TOP 10 geriausių pasiūlymų ir kainų savaitės pabaigai: mažiausia kaina karinio standarto neužmušamam „Amazfit T-Rex“, iš Vokietijos sandėlio už labai gerą kainą naujausias „VIOMI V2 Pro“ siurblys, masiškai perkama išmanioji apyrankė vos už 11€ (Video, 2020 m. 11 savaitė)  ()

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Huami Amazfit T-Rex“

- 28 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „VIOMI V2 Pro“ (iš Vokietijos sandėlio)

- 38 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 56 % nuolaida populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“

- 63 % nuolaida vienam pigiausių LED prožektorių su judesio davikliu

- 65 % nuolaida gerai vertinamai ir masiškai perkamai išmaniajai apyrankei - „Letike GT101“

- 45 % nuolaida 10000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

- 30 % nuolaida perkamiausiam pėsčiųjų vaizdo registratoriui

- 46 % nuolaida dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV83“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 20 % nuolaida belaidžiam rankiniam dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV71“ (iš Prancūzijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Huami Amazfit T-Rex“

134.41€ | 25 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (554 vertinimai)

„Huami kompanija – geriausiai žinoma dėl savo super populiarių Mi Band išmaniųjų apyrankių – nesistengia pagaminti brangią Apple Watch kopiją. Kompanijos tikslas yra gana paprastas – kad jos gaminamus produktus dėvėtų kuo daugiau žmonių. Ir kaip jai pavyksta tą pasiekti? Gaminant tokius išmaniuosius laikrodžius, kaip Amazfit T-Rex.“

Savaitę laiko testavo visiškai naują, super tvirtą ir tiesiog šluojamą „Garmin“ kopiją už nepalyginamai geresnę kainą - 5ATM atsparumas vandeniui, karinis „MIL-STD-810G“ standartas, 20 dienų laikanti baterija, o kaina tiesiog be konkurencijos („Amazfit T-Rex“ apžvalga, Video)

Panašu, kad naujasis karinio standarto „Amazfit T-Rex“ tikrai yra neužmušamas: tiesiog žiaurūs testai spardant, mėtant į betoną, skalbiant skalbyklėje ir net verdant karštame vandenyje („Amazfit T-Rex“ apžvalga ir testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

  • Aliexpress - 134.41€
  • Tai mažiausia kaina
  • 25 % nuolaida
  • Nemokamas pristatymą į Lietuvą

Tai yra naujausias kompanijos išmanusis laikrodis, skirtas tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke.

Šis laikrodis yra tikras ištvermingumo karalius ir atitinka aukščiausius atsparumo vandeniui ir ilgaamžiškumo standartus.

Dar pridėkime tai, kad jis palaiko 14 sporto režimų, turi GPS, širdies ritmo matuoklį, beveik 3 savaites tarnaujančią įkraunamą bateriją ir „už tokią kainą jūs gaunate labai patrauklų komplektą“, - teigia apžvalgininkas.

„Amazfit T-Rex kainuoja apie 130 eurų ir parduotuvėse galima įsigyti įvairių spalvų modelių.

Žinoma, galima įsigyti ir beprotiškai brangų GPS laikrodį iš Garmin ar Suunto. Jie suteiks daugybę papildomų galimybių, bet tikriausiai jų net nenaudosite. Štai kodėl T-Rex atrodo toks patrauklus.

Taip, jis nėra geriausias išmanusis laikrodis rinkoje, bet jis siūlo esminius dalykus už tokią kainą, ko daugiau nedaro jokia kita kompanija.

Galbūt kitų kompanijų pasiūloje už tokią kainą ir rasite metų senumo GPS laikrodį, bet tada jau pirksite seną aparatinę dalį.

