TOP 10 savaitės perkamiausių: iš Lenkijos sandėlio masiškai šluojamos belaidės ausinės, neįtikėtinai populiarūs robotai siurbliai, išskirtinai gerai vertinamas ir lietuvių perkamas testeris (Video, 2020 m. 11 savaitė)  ()

- Masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Robotas dulkių siurblys „1800Pa Vacuum Robotic Cleaner Intelligent Sweeper Mop Vacuum Robot“

- Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“ (iš Italijos sandėlio)

- Išskirtinai populiarus, labai gerai vertinamas ir lietuvių perkamas testeris - „KONNWEI KW600“

- WiFi maršrutizatorius „Redmi AC2100 Router“

- „Deko“ suktuvas (iš Čekijos sandėlio)

- 6 kartus pigesnė „Amazfit GTS“ išmaniojo laikrodžio kopija - „COLMI P8“

- Kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“ (iš Čekijos sandėlio)

- Belaidis dulkių siurblys „Dreame XR Premium“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Veido kaukės nuo virusų (iš Europos sandėlių)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“

27.21€ | 64 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (10646 vertinimai)

Savo populiarumu „Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės tikriausiai prilygsta ir mums gerai žinomoms „Redmi AirDots“.

Štai „Tronsmart Spunky Beat“ ausines jau įsigijo virš 23 000 pirkėjų, kurie paliko virš 10 000 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 balų įvertinimą. Labai geri rezultatai belaidėms ausinėms.

Pirkėjai iškart vardija ausinių privalumus ir „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Gamintojas teigia, kad vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 7 valandas, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 24 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas).

Už tokią kainą būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą ir štai ką sako jas išbandęs apžvalgininkas:

„Tronsmart sukūrė tikrai puikias belaides ausines, kurios tarp vartotojų tapo labai populiarios. Daugybė užsakymų ir teigiamų atsiliepimų Aliexpress parduotuvėje bei išsiplėtusios diskusijos 4PDA tinklalapyje.

Šių ausinių sėkmę nulėmė ir tokie privalumai, kaip: ganėtinai žema kaina, aukštos kokybės įkrovimo dėkliukas, C-tipo įkrovimo jungtis, kompaktiškos ir patogios dėvėti ausinės, ganėtinai gera garso kokybė ir, žinoma, aptX palaikymas.

Taip pat yra labai gerai, kad pačiame dėkliuke yra integruotas įkrovimo laidas, tad jo nereikia nešiotis atskirai.

Reikšmingų trūkumų šios ausinės tiesiog neturi. Nebent tik paminėčiau tą faktą, kad kairioji ausinė kažkodėl išsikrauna greičiau nei dešinioji ir bendrai norėtųsi, kad ausinės vienu įkrovimu darbuotųsi ilgiau. O taip – labai geras pasirinkimas.“

2. Robotas dulkių siurblys „1800Pa Vacuum Robotic Cleaner Intelligent Sweeper Mop Vacuum Robot“

23.13€ | 50 % nuolaida

Tai tikras šios savaitės hitas - masiškai šluojamas itin pigus robotas siurblys. Reikia pripažinti - tokia kaina už robotą dulkių siurblį yra išties įspūdingai žema. Tačiau kuo gi šis prietaisas pasižymi?

Visų pirma, tai vienas tų robotų, kuris nepasižymi garsiu vardu - tai privalumas, nes nereikia mokėti už vardą ir galimus trūkumus. Juk niekada nežinai, kiek patikimas iš tikro yra gamintojas ir jo kūrinys.

Gamintojas teigia, kad tereikia įjungti šį pigų robotą dulkių siurblį ir stebėti kaip jis valo namus. Aprašyme teigiama, kad jis puikiai siurbia dulkes, dirvožemį ir kitas atliekas.

Taip pat teigiama, kad dėl savo kompaktiškos formos ir konstrukcinių sprendimų, robotui yra lengva pasiekti purvą ir sunkiai prieinamose vietose.

Kaip jau ir galėjote suprasti, šis robotas dulkių siurblys nėra toks įrenginys, kuris būtų aprūpintas pačiomis pažangiausiomis technologijos, kaip, kad kiti – 20 kartų daugiau kainuojantis robotai.

Tačiau tai nereiškia, kad jis yra mažiau naudingas - geba valyti kambarį, kaip ir visi kiti. Aišku, čia kalba neina ne tik apie jokį patalpų skenavimą ir virtualaus žemėlapio sudarymą, bet ir nėra iš anksto nustatomų judėjimų būdų.

Robotas tiesiog juda į priekį ir automatiškai keičia kryptį, vos tik susiduria su kokia nors kliūtimi. Teoriškai, jis turėtų natūraliai judėti aplink kambarį, kol galiausiai išvalo didžiąją dalį teritorijos.

Jame yra mikrokompiuteris ir specialios konstrukcijos ratas, kurie užtikrina, kad robotas praktiškai nepatirs kokios nors įstrigimo situacijos. 

Robotas turi trigubą filtrą ir dėl to gerai išvalo siurbiamą orą bei užkertą kelią antrinei taršai. Tai reiškia, kad jis išleidžia visiškai švarų orą, kas yra labai svarbu.

Robotas turi įmontuotą ir įkraunamą 1200 mAh talpos bateriją. Jos pilnai užtenka net 2 valandų darbui, o įkraunama vos per 1 valandą.

Gamintojas tvirtina, kad vos per 30 min. robotas gali išvalyti iki 180 m2 plotą, kas yra daugiau nei įspūdinga.

Kadangi tai kompaktiškas ir ganėtinai plonas robotas, jo išmatavimai yra 32 x 32 x 7,4 cm, jis sugebės palįsti ir po namuose esančiais baldais bei išvalyti ten susikaupusį purvą. O ir labai talpi (400 ml) atliekų dėžutė maloniai stebina. Jos tikrai užteks išvalyti dideliam plotui ir nereikės dažnai ištuštinti.

Gamintojas tvirtina, kad šiam robotui visai nesvarbu kokios yra grindys - 1800 Pa siurbimo galios užteks išvalyti ir kilimus, ir medines, ir bet kokias kitas grindis. Taip pat kompanija teigia, kad dėl pažangios variklio technologijos, šis robotas dulkių siurblys dirba kur kas tyliau nei konkurentai – „tai mini dydis su maksimaliu efektyvumu“.

Jei jis kainuotų 100 €, ko gero būtų ir geresnių alternatyvų, bet kai jo kaina 23.13€, tai yra puikus variantas turintiems vasarnamį, gyvenantiems nedidelio ir vidutinio dydžio namuose/butuose bei įvairių išmaniųjų funkcijų nereikalaujantiems pirkėjams.

3. Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija iš Italijos sandėlio - „LIECTROUX C30B“

192.89€ | 52 % nuolaida, iš Italijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (4234 vertinimai)

Antras pagal populiarumą robotas siurblys, kuris jau visai kito lygio, bet ir kur kas brangesnis. Visgi, pagal kainos ir funkcijų santykį, geresnio varainto sunku sugalvoti. Pirkėjams labai patinka, kad už tokią patrauklią kainą jie gauna išvaizdų, funkcionalų ir itin galingą robotą dulkių siurblį.

„LIECTROUX C30B yra labai šaunus robotas dulkių siurblys su giroskopine navigacija. Jis nusipiešia teritorijos žemėlapį, valo sistemingai ir nepalieka neišvalytų vietų, plauna grindis, siurbimo galia siekia 3000 Pa ir tai yra dvigubai daugiau nei Xiaomi siurblio, taip pat turi daviklius, kurie neleidžia LIECTROUX C30B robotui nukristi nuo paviršių. Jis sugeba įveikti 1 cm aukščio kliūtis, galima valdyti nuotoliniu pulteliu arba su programėle.

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis.

Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą.

Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai.

Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Robotą galima valdyti su išmaniajame telefone įdiegta programėle ir matyti valymo žemėlapį, nurodyti draudžiamas zonas, valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius ir taip toliau.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „LIECTROUX C30B“ turi kokybišką HEPA oro filtravimo sistemą, tyliai darbuojasi, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, o 2500 mAh baterijos energijos užtenka iki 1 val ir 40 min.

Kaip ir dera kokybiškam robotui dulkių siurbliui, „LIECTROUX C30B“ yra aprūpintas visa gausa daviklių, todėl jis saugiai važinėja po kambarį, nesitranko į baldus, nenukrenta nuo aukštų paviršių - kaip laiptų - ir sistemingai išvalo kambarį.

Pirkėjai šiuo robotu dulkių siurbliu yra labai patenkinti ir jam skiria net 4,9 balų įvertinimą. Už tokią kainą, tai yra turbūt vienas geriausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje.

4. Išskirtinai populiarus, labai gerai vertinamas ir lietuvių perkamas testeris - „KONNWEI KW600“

32.38€ | 41 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (3314 vertinimai)

„KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ tikrintuvas (testeris) yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje, o už dabartinę kainą tai išskirtinai geras pasiūlymas. Pavyzdžiui, Lietuvoje jis pardavinėjamas skelbimuose, bet už jį prašoma virš 40€.  

„KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ yra portabilus automobilių ir kitų transporto priemonių akumuliatorių bei generatorių būklės tikrintuvas. 

Šis testeris matuoja akumuliatoriaus įtampą, įtampą starto metu, vidinę varžą bei apskaiciuoja likutinę startinę srovę. Papildomai piešia įtampos kitimo grafiką starto metu ir rodo kitus duomenis, kurie leidžia aiškiai įvertinti akumuliatoriaus ir generatoriaus būklę ir greitai nuspręsti, ar jau laikas keisti akumuliatorių, ar jis dar gali atlaikyti pusmetį, metus ar dar daugiau. 

Pirkėjai tvirtina, kad šis šaunus daikčiukas turi spalvotą ir ryškų ekraną, patogius valdymo mygtukus ir veikia labai gerai.

Plius, jis atitinka daugelį akumuliatorių matavimo standartų (žiūrėti žemiau pateiktą paveikslą).

Tad su „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ galima išmatuoti įtampą, atlikti atsparumo ir kitus akumuliatorių bei generatorių testavimus.

Daugelis pirkėjų dideliu šio įrenginio privalumu įvardija ir galimybę išmatuotus rezultatus išsaugoti ir prijungus „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ prie kompiuterio - peržiūrėti matuotų rezultatų grafinį pokytį. Taip pat šiuos rezultatus atsispausdinti.

Ne tik patogu, bet ir praktiška. Pagal šią informaciją bus galima daryti tam tikras išvadas apie akumuliatoriaus veikimą, esant konkrečioms sąlygoms, ir kokių reikėtų imtis veiksmų, kad jo veikimas pagerėtų.

„KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų ir kt. Tad juo naudotis yra visiškai paprasta ir pateikiama informacija gerai suprantama.

Šį daikčiuką labai perka ir lietuvaičiai, kurie tvirtina, kad tikrintuvas į Lietuvą atkeliauja per 2-3 savaites. Pakuotėje yra visi reikalingi priedai, o pats „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ dirba kokybiškai.

Štai keletas lietuvių ir kitų šalių pirkėjų padarytų šio tikrintuvo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

5. WiFi maršrutizatorius „Redmi AC2100 Router“

34.83€20 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (17 vertinimai)

Dar vienas pastoviai ir sistemingai perkamas daiktas iš Kinijos. Skirtingai nuo „Xiaomi“ maršrutizatoriaus, kuriame įdiegta ta pati technologija, naujasis „Redmi Router AC2100“ yra gana futuristinio dizaino, kuris labai primena „Asus“ žaidimų maršrutizatorius.

Naujasis „Redmi AC2100“ maršrutizatorius, kurio matmenys yra 259 x 176 x 184 mm, yra stačiakampio formos su skylutėmis viršuje ir apačioje, kad būtų lengviau išsklaidyta šiluma.

„Redmi AC2100“ taip pat turi 6 didelio stiprumo (5 dBi) kryptines antenas ir 6 kanalų didelio našumo signalo stiprintuvą.

Išorinėje „Redmi AC2100“ dalyje yra keli šviesos diodų būsenos indikatoriai, gale yra įjungimo mygtukas ir 1 WAN bei 3 LAN lizdai.

„Redmi AC2100“ maršrutizatorius turi 2-ųjų branduolių procesorių ir kiekvieno jų darbinis dažnis siekia 880MHz.

Taip pat verta pažymėti ir tai, kad čia turime 128MB vidinę talpyklą, tad toks derinys užtikrina, jog prie „Redmi AC2100“ maršrutizatoriaus galime prijungti iki 128 skirtingų įrenginių.

Be to, „Redmi AC2100“ yra integruotas dvigubos juostos „WiFi“ ryšys, todėl jis veikia tiek 2,4 GHz (300 Mbps), tiek 5 GHz (1733 Mbps) dažnių juostoje ir maksimaliai gali pasiekti iki 2033 Mbps.

Tarsi to nepakaktų, naujasis „Redmi AC2100“ turi „Beamforming“ - naują technologiją, galinčią automatiškai nustatyti prijungtų įrenginių vietą, kad signalas sustiprėtų kiekvieno iš jų kryptimi.

Ir dar reikia pažymėti, kad „Redmi AC2100“ prie 5 GHz palaiko 4x4 MU-MIMO technologiją, o tai reiškia, kad „Redmi“ maršrutizatorius užtikrina sklandesnę žaidimų ir vaizdo duomenų perdavimo patirtį.

Kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, šis „Redmi AC2100“ maršrutizatorius palaiko išmaniąją programėlę, su kuria galima valdyti maršrutizatorių ir į išmaniųjų įrenginių tinklą sujungti namuose turimus prietaisus.

Be to, su programėle nuolat gausime programinius atnaujinimus bei įspėjimus, kad tinklas yra perkrautas ar susidūrė su rizikos veiksniais.

Palaikomi saugos lygiai ir taip galima blokuoti jums neatpažįstamus prietaisus, papildomai apsaugoti kiekvieną namuose esantį prietaisą nuo kibernetinės atakos bei atlikti kitus, saugumą didinančius veiksmus.

Galiausiai galima reguliuoti interneto turinį ir taip apsaugoti vaikus nuo žalingos informacijos.

Labai galingas, išvaizdus, geros kainos ir puikiai pirmųjų pirkėjų vertinamas „Redmi AC2100“ maršrutizatorius.

Ir štai vienas pirmųjų apžvalgininkų teigia, kad šis maršrutizatorius prijungiamas momentaliai, gali būti naudojamas ir kaip WiFi signalo stiprintuvas, labai galingas, puikiai išsklaido šilumą ir programėlėje galimybių tiek, kad sunku visas ir aptarti.

6. Iš Čekijos sandėlio populiariausias „Deko“ suktuvas AliExpress parduotuvėje

31.81€ | 45 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.7 balai iš 5 (12530 vertinimai)

Neabejotinai perkamiausias suktuvas iš Kinijos. Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje, šią savaitę vėl patekęs į TOP perkamiausių sąrašą. 

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

7. 6 kartus pigesnė „Amazfit GTS“ išmaniojo laikrodžio kopija - „COLMI P8“

18.96€ | 60 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (89 vertinimai)

Šią savaitę tai perkamiausias išmanusis laikrodis iš Kinijos turgelio. Pasižiūrėjus į „COLMI P8“ išmanųjį laikrodį galima pagalvoti, jog čia matome prieš kelis mėnesius pristatytą „Amazfit GTS“ modelį.

Tačiau taip nėra. Nors vizualiai ir daugeliu techninių aspektų „COLMI P8“ yra analogiškas „Amazfit GTS“ (Amazfit GTS apžvalgos ir aprašymai), tačiau pastarasis modelis kainuoja bent 6 kartus brangiau.

„COLMI P8“ yra ženkliai pigesnis, kompaktiškesnis ir turintys didžiąją dalį tų pačių funkcijų. Taip pat pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių, kas daugeliui tikrai patiks.

Taigi, „COLMI P8“ turi 1,4 colių dydžio spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Taip pat šone yra įtaisytas papildomas valdymo ratukas.

Silikoniniai dirželiai yra standartinio dydžio bei keičiami, tad čia kiekvienas galėsime pasirinkti ir naudoti tokį dirželį, koks asmeniškai yra pats mieliausias.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „COLMI P8“ yra visiškai atsparus vandeniui ir atitinka IPX7 standartą. Tad su juo nebaisus ir netikėtai užklupęs lietus.

„COLMI P8“ nuolat seka širdies ritmą ir gali išmatuoti kraujo spaudimą bei deguonies kiekį kraujyje, taip pat seka miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius bei atstumą, palaiko 7 sporto režimus - tarp kurių yra bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis ir kt. - informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius, praneša apie orų prognozę, gali nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir kt.

Šis šaunus išmanusis laikrodis suporuojamas su iOS ir Android įrenginiais Bluetooth 4.0 ryšiu ir palaiko DaFit išmaniąją programėlę. Jau vien šiame šauniame ekrane „COLMI P8“ pateikia daug išsamios ir vizualiai labai patrauklios bei gerai suprantamos informacijos, tačiau jos programėlėje yra dar daugiau. Palaikomos anglų, rusų, lenkų, ispanų ir kt. kalbos.

Išties šaunus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis, kurio įkraunamos baterijos energijos užteks savaitei laiko. Puikus pasirinkimas ieškantiems išvaizdaus, funkcionalaus ir pigaus išmanaus laikrodžio, tačiau situaciją reikia vertinti blaiviai - techninių ir programinių galimybių prasme tai nėra identiška „Amazfit GTS“ kopija. Panaši, bet tikrai ne analogiška. 

8. Iš Čekijos sandėlio kuprinė „Mark Ryden Man Backpack“

36.91€ | 56 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1688 vertinimai)

Galima drąsiai sakyti, kad tai pati populiariausia šios žiemos kuprinė iš Kinijos turgelio, o ir šią savaitę ją vis dar šluoja itin stipriai. Labai gera kaina, pasiūlymas iš Čekijos sandėlio - ko dar daugiau reikia?

„Mark Ryden“ yra vienas populiariausių brandų AliExpress parduotuvėje. Šis gamintojas gamina modernias, patogias ir kas svarbiausia, patvarias bei stilingas kuprines. Ne visos jos vienodai populiarios, bet ši kuprinė Aliexpress parduotuvėje yra labai populiari ir puikiai vertinama pirkėjų.

Pirkėjai iškart įvardija, kad galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šių dviejų modelių dydžių skirtumus.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šios kuprinės gali būti kompaktiško 23 l talpos dizaino arba atleidus šoninius segtukus, padidėti iki 39 l talpos.

Čia viskas priklauso nuo konkrečios situacijos. Jei kažkur toliau keliaujate ir reikia daugiau daiktų, tada į tokią talpią kuprinę tilps visi reikalingiausi daiktai.

O jei kelionė nebus labai tolima ar šalia savęs reikia tik keleto pačių svarbiausių daiktų, tada galima kuprinę susegti ir ji taps kompaktiškesnė.

Kalbant apie pačią kuprinę, tai ji pagaminta iš aukštos kokybės Oxfordo medžiagos bei poliesterio.

Kuprinė yra kieto tipo, su daugybe atskirų skyrių, metaliniais užtrauktukais, atskira USB jungtimi įkrauti įrenginiams, paminkštintais diržais, kvėpuojančia nugarine dalimi ir atspari vandeniui (nors IP reitingas ir nenurodytas).

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos yra labai patenkinti šiomis kuprinėmis ir tvirtina, kad į Lietuvą jos atkeliauja greičiau nei per savaitę laiko.

Taip pat kuprinės yra pagamintos labai kokybiškai, tvirtais užtrauktukais, talpios ir ​„savaitės laiko kelionei verslo reikalais, tai yra puikus pasirinkimas. Kai rankinio bagažo politika tampa vis griežtesnė, tokia kuprinė yra tikras išsigelbėjimas. Aš įsigysiu dar vieną tokią ​Mark Ryden kuprinę“, - tvirtina pirkėjas iš Lietuvos.

O čia keletas pirkėjų padarytų ​„Mark Ryden“ kuprinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

9. Iš Lenkijos sandėlio belaidis dulkių siurblys „Dreame XR Premium“

253.98€ | 20 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

Šios savaitės naujiena ir iš karto pateko į perkamiausių prekių TOP 10. „Dreame XR Premium“ yra kompaktiškas (60 x 23 x 22 cm), lengvas (1,5 kg) belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000 Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Karščiausia Aliexpress naujiena - iš Lenkijos sandėlio belaidis dulkių siurblys „Dreame XR Premium“ ir kuo jis skiriasi nuo šių metų hito „Dreame V10“? (Video)

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3. Tad galingiausiu režimu siurblys dirbs apie 10 min., vidutinio galingumo režimu - 30 min., o standartiniu režimu - 60 min. Baterijos įkrovimas užtrunka 3,5 val.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame XR Premium“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame XR Premium“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame XR Premium“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, automobilio saloną ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

10. Iš Europos sandėlių veido kaukės nuo virusų

15.38€ | 76 % nuolaida, 2vnt., iš Europos sandėlių

Niekam ne paslaptis, kad dėl koronaviruso grėsmės vaistinėse praktiškai neliko apsauginių kaukių. Deficitinės prekės kaina staiga pašoko į neregėtas aukštumas ir interneto platybėse bei socialiniuose tinkluose galima rasti tokių skelbimų, kuriuose už dėžutę pačių paprasčiausių kaukių prašoma nuo 25 iki net 100 eurų.

Tačiau tikrai nereikia panikuoti ir pulti pirkti tų kaukių už tokią didelę kainą. Juolab, kad ir tose pačiose Kinijos internetinėse parduotuvėse jos parduodamos už kiek didesnes, bet šiam laikui dar visai padorias kainas. Gearbest skelbia specialią akciją veido kaukėms ir kitoms apsauginėms priemonėms, o dalis pasiūlymų tiesiai iš EU sandėlių. 

Tradicinių veido kaukių, skirtų apsisaugoti ne tik nuo įvairių virusų, bet ir oro taršos, dulkių, žiedadulkių ir kt. šiuo metu galima įsigyti už 10,85 €.

Ir vienoje pakuotėje gausime 10 kokybiškų, patogiai už ausų pritvirtinamų veido kaukių, kurios pravers bet kuriuo gyvenimo atveju.

O jei ieškote kaukės/respiratoriaus, tada galima rinktis iš Pietų Korėjoje pagamintų modelių. Pastarieji atitinka P. Korėjos, Kinijos, JAV ir Europos standartus ir tokia kaukė yra daugkartinė.

Tai yra, po vieno panaudojimo karto jos nereikės išmesti. Ją galima naudoti visą savaitę laiko.

Tad 10 kaukių komplekto užteks labai ilgam. O jei norite jaustis saugesni per šį gripo bei jau praktiškai atėjusį pavasarinį žiedadulkių sukeliamų alergijų sezoną, bet neišlaidauti - tada rinkitės 2-4 kaukių komplektą.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()