Geriausi pasiūlymai iš Cafago: su milžiniška baterija ir įspūdingu skraidymo nuotoliu aukščiausios klasės 4K dronas bei apžvalgininkų giriamas „Wltoys“ bagis iš Vokietijos sandėlio ir labai pigus „S66“ dronas su 2 kameromis (Video)  ()

Geriausi Cafago.com pasiūlymai:

- Super pigus ir kompaktiškas dronas su dviem kameromis - „S66 Dual Camera Optical Flow Positioning WiFi FPV Drone“;

- Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis 5G dronas, iš Vokietijos sandėlio - „SG906 PRO GPS 5G 4K Camera RC Drone Adjustable Wide Angle Gesture Photo Video MV RC Quadcopter“;

- Puikios išvaizdos, 60 km/h greitį pasiekianti mašinytė iš Vokietijos sandėlio - „Wltoys XKS 144001 1/14 2.4GHz RC Buggy 4WD Racing Off-Road Drift RC Car 60km/h High Speed Car RTR“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Super pigus ir kompaktiškas dronas su dviem kameromis - „S66“

  • Dabar jis parduodamas už 27,77 €;
  • 55 % nuolaida;
  • nemokamai siunčiamas iš Kinijos sandėlio.

Atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis „S66“ droną su pagrindine 4K kamera arba be jos.

Taip pat galima įsigyti droną su specialiu, jam laikyti skirtu krepšiu ir iki 3 papildomų baterijų. Viena baterija papildomai kainuoja 2 eurus, tad tikrai verta jų įsigyti daugiau.

Vieną 3.7V 650mAh bateriją įkrauti užtrunka 60 min., o skrydžio trukmė siekia iki 13 min. Turint 2 ar 3 baterijas - skrydžio laikas padidės iki 26 ar 39 minučių.

Gamintojas tvirtina, kad „S66“ dronas savo „pilve“ turi įmontuotą kamerą, filmuojančią 720 x 480 raiška, o jei įsigysite droną su 4K kamera - tai ji bus įtaisyta drono priekyje.

Šios kameros matymo laukas sieks 120 laipsnių ir ji gebės vertikaliai pasisukti 90 laipsnių kampu. Filmavimo raiška sieks 2560 x 1440, o fotografavimo 4096 x 2160.

„S66“ dronas yra labai kompaktiškas: sulankstytas 8 x 6,5 x3 cm, o išlankstytas 10,5 x 12,5 x 3 cm. 

Valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, kuris maitinamas 3 AAA tipo baterijomis.

Taip pat „S66“ dronas suporuojamas su iOS ir Android telefonais ir juose iškart galėsite matyti, ką filmuoja dronas. Beje, jis nuo valdymo pultelio gali skraidyti iki 100 metrų.

„S66“ dronas geba apsiversti 360 laipsnių, įspėja apie senkančią bateriją, namo grįžta dėka vieno mygtuko paspaudimo, reaguoja į judesį ir taip padaro nuotrauką bei pradeda filmuoti, skrenda pagal telefono programėlėje nubrėžtą trajektoriją ir t.t. Pigus ir funkcionalus dronas.

Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis 5G dronas, iš Vokietijos sandėlio - „SG906 PRO“

  • Dabar jis parduodamas už 126,69 €;
  • 56 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 5,77 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad tai yra aukščiausios 4K raiškos 5G dronas ir dabar parduodamas už mažiausią kainą rinkoje.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją ir specialų nešiojimui skirtą krepšį.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„SG906 PRO“ dronas turi pasisukančią kamerą, su 110 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K ir palaikomas x50 kartų priartinimas.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „SG906 PRO“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 64 GB talpos. Tad visą fiksuojamą vaizdą galimą įrašyti tiesiai į atminties kortelę arba matyti savo telefone ir taip daryti nuotraukas bei filmuoti patinkančius vaizdus.

Štai drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti HFun PIus programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „SG906 PRO“ dronas gali nutolti net iki 1,2 km.

Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Dažniausiai dronai iki 150 eurų tegali užtikrinti pusę tokio atstumo. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„SG906 PRO“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti adekvataus konkurento.

Puikios išvaizdos, 60 km/h greitį pasiekianti mašinytė iš Vokietijos sandėlio - „Wltoys XKS 144001“

  • Dabar ji parduodama už 63,34 €;
  • 57 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 6,06 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas.

Atkreipiamiame dėmesį, kad šis šaunus „Wltoys“ bagis šiuo metu Cafago parduotuvėje parduodamas bent 25 eurais pigiau, nei pas konkurentus ir kaip rodo gausios „Wltoys XKS 144001“ apžvalgos - tai yra puiki mašinytė.

„Wltoys“ bagio pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio: aliuminio lydinio rėmas, metalinės detalės, cinko lydinio pavaros, tvirtos gumos padangos, keturi varantys ratai ir kaip tvirtina apžvalgininkai - puikiai veikianti elektronika.

„Wltoys XKS 144001“ turi galingą 20000RPM 550 variklį, kuris ir užtikrana tiesiog žvėrišką 60 km/h greitį. Retas automobiliukas gali pasigirti tokiu greičiu.

„Wltoys“ bagis valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir radijo signalo diapazonas siekia iki 100 metrų.

Pats automobilis yra 1/14 mastelio arba 31 x 20,5 x 11 cm. Sveria 880 gramus.

Bagis aprūpintas 7.4V 1500 mAh talpos baterija, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 3 valandas. Gamintojas nurodo, kad jos užteks dūkti su automobiliu iki 10 minučių. Šaunus automobiliukas, apie kurį plačiau galite sužinoti šioje apžvalgoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()