140 eurų vertės T-Rex atrodo labai patraukliai. Visgi, nedvejodamas turiu pasakyti, kad laikrodis vis dar turi tam tikrų programinių trikdžių ir tikiuosi, kad Huami juos artimiausiu metu išspręs.“

Dabartinė 134.41€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

2. Iš Vokietijos sandėlio robotas dulkių siurblys „VIOMI V2 Pro“

325.69€ | 28 % nuolaida, iš Vokietijos sandėlio | 4.98 balai iš 5 (45 vertinimai)

„VIOMI V2 Pro“ yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir neabejotinai, vienas iš geriausių pasiūlymų šiuo metu. Įdomu yra tai, kad „VIOMI V2 Pro“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

Lietuvoje už tokią kainą gausite robotą siurblį su lazerine navigacija, bet be plovimo funkcijos, o jei su plovimo funkcija, tai navigacija geriausiu atveju bus giroskopinė. Kinijoje prie labai gerų akcijų už tokią kainą geriausia, ką būtų galima surasti, tai Roborock S50 ir jis tikrai rimtas konkurentas, bet deja, šiuo metu išpirktas iš visų Europinių sandėlių ir net pačioje Kinijoje kainuoja keliomis dešimtimis eurų brangiau. Tad su dabartiniu pasiūlymu, „VIOMI V2 Pro“ yra geriausia, ką galima įsigyti už tokią kainą be jokios rizikos dėl mokesčių. 

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

„VIOMI V2 Pro“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra vienas galingiausių modelių rinkoje - turi 2100 Pa siurbimo galią. Tokios galio pilnai užtenka net ir kilimų valymui.

Štai kuo pirkėjus ir apžvalgininkus džiugina „VIOMI V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti pačios „Xiaomi“ gaminami robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Beto, su „VIOMI V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Ankstesnis modelis „VIOMI V2“ tokios galimybės neturėjo - jis gali arba plauti, arba siurbti. Norint keisti režimą, reikia pakeisti talpą.  „VIOMI V2 Pro“ turi atskiras talpas plovimui ir siurbimui ir kas svarbiausia, papildomą specialią dvigubą talpą mišriam darbui. 

Kalbant apie „VIOMI V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. Mažiau nei vien siurbimui ar plovimui, bet užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„VIOMI V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„VIOMI V2 Pro“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais net lenkia pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja ženkliai pigiau. Puikus variantas.

3. Iš Čekijos sandėlio vienas pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

58.80€ | 38 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.87 balai iš 5 (1584 vertinimai)

Tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

4. Labai gera kaina populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“

17.19€ | 56 % nuolaida | 4.77 balai iš 5 (4019 vertinimai)

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palyginimai su kitomis ausinėmis

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

5. Mažiausia kaina LED prožektoriui su judesio davikliu

9.95€ | 63 % nuolaida110 LED | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

14.47€ | 59 % nuolaida | 114 LED

Įprastai šie du modeliai kainuoja labai panašiai, nes tarp jų yra praktiškai vienintelis skirtumas tame, kad 114 LED modelyje yra kiek didesnis skaičius LED šviestukų, tačiau dabar 110 LED modelis atrodo ypatingai patraukliai.

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

  • „Gearbest“ 9.95€ (110 LED)
  • Tai mažiausia kaina
  • „Gearbest“ 14.47€ (114 LED)
  • Tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje neparduodamos.

Abu modeliai yra atsparūs vandeniui (IP65 standartas), įsikrauna nuo saulės šviesos ir LED šviestukų užteks darbuotis net 30 000 valandų.

Taip pat abu LED prožektoriai pasižymi ypatingai dideliu apšvietimo plotu - net 270 laipsnių kampu bus apšviesta teritorija ir 1000lm ryškumo tikrai užteks apšviesti sau kelią ar nelauktus svečius.

Taip, šie LED prožektoriai turi įmontuotus judesio daviklius, kurie reaguoja į 120 laipsnių kampu vykstantį judėjimą, ir galima vos vieno mygtuko paspaudimu pasirinkti norimą švietimo režimą.

Ypač patogus dalykas, leisiantis pagal situaciją panaudoti šiuos prožektorius.

