Pats populiariausias „SANNCE“ saugumo kamerų komplektas tiesiai iš Čekijos sandėlio – 1080p raiška, 8 kanalai, puiki vaizdo kokybė, dirba net -40/+60 temperatūroje ir labai gerai vertinamas pirkėjų (Video, pirkėjų atsiliepimai)  (1)

Tai yra vienas populiariausių „SANNCE“ saugumo kamerų komplektas - paprastas pajungimas, 1080p raiška, naktinis režimas, reagavimas į judesį, galimybė prijungti prie įvairių įrenginių ir peržiūrėti vaizdo medžiagą būnant bet kuriame pasaulio krašte ir daugybė kitų privalumų. Pirkėjai šiam komplektui negaili pagyrų ir dažnas jų džiaugiasi puikia pagaminimo bei vaizdo kokybe ir itin greitu pristatymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SANNCE“ 8-ių kanalų, 2MP, saugumo kamerų komplektas - vaizdo registravimo įrenginys ir 4 kameros, be HDD disko:

  • Aliexpress - nuo 84,42 €;
    • 55 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart pažymime, kad galima papildomai įsigyti 1 arba 2 TB talpos kietąjį diską bei komplektą su 8 kameromis. Visi reikalingi pajungimui laidai taip pat įeina į pakuotes ir galutinę jų kainą.

Šis „SANNCE“ stebėjimo kamerų komplektas yra vienas populiariausių Aliexpress parduotuvėje ir turime šimtus pirkimų, daug pirkėjų atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iškart pažymi labai svarbų faktą, kad „SANNCE“ vaizdo registravimo įrenginys yra suderinamas su ONVIF protokolu, kas reiškia, jog prie jo galima prijungti įvairių gamintojų ir įvairaus tipo kameras.

Šaunus dalykas. Jei tik norėsite, galėsite įsigyti didesnę vaizdo raiška filmuojančių kamerų arba priešingai, pigesnių ir žemesnės raiškos. Čia jau spręsti telieka kiekvienam asmeniškai.

Registravimo įrenginys yra metalinio korpuso, o kameros plastikinio ir gali darbuotis lauke bei atitinka IP66 standartą - jos nebijo lietaus, šalčio, karščio ir yra pilnai pritaikytos darbui lauko sąlygomis. Gali veikti nuo -40 iki +60 laipsnių temperatūroje.

Kalbant apie vaizdo raišką, verta paminėti ir dar vieną labai svarbų privalumą. Šio „SANNCE“ komplekto atveju palaikomas pažangesnis H.264+ vaizdo glaudinimo formatas, kas reiškia, kad vaizdo kokybė išlieka tokios pat geros kokybės, bet failai užima mažiau vietos kietajame diske.

Ir užima ženkliai mažiau vietos. Lyginant H.264 su H.264+, net iki 50 proc. mažiau. O tai reiškia, kad, pavyzdžiui, 1 TB talpos kietajame diske tilps daugiau įrašytos vaizdo medžiagos.

Šis komplektas palaiko išmaniąją „SANNCE Vision“ programėlę - iOS ir Android - ir visą informaciją galima labai patogiai peržiūrėti telefono ekrane.

Taip pat tą galėsite padaryti ir planšetėje, kompiuteryje ar bet kuriame kitame ekrane, prie kurio būsite prijungę šias sistemas.

Šauniausia, kad ir kuriame pasaulio kampelyje jūs bebūtumėte, visada galėsite savo telefone matyti kas dedasi aplink jūsų namus, parduotuvę ar darbovietę.

Tereikės telefonu prisijungti prie interneto ir taip galėsite pilnai valdyti šias sistemas, peržiūrėti įrašus ir ne tik matysite, kas vyksta, bet ir girdėsite, kadangi kamerose yra integruoti mikrofonai.

Be viso to, dar kameros reaguoja į jų regimajame lauke vykstantį judėjimą ir apie nekviestus svečius informuoja pranešimu bei užfiksuota įsibrovėlio nuotrauka ar vaizdo įrašu.

Čia yra labai gerai, kad patogioje programinėje sistemos įrangoje galima keisti jautrumo lygį bei nurodyti kada norite, kad ši funkcija veiktų, kada būtų deaktyvuota ir net nurodyti padidinto jautrumo zonas.

Pavyzdžiui, prie namų durų, garažo vartų ar gatvėje pastatyto automobilio. Itin naudingos funkcijos.

Nepamirškime, kad čia turime 2MP kamerų komplektą, su 1080p raiška. Kameros turi 3,6mm objektyvus, dėl ko matymo kampas siekia 80 laipsnių.

Taip pat kameros palaiko naktinį matymą ir nakties metu vaizdą fiksuoja iki 30 metrų bei palaiko WDR sprendimą, dėl ko nakties fiksuojamo vaizdo kokybė yra ženkliai geresnė.

Pirkėjų pagrindinės mintys ir kelios nuotraukos

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiuo „SANNCE“ saugumo kamerų komplektu ir dalijasi keletų jų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pirkėjai labai patenkinti greitu pristatymu, kadangi jos siunčiamos iš Europos sandėlių, puikia pagaminimo ir vaizdo kokybe. Štai pora informatyviausių pirkėjų komentarų:

  • A***c (pirkėjas iš Lietuvos): „Užsisakiau 31.03.2020 ir Lietuvoje jau buvo 09.04.2020. Visas komplektas atkeliavo labai kokybiškai ir saugiai supakuotas. Viduje yra išsami instrukcija anglų kalba. Kalbant apie sistemą ir jos veikimą, tai po realių bandymų galiu pasakyti, kad viskas veikia puikiai. Yra galimybė pasirinkti ir rusų kalbą. Mes įsigijome 4 kameras ir jas pakabinome ant namo sienų. Bendrai, produktas kokybiškas, atkeliavo labai greitai. Rekomenduoju.“
  • V***v: „Viena kamera atkeliavo brokuota. Ji filmavo tik naktiniu režimu. Apie tai informavau pardavėją ir jis labai greitai atsakė į mano užklausą bei atsiuntė naują kamerą. Kalbant apie patį produktą, tai kaip už tokius pinigus, tikrai kokybiškas daiktas. Gaila, kad kamerų korpusas plastikinis, bet tai nėra kažkoks kritinis minusas. Aš jas tiesiog pritvirtinu taip, kad blogų ketinimų turintiems žmonėms jas pasiekti būtų praktiškai neįmanoma. Sistema veikia gerai ir programinė įranga kokybiška, galima pasirinkti rusų kalbą. Taip pat kameros lengvai prijungiamos prie telefono. Rekomenduoju. Ši sistema tikrai vertų šių pinigų.“

Čia galite pasižiūrėti, kaip atrodo šis „SANNCE“ saugumo kamerų komplektas ir kokia jo kamerų užfiksuoto vaizdo kokybė:

P.S. Atkreipiame dėmesį, kad šio „SANNCE“ saugumo kamerų komplekto kameros nepalaiko POE pajungimo. Kameros su POE reikalauja mažiau laidų ir tai reiškia, kad tuo pačiu laidu kameros gauna maitinimą ir prieigą prie interneto. Šiuo atveju prie kamerų keliauja du laidai.

Nors toks sprendimas jau tampa mažiau populiarus, bet gana apčiuopiamai atpigina kamerų sistemą. Norintiems sistemos su pažangesniu POE pajungimu, metalinio korpuso kamerų, dar didesniu funkcionalumu ir iki 8MP raiška, siūlome peržvelgti mūsų jau aprašytas apžvalgas. Tai yra vienos geriausių CCTV tipo stebėjimų kamerų sistemos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: