Geriausios iš AliExpress: masiškai perkamos ir pirkėjų iš Lietuvos giriamos įprastos bei spiningavimui ir „tvičingui“ skirtos meškerės  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Pati perkamiausia meškerė su daugybe lietuvių atsiliepimų - „GHOTDA 2.1M -3.6M Carp Fishing Rod feeder Hard FRP Carbon Fiber Telescopic Fishing Rod fishing pole“;

- Anglies pluošto meškerės, skirtos spiningavimui ir „tvičingui“ - „MIFINE MAXIMUS Lure Fishing Rod 1.8m 2.1m 2.4m 2.7m 3.0m30T Carbon spinning baitcasting FUJI Guide travel lure rod 3-50g ML/M/MH“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pati perkamiausia meškerė su daugybe lietuvių atsiliepimų

  • Dabar ji parduodama nuo 5,69 €;
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Visai neseniai rašėme apie lietuvių labai perkamą bei giriamą žvejybinę ritę, tačiau norint pagauti žuvį - reikia ir geros meškerės.

Štai vienos populiariausių ir perkamiausių meškerių Aliexpress: virš 12 700 užsakymų, 6 400 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš trijų meškerės spalvų: baltos, žalios ir juodos. Taip pat galima rinktis ir iš skirtingo meškerių ilgo: 2,1; 2,4; 2,7; 3 ir 3,6 metrų ilgio.

Ilgesnės meškerės turės papildomų ištraukiamų sekcijų, bus kiek stambesnės ir, žinoma, kiek sunkesnės.

Sutraukus visas sekcijas, meškerės išliks kompaktiškos ir patogios gabentis su savimi. Tokioje būsenoje jos bus nuo 66 iki 68 cm ilgio.

Žemiau pateiktoje lentelėje pateikiami pagrindiniai meškerių dydžių skirtumai.

Visais kitais aspektais meškerės viena nuo kitos nesiskirs ir kaip tvirtina pirkėjai iš Lietuvos - ypatingai kokybiškai pagamintos.

80 proc. meškerės sudaro FRP, o likusius 20 proc. anglies pluošto. FRP yra stiklaplastis. Ši medžiaga naudojama ganėtinai plačiai ir ji suteikia lankstumo, lengvumo bei tvirtumo. Pas pardavėją yra video, kuriame parodytas meškerės lankstumo ir tvirtumo testas.

Daugelis pirkėjų tvirtina, kad į Lietuvą meškerės atkeliavo greičiau nei per mėnesį laiko, buvo gerai supakuotos, nors ir nieko labai super įspūdingo, bet pagamintos kokybiškai ir kaip už tokią kainą - yra labai geras pasirinkimas.

Daug kas pažymi, kad tokia meškerė yra labai tinkama vaikams ir tiems, kurie dar tik išmėgins žvejybą.

Kelios pirkėjų padarytos meškerių nuotraukos: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto11 foto.

Štai ką apie šią meškerę sako pirkėjai iš Lietuvos:

  • K***s: Pirkta 2019.11.11. Gauta 2019.12.19. Pirkta specialiai stintoms. Ant krantinės drožti. Žiedai normalūs, ne fideriniai. Kai bus didesnis minusas, greitai neužšals. Kaip tyčia šiandien super kibimas buvo. Ištestuota. Matosi net maži barkštelėjimai. Pakilus vėjui, neplevėsuoja. Kaip visiškas botagas. Idealiai (1 foto2 foto).
  • L***r: Labai gera meškerė. Gerai užsifiksuoja ritė ir laikosi savo vietoje, kokybiški žiedai, lanksti, bet ir tuo pačiu tvirta meškerė. Už tokią kainą tiesiog puikus daiktas. Rekomenduoju.

Anglies pluošto meškerės, skirtos spiningavimui ir „tvičingui“

  • Dabar jos parduodamos nuo 22,25 €;
  • 49 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai jau yra šiek tiek kitokio tipo meškerės. Jos pagamintos iš anglies pluošto ir yra dviejų tipų.

Šiuo metu galima įsigyti tradiciniam spiningavimui ir „tvičingui“ skirtų meškerių. Jos yra visos pagamintos iš anglies pluošto, nuo 1,68 metro iki 2 metro ilgio, ir sutraukiamos nuo 65 iki 93 cm.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad šios meškerės yra tvirtesnės už aukčiau paminėtas ir gali išlaikyti didesnį svorį. Tad ketinantiems gaudyti stambes žuvis, verčiau rinktis šio tipo meškeres.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()