Kalbant apie kitas technines specifikacijas, tai šie LED prožektoriai turi 5.5V 1.43W saulės elementus ir įkraunamą 18650 tipo 3.7V 2200mAh bateriją. Gamintojas nurodo, kad ji pilnai įkraunama per 6 valandas.

Nereikia jokių elektros laidų ir tokius LED prožektorius galima pritvirtinti praktiškai prie bet kokio pastato, sodo ar kiemo vartų, garažo ir pan. Paprasta, patogu naudotis ir iškart kieme šviesiau.

Dabartinė 9.95€ kaina yra mažiausia šio prožektoriaus kainų istorijoje:

6. Labai gera kaina masiškai perkamai išmaniajai apyrankei - „Letike GT101“

11.80€ | 65 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (7364 vertinimai)

Daugelis iškart pabrėžia, kad už tokią kainą gauna ypatingai daug funkcijų palaikančią išmaniąją apyrankę. „Letike GT101“ seka miego kokybę; nuolat matuoja širdies ritmą; skaičiuoja nueitus žingsnius; atstumą; sudegintas kalorijas; palaiko tokius sporto režimus, kaip bėgimą, važiavimą dviračiu, sportavimą sporto salėje ir kt.; informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius; primena, kad metas pajudėti ir t.t.

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

  • Aliexpress - 11.80€
  • 65 % nuolaida
  • Siunčia nemokamai

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „Letike GT101“ išmanioji apyrankė turi ganėtinai ryškų, spalvotą ir į prisilietimus gerai reaguojantį 0,96 colių įstrižainės (240 x 240 raiškos) ekraną.

Plius, „Letike GT101“ apyrankės dirželis yra pagamintas iš TPU medžiagos ir kas daliai žmonių yra labai svarbu - keičiamas.

Taip pat dažnas pirkėjas mini tą faktą, kad ši itin pigi „Letike GT101“ išmanioji apyrankė yra atspari vandeniui. Palaikomas IP67 standartas, tad net ir stiprus lietus jai yra nebaisus. Su tokia apyranke galima eiti ir į dušą. Tiesa, su ja plaukioti nepatariama.

Apyrankė darbuojasi anglų, rusų, prancūzų ir kitomis kalbomis. Taip pat palaiko Wearfit 2.0 išmaniąją programėlę ir yra suderinama su Android 4.4 / iOS 8.5 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Galiausiai verta paminėti ir labai įdomų gamintojo sprendimą, tai „Letike GT101“ baterijos įkrovimą.

Apyrankė turi 90 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka iki 5 dienų, ir jai įkrauti nereikia specialių įkroviklių. Tereikia nuimti dirželį ir „Letike GT101“ prijungti prie įrenginio, palaikančio USB jungtį. Įdomus ir reikia pripažinti praktiškas gamintojos sprendimas.

Pirkėjai yra labai patenkinti šia apyranke ir štai ką apie „Letike GT101“ sako vienas apžvalgininkas:

„Letiki kompanija Kinijoje yra gana gerai žinoma. Ji specializuojasi būtent dėvimos elektronikos srityje ir Letiki GT101 yra pati perkamiausia jų išmanioji apyrankė.

Pirkėjų atsiliepimai taip pat labai geri. Ir žinote, man ši apyrankė taip pat patinka.

Ko joje trūksta? Nuotolinio muzikos valdymo – akivaizdus minusas. Deguonies kiekio kraujyje matavimo – nors ši funkcija yra absoliučiai nenaudinga ir iš tikrųjų jos čia net nereikia.

Letiki GT101 informuoja apie gautus skambučius bei pranešimus ir juos galima perskaityti. Tai ar Letiki apyrankė verta tų 12 eurų? Taip, tikrai logiška kaina.

Apyrankė matuoja širdies pulsą, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas – tai ko jums dar reikia?

Na taip, nėra galimybės valdyti muziką. Tokiu atveju sumokame dvigubai daugiau ir turime Mi Band 4 apyrankę. Tačiau daugelis žmonių tokius įrenginius dėvi tam, kad pasižiūrėtų kiek padarė žingsnių bei sudegino kalorijų ir Letiki GT101 užtikrina visas bazines funkcijas.“

7. Gera kaina 10000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

10.54€ | 45 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (33107 vertinimai)

„KUULAA“ 10000 mAh yra naujos kartos išorinė baterija ir ją Aliexpress parduotuvėje pirkėjai labai teigiamai vertina.

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

  • Aliexpress - 10.54€
  • 45 % nuolaida
  • Siunčia už 2.64€

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning, per kurias ir yra įkraunama bei 3 USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“  baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

8. Mažiausia kaina perkamiausiam pėsčiųjų vaizdo registratoriui

15.69€ | 30 % nuolaida | 4.2 balai iš 5 (7 vertinimai)

Iškart norėtume pasakyti, kad šią mini DVR kamerą „HD 1080P Mini Portable Camera DVR Cameras Digital Camcorders Night Vision Loop Recording Video Recorder Pocket Sport Cam“ rekomendavo technologijos.lt skaitytojas specialiai Kinijos turgelio rubrikai.

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

  • Aliexpress - nuo 15.69€
  • 30 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas už 2.27€
  • papildomai galima įsigyti ir atminties kortelę: 8, 16 arba 32 GB talpos.

Mūsų skaitytojas Vidas pastebėti, kad tokie daikčiukai yra labai naudingi ir juos naudoja policijos pareigūnai.

Juk su telefonu rankoje nevaikščiosi ir aplinkui vykstančių įvykių nefilmuosi. Tai nei patogu, nei efektyvu. O štai ant drabužių atlapo pritvirtintos mini kameros dar ne visi ir pastebės, o ją naudotis yra labai patogu.

Tačiau tokios policininkų kameros kainuoja kelis šimtus eurų. Bet, kaip teigia Vidas, „yra ir visai normalių, žmoniškų DVR kamerų“.

Būtent tokia ir yra Vido rekomenduojama mini DVR kamera, kurią jis naudoja, kai keliauja pasivaikščioti, vedžioja šunį ar tiesiog eina gatve iki parduotuvės ir pan.

Ką tokia mini DVR kamera sugeba ir kam jos reikia?

Pradėkime nuo to, kad su tokia mini kamera galėsite saugiai, patogiai ir labai paprastai užfiksuoti tai, kas dedasi priešais jus.

Kaip ir minėjome, kasdien įvyksta pačių įvairiausių nutikimų, kurių dėl to, kad sutrinkame, arba tiesiog fiziškai nespėjame užfiksuoti.

Šią mažą kamerą galima pasikabinti ant drabužių ir spustelėjus vos vieną mygtuką - padaryti nuotrauką ar vaizdo įrašą. Galima ir nuolatos filmuoti, vos tik išeisite iš namų, išlipsite iš automobilio ir t.t.

Galima filmuoti 480p, 720p ir 1080p raiškos vaizdo įrašus. O kadangi yra integruotas mikrofonas - garso įrašas bus su garsu. Šią kamerą galima naudoti ir kaip diktofoną.

Tokiu atveju įkraunamos 3.7V/500 mAh baterijos užteks 20 valandų, o nuolat filmuojant - iki 70 minučių.

Plius, naujas vaizdo įrašas yra įrašomas ant seniausiųjų - itin svarbius įrašus galima išsaugoti (užrakinti) ir ant jų nebus įrašyti naujieji vaizdo įrašai - ir net visai išsekus baterijai, vaizdo įrašas bus išsaugotas automatiškai.

Taip pat vaizdas įrašomas ir tuo atveju, kai mini DVR kamera yra įkraunama. Čia labai geras dalykas - su savimi pasiėmėme išorinę bateriją, ją prijungėme prie šios kameros ir taip galime kone visą dieną ar dar ilgiau filmuoti.

Žinoma, viskas priklauso nuo atminties kortelės talpos, bet kadangi ši mini DVR kamera palaiko net iki 128 GB talpos, tai čia ir ne vieną filmą bus galima nufilmuoti.

Taigi, mini kamera palaiko TF/SD atminties korteles ir visą nufilmuotą bei nufotografuotą medžiagą galima perkelti į kompiuterį.

Svarbu, kad įrenginys darbuotųsi su Windows 2000 ir naujesne operacine sistema.

Pakuotėje jau yra duomenų perkėlimui ir baterijos įkrovimui skirtas laidas bei naudojimosi instrukcija anglų kalba.

Labai svarbu paminėti ir dar kelias šaunias mini DVR kameros savybes. Ir viena jų yra palaikomas reagavimas į judesį.

Šauni savybė ir tokią mini kamerą galima naudoti netgi namų apsaugai. Kai regimajame lauke (90 laipsnių matymo kampas) pastebės judėjimą - kamera aktyvuosis.

Ne ką mažiau naudingas dalykas yra ir naktinis matymas - iki 5 metrų. Mini DVR kamera turi 6 vienetus LED šviestukų (jie nešviečia, kaip žibintuvėlis, o padeda užfiksuoti ryškų vaizdą nakties metu).

Dažnu atveju tamsiuoju paros metu ir nutinka įvairių nemalonių situacijų, tad naktinio matymo palaikymas yra ypač didelis tokios kameros privalumas.

Ką dar reikėtų žinoti apie šią kamerą?

Kameros darbinė temperatūra yra nuo -5 iki +40 laipsnių pagal Celsijų. Tad esant dideliems šalčiams, ją reikėtų laikyti šiltesnėje vietoje.

Rekomenduojama prieš naudojimą įdėmiai perskaityti naudojimo instrukciją.

Išėmus mini DVR kamerą iš pakuotės, pirmą kartą bateriją pilnai įkrauti ir tą daryti 3-5 valandas.

Vaizdo įrašai yra suskirstomi į 10 minučių trukmės filmukus, tad patogu peržiūrėti konkrečią vietą.

Vido išbandyta, naudojama ir rekomenduoja mini DVR kamera yra išties šauni. Šitiek funkcijų vienoje mažytėje kameroje ir dar už tokią nedidelę kainą - puikus pasirinkimas ieškantiems tokio įrenginio.

Dabartinė 15.69€ kaina yra mažiausia šios kameros kainų istorijoje:

9. Iš Lenkijos sandėlio dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

241.94€ | 46 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio „Xiaomi Jimmy JV83“ specifikacijos

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

„Įspūdingai daug priedų, 20000 Pa siurbimo galia, elegantiškas dizainas – tai labai geras belaidis dulkių siurblys ir už tokią kainą būtų sunku rasti ką nors geriau“ („Xiaomi JIMMY JV83“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

  • Aliexpress - 241.94€
  • Iš Lenkijos sandėlio, paskutiniai vienetai
  • 46 % nuolaida
  • Siunčia nemokamai
  • Lietuvoje apie 270-280€

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

10. Iš Prancūzijos sandėlio belaidis, rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV71“

204.82€ | 20 % nuolaida, iš Prancūzijos sandėlio | 5 balai iš 5 (29 vertinimai)

„Xiaomi Jimmy JV71“ – tai belaidis, rankinis ir labai funkcionalus dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

Kaina

Tikrinta 2020 03 13

  • Aliexpress - 204.82€
  • Nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • Iš Prancūzijos sandėlio
  • 20 % nuolaida
  • Siunčia nemokamai
  • Lietuvoje apie 240€

„Jimmy JV71“ variklio galia siekia 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes. Žinoma, viskas priklauso nuo pasirinkto siurbimo režimo.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šis siurblys yra universalus: gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Su „Jimmy JV71“ išvalysime visą kambarį nuo lubų iki atokiausių kampelių.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV71“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV71“ turi daugybę antgalių tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

„Xiaomi Jimmy JV71“ yra puikus dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti tiek valant grindis, tiek ir baldus.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: