Didžiausias AliExpress išpardavimas 10 metų jubiliejaus proga: kainos, kokių seniai nebuvo, iš Lenkijos, Čekijos, Prancūzijos sandėlių - geriausi „LIECTROUX“, „Xiaomi“ siurbliai ir langų valymo robotai (TOP 10 geriausi siurbliai, Video, 2020 m.)  ()

- 55 % nuolaida robotui siurbliui su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“ (iš EU sandėlių)

- 30 % nuolaida robotui siurbliui „Roborock S50“ (iš Čekijos sandėlio)

- 28 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“ (iš Čekijos sandėlio)

- 66 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Proscenic P9“ (iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlio)

- 36 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 21 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ (iš Čekijos sandėlio)

- 30 % nuolaida belaidžiam rankiniam dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV71“ (iš Prancūzijos sandėlio)

- 27 % nuolaida belaidžiam rankiniam dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- 29 % nuolaida belaidžiam rankiniam dulkių siurbliui „Dreame XR Premium“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 27 % nuolaida langų valymo robotui „Xiaomi Bobot WIN3060“ (iš Lenkijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors visas pasaulis paskendo koronoviruso sumaištyje, tačiau gyvenimas nestoja - AliExpress skelbia apie 10 metų jubiliejų ir ta proga prasidedantį masinį kelių dienų trukmės išpardavimą

Nors šiuo metu iš Kinijos visas pasaulis šluoja apsaugines kaukes (geriausi kaukių pasiūlymai iš EU sandėlių), tačiau gimtadienio proga kainos sumažėjo daugeliui kitų prekių ir realiai, pasiūlymai tikrai geri. Šiais metais dėl masinio karantino kaip niekada mažai naujų anonsų, tad daugelis pasiūlymų bus girdėti, bet tai jau laiko patikrinti modeliai, o kainos, kaip matysite, primena geriausius išpardavimus. 

Akcija ilgai netruks - tik iki kovo 31 d., jai pasibaigus kainos garantuotai augs. Tą galite matyti iš kainų kitimo tendencijų grafikuose. Pristatysime kelis geriausių pasiūlymų rinkinukus, o pirmajame - geriausi buitinės technikos pasiūlymai. Atkreipkite dėmesį - atrinkome geriausius pasiūlymus iš Europos sandėlių, tad pristatymas bus maksimaliai greitas ir jokios rizikos dėl papildomų mokesčių. 

1. Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija iš Europos sandėlių - „LIECTROUX C30B“

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis. Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą. Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai. Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Kaina

  • Aliexpress - 183.31€
    • iš Europos sandėlių
  • Lietuvoje apie 290€

Neabejotinai , tai vienas perkamiausių robotų siurblių 2019 metų pabaigoje, 2020 metų pirmoje pusėje. Štai ką apie jį sakjo apžvalgos:

Dabartinė 183.31€ kaina yra beveik mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina robotui siurbliui „Roborock S50“

Tai pats perkamiausias ir turbūt geriausias „Xiaomi“ flagmanas - gali beveik viską, o kainuoja labai padoriai.  Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir tik naktį ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės. Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. „Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

Kaina

  • Aliexpress - 312.63€
    • iš Čekijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje apie 400€

Atminkite, kad šis robotas siurblys labai gerai siurbia, bet jei norite jį naudoti grindų plovimui, jis tą daro vidutiniškai. Plovimui kur kas geriau „Roborock S5 Max“. Štai ką apie jį sako apžvalgos:

 

Dabartinė 312.63€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

3. Iš Čekijos sandėlio dulkių siurblys „Roborock S5 Max“

„Roborock S5 Max“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir lyginant su „Roborock S50“ ir „Roborock S6“ daugiausiai privalumų turi dviejose srityse - grindų plovime ir programinėje dalyje. Grindis jis plauna neabejotinai geriau ir  turi aibę papildomų valdymo funkcijų, kurios namų priežiūrą padaro dar patogesne. 

„Roborock S5 Max“ palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute. Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Kaina

  • Aliexpress - 413.76€
    • iš Čekijos sandėlio
  • Lietuvoje apie 480€

Išsamiau apie robotą siurblį „Roborock S5 Max“ apžvalgoje

Dabartinė 413.76€ kaina yra beveik mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

4. Iš Ispanijos bei Prancūzijos sandėlių puikiai vertinamas ir už labai gerą kainą parduodamas belaidis siurblys - „Proscenic P9“

„Proscenic P9“ variklio galia siekia 300 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia 15 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia net 2600 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 40 minučių. Išties puikus rezultatas tokios kainos siurbliui. 

„Proscenic P9“ belaidis dulkių siurblys palaiko papildomą apšvietimą. Ant pagrindinės valymo galvos yra įrengti LED žibintai, tad ir tamsiose kambario vietose bus patogu išvalyti nešvarumus.

Taip pat pakuotėje yra visi reikalingi antgaliai ir ypač yra gerai, kad gamintojas prideda du skirtingus volelius. Vienas skirtas valyti kietoms grindims, o kitas - kiliminei dangai.

„Proscenic P9“ turi 0,55 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Šiuo dulkių siurbliu galima išvalyti visą kambarį, baldus, automobilį ir sunkiai pasiekiamas vietas, o pagal savo kainą jis tiesiog neturi konkurentų. 

Atminkite, kad tokios galios siurblio visiškai pakaks kietų grindų valymui, bet kilimams jo nerekomenduojame - reikia galingesnio modelio. 

Kaina

  • Aliexpress - 102.72€
    • iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

Dabartinė 102.72€ kaina yra beveik mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

5. Iš Lenkijos sandėlio, rekordiškai žema kaina belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Tai jau visai kitas galingumo lygis, lyginant su „Proscenic P9“, bet ir kainuoja brangiau. 

Kaina

  • Aliexpress - 169.18€
    • iš Lenkijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje apie 200€

2019 metais tai buvo tikras hitas, kol jo nenukonkuravo „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ - tuo metu jų kaina buvo panaši. Šiuo metu „Xiaomi Dreame V9P“ kainuoja nepalyginamai pigiau ir tai yra fantastiškai geras pasiūlymas norintiems tikrai gero siurblo pigiau nei už 200€.

Štai ką sako apžvalgos apie šį siurblį:

  • 2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)
  • „Sąžiningai, esu šokiruotas. Iš kur čia tiek visko?“ Išbandė masiškai perkamą šių metų naujieną „Dreame V9P“ belaidį dulkių siurblį - „atrodo, kad iki šiol niekada nebūčiau tvarkęs namų“ („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

Dabartinė 169.18€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

6. Iš Čekijos sandėlio dulkių siurblys „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“

Ne toks populiarus, bet galingas ir geros kainos siurblys. „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ – tai rankinis dulkių siurblys, kuris komplekte atkeliauja su keturiais antgaliais ir maksimaliai siūlo iki 23000 Pa siekiančią siurbimo galią. Šis rankinis dulkių siurblys su 2500 mAh talpos baterija turi 5 lygmenų filtravimo sistemą ir su pilnu baterijos įkrovimu gali veikti iki 30 minučių.

Kaina

  • Aliexpress - 180.68€
    • iš Čekijos sandėlio
  • Lietuvoje apie 200€

Išsamiau apie siurblį:

Dabartinė 180.68€ kaina yra beveik mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

7. Iš Prancūzijos sandėlio belaidis, rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV71“

2019 metų pirmoje pusėje tai buvo tikras hitas - geriausias rankinis siurblys už savo kainą. Vėliau pasirodė „Xiaomi Dreame V9P“ ir „Jimmy JV71“ šlovės laikai liko prateityje.

Visgi „Jimmy JV71“  yra labai geras modelis - variklio galia siekia 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes. Žinoma, viskas priklauso nuo pasirinkto siurbimo režimo.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šis siurblys yra universalus: gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Su „Jimmy JV71“ išvalysime visą kambarį nuo lubų iki atokiausių kampelių.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV71“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV71“ turi daugybę antgalių tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

Kaina

  • Aliexpress - 183.90€
    • iš Prancūzijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje apie 230€

Dabartinė 183.90€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

8. Iš Čekijos sandėlio labai populiarus rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ už fantastiškai gerą kainą

„Dreame V10 Boreas“ yra tikras 2020 metų pradžios hitas - kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko. Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc. Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

Kaina

  • Aliexpress - 221.14€
    • iš Čekijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau apie siurblį - apžvalgoje:

Dabartinė 221.14€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

9. Iš Lenkijos sandėlio ir mažiausia kaina naujausiam belaidžiam rankiniam dulkių siurbliui „Dreame XR Premium“

„Dreame XR Premium“ yra visiška naujiena, iš esmės tai naujas „Xiaomi Dreame V10“ modelis. Labai kompaktiškas (60 x 23 x 22 cm), lengvas (1,5 kg) belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000 Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Kaina

  • Aliexpress - 228.49€
    • iš Lenkijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje nėra

Išsamiau apie siurblį:

Dabartinė 228.49€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

10. Iš Lenkijos sandėlio langų valymo robotas „Xiaomi Bobot WIN3060“

Įspūdingas ir labai geros kainos langų valymo robotas „Xiaomi Bobot WIN3060“. Jis sveria 1,35 kg, yra 250 x 250 x 97 mm išmatavimų, 75W galios, turi integruotą 600 mAh talpos bateriją ir darbo metu skleidžia iki 65 dB garsą.

Korpusas pagamintas iš ABS plastiko ir viršuje turime tvirtą rankeną. Su ja labai patogu paimti ir laikyti bei į kitą vietą nunešti šį robotą.

Šį robotą galima naudoti ne vien tik langų valymui, bet ir įvairių medinių paviršių, dengtų plytelėmis, stiklinių vonios kabinų ir panašiai.

Kaina

  • Aliexpress - 222.86€
    • iš Lenkijos sandėlio
  • Aliexpress - 177.88€
    • iš Kinijos sandėlio
  • Lietuvoje nėra

Štai ką apie jį sako apžvalgos:

Dabartinė 177.88€ kaina yra beveik mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()