirtina, kad į Lietuvą jos atkeliauja greičiau nei per savaitę laiko.

Taip pat kuprinės yra pagamintos labai kokybiškai, tvirtais užtrauktukais, talpios ir ​„savaitės laiko kelionei verslo reikalais, tai yra puikus pasirinkimas. Kai rankinio bagažo politika tampa vis griežtesnė, tokia kuprinė yra tikras išsigelbėjimas. Aš įsigysiu dar vieną tokią ​Mark Ryden kuprinę“, - tvirtina pirkėjas iš Lietuvos.

O čia keletas pirkėjų padarytų ​„Mark Ryden“ kuprinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

8. Iš Čekijos sandėlio populiariausias „Deko“ suktuvas AliExpress parduotuvėje

31.69€ | 45 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.7 balai iš 5 (12643 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje, šią savaitę vėl patekęs į TOP perkamiausių sąrašą. 

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

9. Asmenukių lazda su trikoju ir distanciniu pulteliu „BlitzWolf BS3“

12.65€ | 30 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (3280 vertinimai)

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos yra labai populiarios Aliexpress parduotuvėje. Ir pirkėjai iškart įvardija dėl ko jiems taip patinka „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda ir trikojis viename.

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda pagaminta iš kokybiško aliuminio lydinio, padengta malonia liesti ir neslystančia danga bei šią asmenukių lazdą galima naudoti skirtingo ilgio (iki 60 cm). 

Tad praktiškai bet kokioje situacijoje galėsime padaryti kokybišką nuotrauką. O ir kompaktiškas sulankstytos „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos dydis bei nedidelis svoris yra akivaizdūs pranašumai. Ją yra patogu nešiotis su savimi bei naudotis.

Prie „BlitzWolf BS3“ pliusų verta pažymėti ir tą faktą, kad telefono laikiklį galima pasukti praktiškai bet kokiu kampu. O tai reiškia, kad nuotraukas daryti bus dar patogiau.

Svarbu tik atkreipti dėmesį, kad į šį laikiklį telpa nuo 3,6 iki 6 colių įstrižainės telefonai.

Dar vienas šaunus „BlitzWolf BS3“ privalumas yra jo turima kapsulė. Su ja galima nuotoliniu būdu daryti nuotraukas. 

Tereikia kapsulę Bluetooth ryšiu suporuoti su išmaniuoju telefonu (iOS ir Android) ir galėsime nuotoliniu būdu daryti nuotraukas.

Tai pravers ir tais atvejais, kai „BlitzWolf BS3“ naudosime, kaip trikojį, ir jį pastatę ant kieto paviršiaus, o patys stovėdami tolėliau, norėsime padaryti nuotrauką. Tereikės paspausti kapsulės mygtuką ir bus padaryta nuotrauka.

Beje, kapsulė turi įkraunamą 65 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks padaryti net 50 000 nuotraukų.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio šiuo produktu yra labai patenkinti ir tvirtina, kad „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda yra aukščiausios kokybės bei į Lietuvą atkeliauja per 2-3 savaites.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų, kaip atrodo „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda ir trikojis viename: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

10. Labai populiari „Xiaomi“ barzdaskutė

10.61€ | 47 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (3096 vertinimai)

Šią savaitę „Xiaomi Enchen BlackStone 3D Electric Shaver“ siūloma už neįtikėtinai gerą kainą, tad nekeista, jog yra ypatingai populiari barzdaskutė Aliexpress parduotuvėje. Pirkėjai teigia, kad ši barzdaskutė gerai įveikia ir trijų dienų barzdą, o skutant visiškai nepeša. 

„Xiaomi Enchen BlackStone 3D Electric Shaver“ palaiko sausą skutimą, du skutimo greičius, o trys skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų.

Taip pat barzdaskutė turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

Tai yra kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė: 155 x 53 mm išmatavimų ir sveria 139 gramus. 5W galios ir maksimalus garso lygis siekia 67 dB.

Barzdaskutė pagaminta iš plieno bei plastiko elementų, kurie užtikrina patogesnį barzdaskutės laikymą rankoje ir padeda išvengti netikėtų išslydimų iš rankų.

„Xiaomi Enchen BlackStone 3D Electric Shaver“ puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi 600 mAh baterijos užteks net dvejiems mėnesiams.

Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti visiems 2 mėnesiams. Išties išvaizdi, kokybiškai pagaminta, funkcionali ir nebrangi „Xiaomi“ barzdaskutė, kurią dar ir lengva bei patogu išvalyti.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()