Iš Lenkijos sandėlio ir net iki 100€ pigiau išparduomi visi „Kugoo“ elektriniai paspirtukai: prasideda tiesiog fantastiškas „KUGOO 6th Anniversary“ išpardavimas - geresnės progos įsigyti paspirtuką gali jau ir nebūti (Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „KUGOO 6th Anniversary“ išpardavimas, įdomiausios akcijos ir sąlygos;

- 500 W galios, 10,4 Ah baterija, 30 km/h greitis ir 32 km nuvažiuojamas atstumas - „Kugoo G-Max“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- 500W galios, 10 Ah baterija, 45 km/h greitis ir 45 km nuvažiuojamas atstumas - „KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- 500W galios, 13 Ah baterija, 45 km/h greitis ir 60 km nuvažiuojamas atstumas - „KUGOO KIRIN M4 Pro“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- 350W galios, 7,5 Ah baterija, 25 km/h greitis ir 30 km nuvažiuojamas atstumas - „KUGOO M2 Pro“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių;

- 350W galios, 7,5 Ah baterija, 25 km/h greitis ir 25 km nuvažiuojamas atstumas - „KUGOO ES2“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių;

- 350W galios, 7,5 Ah baterija, 30 km/h greitis ir 30 km nuvažiuojamas atstumas - „KUGOO S1 Pro“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying.com praneša apie prasidedantį jau 6-ąjį kasmetinį „Kugoo“ elektrinių paspirtukų išpardavimą - „KUGOO 6th Anniversary“.

Šįkart visas dėmesys skiriamas būtent „Kugoo“ kompanijos elektriniams paspirtukams ir GeekBuying paruošė išties puikių pasiūlymų.

Dabar su nuolaidų kuponais „Kugoo“ elektrinius paspirtukus galima įsigyti net 100€ pigiau.

Ir absoliučiai visi paspirtukai atkeliaus iš Europos sandėlių, o didžioji jų dalis - iš Lenkijos. Tad jokių pappildomų mokesčių ir atsiųs vos per 3-10 dienų.

Dar labai svarbu ir tai, kad verta kasdien apsilankyti „KUGOO 6th Anniversary“ puslapyje ir taip gausime papildomų nuolaidų:

  • pirmą dieną - $5 kuponą;
  • apsilankę 3 dienas iš eilės - galėsime pasukti laimės ratą ir taip laimėti įvairių prizų;
  • apsilankę 5 dienas iš eilės - $10 kuponą;
  • apsilankę 7 dienas iš eilės - $20 kuponą;
  • apsilankę 10 dienų iš eilės - $30 kuponą.

Visas šis išpardavimas vyks iki spalio 1 dienos, tad verta paskubėti įsigyti norimą paspirtuką, nes jų pasiūla taip pat nėra begalinė.

O dabar keletas pačių geriausių „Kugoo“  elektrinių paspirtukų ir jiems taikomo pačios geriausios sąlygos.

„Kugoo G-Max“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 569,49 €;
  • nuolaidos kuponas GKB461S;
  • mažiausia kaina - pigiau 100 €;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų.

„Kugoo G-Max“ yra vienas naujausių produktų paspirtukų rinkoje ir šis gražuolis ne ką prastesnis už puikiai visiems žinomą „Xiaomi Mijia Pro“, o kai kuriais aspektais netgi geresnis.

„Kugoo G-Max“ turi 10 colių dydžio pripučiamus ratus ir yra itin lengvai sulankstomas. Įprastai jo dydis siekia: 102 x 94 cm, o kai sulankstytas 102 x 72 cm išmatavimų, bei sveria 20 kg. Šiuo paspirtuku gali važinėtis iki 100 sveriantys žmonės.

Šaunus dalykas, kad „Kugoo G-Max“ taip pat turi LED ekraną, kuriame pateikiama visa reikalinga informacija ir galima rinktis važiavimo režimus. Pastarųjų yra 3.

 

„Kugoo G-Max“ turimos 36V 10,4Ah baterijos ir net 500W galios elektros variklio užteks nuvažiuoti ilgesnius atstumus ir gamintojas tvirtina, kad su pilnai įkrauta baterija galima nuvažiuoti 32 km, o maksimalus greitis siekia 30 km/h. Puikūs parametrai.

Plius, paspirtuko bateriją įkrauti užtruks 6 valandas, kas yra išties gerai.

Šis elektrinis paspirtukas taip pat palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo G-Max“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką ir pasinaudoti Google Map žemėlapiais.

„Kugoo G-Max“ turi diskinius stabdžius, geba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes, turi ryškius LED žibintus, apsaugas nuo trumpo jungimo, baterijos perkrovimo, temperatūros ir kt.

Puikus elektrinis paspirtukas, kurį išbandęs apžvalgininkas teigia, kad „jis toks tvirtas, tarsi važiuočiau su tanku“:

„KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 505,99 €;
  • nuolaidos kuponas GKB267S;
  • mažiausia kaina - pigiau 90 €;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų.

„KUGOO KIRIN M4“ yra vienas galingiausių kompanijos elektrinių paspirtukų: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas. Tikras žvėris.

Šis elektrinis paspirtukas aprūpintas 48V 10 Ah baterijomis, kurių vienu įkrovimu užteks nuvažiuoti 45 km. Be to, palaikomi 3 skirtingi važiavimo režimai ir maksimalus greitis siekia net 43 km/h.

Įspūdinga ir tai, kad baterijos įkraunamos per 6 valandas. Dažnu atveju per tiek laiko įkraunamos paspirtukų baterijos, kurie gali nuvažiuoti vos pusę tokio atstumo.

Mažasis monstras sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes, turi dvigubas amortizatorių bei stabdžių sistemas - yra diskiniai stabdžiai, atsparus vandeniui - IPX4, 10 colių dydžio ratai, žibintai, juo gali važiuoti iki 150 kg sveriantis žmogus ir paspirtukas yra sulankstomas.

Be to, yra galimybė prie plačios stovėjimo aikštelės pritvirtinti pakuotėje esančią sėdynę. Įvertinus visas specifikacijas ir ypatingai nuvažiuojamą atstumą bei greitį - čia jau beveik motoroleris.

 

Šis įspūdingos išvaizdos ir puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis paspirtukas gali drąsiai vadintis vienu geriausiu rinkoje.

„KUGOO KIRIN M4 Pro“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 599 €;
  • nuolaidos kuponas NNNKMP4;
  • mažiausia kaina - pigiau 80 €;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų.

„KUGOO KIRIN M4 Pro“ turi keletą svarbių patobulinimų, kuriais lenkia šaunųjį „KUGOO KIRIN M4“.

„KUGOO KIRIN M4 Pro“ turi dar platesnes ir gilesnio protektoriaus padangas. Tad su juo yra dar šauniau važinėti įvairiais nelygiais ir miško keliukais.

„KUGOO KIRIN M4 Pro“ turi talpesnę bateriją: 13Ah vietoje 10Ah.

Iš to atsiranda ir tas faktas, kad vienu įkrovimu galima nuvažiuoti 60 km, vietoje 45 km.

Apžvalgininkas tvirtina, kad ir „KUGOO KIRIN M4 Pro“ sulankstymo mechanizmas yra dar geresnis ir patogesnis:

„KUGOO M2 PRO“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 305,99 €;
  • 27 % nuolaida (nuolaidos kuponas GKB225S);
  • mažiausia kaina - pigiau 90 €;
  • iš Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų.

„KUGOO M2 PRO“ yra dar vienus puikus kompanijos elektrinis paspirtukas. Tai yra tarpinis variantas pereinant nuo pačių galingiausių, link kiek mažiau galingų, bet tuo pačiu ir apčiuopiamai pigesnių.

„KUGOO M2 PRO“ elektrinis paspirtukas turi 350W elektros variklį, 8,5 colių dydžio pneumatinius ratus, 7.5Ah bateriją, palaiko 3 važiavimo režimus, maksimalus greitis siekia 25 km/h ir vienu įkrovimu gali nuvažiuoti 30 km.

 

Tai yra tvirtas elektrinis paspirtukas, kuriu gali važiuoti iki 120 kg svorio žmogus ir paspirtukas įveiks 30 laipsnių įkalnes. O dviguba stabdžių sistemas suteikia dar papildomo saugumo.

Be to, šis paspirtukas palaiko ir išmaniąją programėlę bei papildomas funkcijas.

„KUGOO ES2“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 294,99 €;
  • nuolaidos kuponas GKB220S;
  • mažiausia kaina - pigiau 50 €;
  • iš Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas.

„KUGOO ES2“ yra pats naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir peržvelgus jo specifikacijas galima sakyti, kad pirmiausiai jis iš savo tokios kainos pirmtakų surinko viską kas geriausia bei dar įgijo keletą labai svarbių patobulinimų.

„KUGOO ES2“ turi 7,5 Ah talpos bateriją, 350W galios elektros variklį, 8,5 colių dydžio kietus ratus (korio tipo) ir palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: 15km/h, 20km/h, 25km/h.

Elektrinis paspirtukas turi diskinius ir elektrinius stabdžius, papildomus amortizatorius, atnaujintos šviesos - dabar jų jau yra ir ant pačios stovėjimo aikštelės.

Be to, „KUGOO ES2“ yra sukurta ir speciali išmanioji programėlė, kurios neturi jo pirmtakai. Tad dabar visą savo nuvažiuoto atstumo statistiką galima sekti savo išmaniajame telefone - tereikės telefoną Bluetooth ryšiu susieti su „KUGOO ES2“ paspirtuku.

Taip pat pasikeitė ir pats paspirtuko ekranėlis, kuriame pateikiama esminė informacija: greitis, važiavimo režimas ir baterijos energijos likutis.

Gana praktiškas ir naudingas dalykas, kad „KUGOO ES2“ paspirtuke atsirado galimybė įkrauti savo įrenginius. Dabar šis paspirtukas turi USB jungtį, tad pritrūkus energijos - galima „KUGOO ES2“ pasinaudoti, kaip išorine baterija.

Ir galiausiai - sulankstymo mechanizmas. Dėl pastarojo dalyko ankstesni „KUGOO“ paspirtukai sulaukdavo kritikos. Deja, bet juose šis mechanizmas nėra pats patogiausias.

Dabar gamintojas teigia, kad „KUGOO ES2“ yra labai lengva ir patogu sulankstyti - tam tereikės 3 sekundžių. Be to, vairas taip pat sulankstomas, tad „KUGOO ES2“ užims dar mažiau vietos, o tai taip pat privalumas.

 

„Kugoo S1 Pro“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 263,49 €;
  • nuolaidos kuponas GKB224S;
  • mažiausia kaina - pigiau 60 €;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų.

Dažnu atveju „Kugoo S1“ elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko. O štai „Kugoo S1 Pro“ yra dar papildomai patobulinta ir nauja šio elektrinio paspirtuko versija.

„Kugoo S1 Pro“ elektrinį paspirtuką išbandėme ir mes patys - štai čia rasite išsamią ir su testų rezultatais apžvalgą - ir galime patvirtinti, kad tai yra kokybiškas ir smagus paspirtukas.

„Kugoo S1 Pro“ aprūpintas dar talpesne 7,5 Ah talpos baterija, jis yra atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Vienas iš pagrindinių paspirtukų skirtumų yra būtent baterijose. Jei „Kugoo S1“ turi 6 Ah talpos bateriją, tai „Kugoo S1 Pro“ jau turi 7,5 Ah, o tai reiškia, kad vienu įkrovimu bus nuvažiuojamas didesnis atstumas.

Kiti patobulinimai taip pat labai svarbūs. Dabar „Kugoo S1 Pro“ stovėjimo aikštelė yra padengta specialiu, šiurkščiu pagrindu, užtikrinančiu dar stabilesnį stovėjimą ant paspirtuko.

Beje, abiem elektriniais paspirtukais gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir tai ženkliai daugiau, lyginant su kitais elektriniais paspirtukais. Dažniausiai svorio riba siekia 100 kg.

Taip pat ant „Kugoo S1 Pro“ šonų atsirado papildomi žibintai ir nors ratai vis dar išliko kieti (padangos nepripučiamos), bet pasikeitė jų dizainas.

Ant pačio vairo „Kugoo S1 Pro“ yra įtaisytas ekranas, daugybė paspirtuko valdymo mygtukų bei papildomas apšvietimas rankenų šonuose. Pastarojo dalyko „Kugoo S1“ neturi.

 

Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus ir gale esantį ir raudonai mirksintį LED žibintą.

„Kugoo S1 Pro“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Gamintojas teigia, kad patobulino visą šią paspirtuko lankstymo sistemą ir dabar „Kugoo S1 Pro“ yra dar greičiau sulankstomas. 

Beje, tiek pirkėjams, tiek apžvalgininkams labai patinka šių abiejų elektrinių paspirtukų kompaktiškumas ir galimybė nulenkti vairo rankenėles. Taip pat labai verta paminėti, kad abiejuose paspirtukuose yra galimybė reguliuoti vairo aukštį, tad su jais gali važiuoti tiek vaikai, tiek suaugę žmonės. Tokiomis savybėmis tikrai negali pasigirti ir tie patys „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukai.

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato. Ir kaip jau minėjome, „Kugoo S1 Pro“ turi „korio“ pavidalo ratus ir tai leidžia keliu važiuoti gerokai minkščiau.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir veikia puikiai.

Tad „Kugoo S1 Pro“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas, kuris yra dar populiaresnis nei jo vyresnysis brolis „Kugoo S1“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()