Pigiau ir būti negali - vos nuo €64 ir iš Lenkijos sandėlio išparduodami pirkėjų aukščiausiu balu įvertinti dronai: 4K raiška, didžiulė baterija, 40 km/h greitis, GPS, programėlė ir daugybė šaunių funkcijų („Visuo Zen Mini XS818“ 4K dronas, Video)  (1)

„Visuo Zen Mini XS818“ yra 4K dronas ir net sunku patikėti, kad kainuoja vos nuo €64. Įprastai tokių specifikacijų ir galimybių dronai kainuoja bent dvigubai brangiau. Pirkėjai labai patenkinti „Visuo Zen Mini XS818“ dronais ir duoda jiems maksimalų balų įvertinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Visuo Zen Mini XS818“ 4K dronas:

  • Aliexpress - nuo 63,69 € (iš Lenkijos sandėlio nuo 84,18 €);
    • 58 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • paskutiniai vienetai.

Iš Kinijos sandėlio pasirinkimas yra didesnis, tačiau iš Lenkijos kol kas dar yra geriausi pasiūlymai.

Čia ir kaina praktiškai tokia pati, kaip perkant iš Kinijos, skiriasi vos pora eurų, ir drauge su dronu gausime papildomų baterijų ir kelioninį krepšį. Kas yra tiesiog būtina, norint patogiai droną gabentis su savimi.

„Visuo Zen Mini XS818“ 4K dronas yra labai populiarus tarp Aliexpress pirkėjų ir jį jau įsigijo virš 300 pirkėjų, turime 200 atsiliepimų ir tobulą 5 balų įvertinimą.

Kas gi pirkėjams taip patinka?

Už tokią žemą kainą gauname labai funkcionalų 4K droną. Jis filmuoja 2K, o fotografuoja 4K raiška. Ir tokioje kainų kategorijoje, tai yra labai retas dalykas.

Įprastai su tokiomis galimybėmis dronai kainuoja bent 140 eurų, o čia už maksimalią pakuotės versiją - dronas su 3 baterijomis ir kelioniniu krepšiu - prašoma vos 96 €. Puikus pasiūlymas.

 

Daugelis pirkėjų ir pažymi „Visuo Zen Mini XS818“ kamerą. Kaip ir minėjome, ji filmuoja 2K, o fotografuoja 4K raiška. Galima pasisukti 90 laipsnių kampu, yra elektroninis vaizdo stabilizavimas ir palaiko x50 kartų priartinimą. Šaunūs dalykai.

Kitas „Visuo Zen Mini XS818“ privalumas yra keičiamos baterijos. Dronas turi 3.7V 1800mAh bateriją, kurios užtenka 15-18 min. skrydžiui. Įsigijus droną su keliomis baterijomis, šis laikas iškart išauga kelis kartus.

Kalbant apie „Visuo Zen Mini XS818“ išmatavimus, tai čia turime labai kompaktišką ir sulankstomą droną.

Kaip galite matyti iš žemiau pateikiamų išmatavimų, tokį droną bus išties patogu gabentis su savimi.

„Visuo Zen Mini XS818“ dronas valdomas su štai tokiu pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu.

Jis yra maitinamas 4 AA tipo baterijomis ir pastarąsias reikės įsigyti atskirai. Signalas iki drono keliauja 2.4GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali skraidyti iki 200 metrų atstumu.

 

„Visuo Zen Mini XS818“ valdymo pultelis turi ir štai tokį ekranėlį, tad jame bus patogu matyti įvairius drono parametrus, kaip: skraidymo nuotolį, aukštį, baterijų energijos likutį, 2.4G signalo stiprumo lygį, aktyvuotus filmavimo bei fotografavimo režimus.

Taip pat „Visuo Zen Mini XS818“ dronas valdomas ir su išmaniajame telefone įdiegta programėle. Čia iškart telefono ekrane galėsite matyti fiksuojamus vaizdus ir pasirinkti ką norite nufilmuoti bei nufotografuoti.

Dronas palaiko įvairių šaunių dalykų, kaip gebėjimą sekti paskui objektą, filmavimą 360 laipsnių kampu - jis skris aplink Jus ir tuo metu fiksuos visą vaizdą, galima nurodyti skrydžio scenarijų ir pagal numatytas aplinkybes dronas fiksuos vaizdus, taip pat galima rankos mostu aktyvuoti fotografavimą bei filmavimą ir iškart programėlėje pasinaudoti įvairiomis papildomomis funkcijomis bei sukurti filmą bei juo pasidalinti socialiniuose tinkluose.

„Visuo Zen Mini XS818“ 4K dronas palaiko ir GPS, tad tai jam leidžia dar geriau orientuotis aplinkoje ir vos vieno mygtuko paspaudimu dronas sugrįš į pradinį tašką.

Čia rasime ir Headless režimą, kurio metu dronas pasiekia iki 40 km/h greitį. Pastarąjį dalyką rekomenduojama išbandyti jau gerai susipažinus su dronu ir įvaldžius jo kontrolę.

 

Pirkėjai yra labai patenkinti „Visuo Zen Mini XS818“ 4K dronais ir rekomenduoja iškart įsigyti versiją su papildomomis baterijomis. Taip galėsime dar ilgiau mėgautis drono skrydžiu.

Štai kelios pirkėjų padarytos drono nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

O šiame vaizdo įraše galite daugiau sužinoti apie „Visuo Zen Mini XS818“ 4K droną, kaip jį tinkamai sukalibruoti, kaip valdyti ir kokias galimybes jis suteikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: