Pats geriausias lazerinis matuoklis Aliexpress? Puikus funkcionalumas, kaina ir labai atviras pirkėjų iš Lietuvos patarimas: „tik nepermokėkite - geriau rinkitės šį modelį“ („Huepar“ ir „Sndway“ lazeriniai matuokliai, iš Belgijos ir Ispanijos)  ()

„Huepar“ - labai greitai populiarėjantis ir puikiai pirmųjų pirkėjų vertinamas lazerinis atstumo matuoklis. Ką jis sugeba? Kiek kainuoja? Ką apie jį sako pirkėjai ir ką lietuviai pataria rinktis: „Huepar“ ar „Sndway“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Huepar“ lazerinis atstumo matuoklis (modeliai: LM50A/LM100A/LM120A):

  • Aliexpress - nuo 28,69 €;
    • 54 % nuolaida;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„SNDWAY“ lazerinis atstumo matuoklis (modeliai: SW-TG):

  • Aliexpress - nuo 11,69 €;
    • 26 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio;
    • 4,97 € už pristatymą į Lietuvą per 7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų lazerinių atstumo matuoklių versijų. Esminis skirtumas tarp jų yra tas, kad skiriasi maksimalus matuojamas atstumas: 50, 100 arba 120 metrų.

 

Kuo prietaisas geba išmatuoti toliau, tuo jo kaina didėja. Tad belieka tik patiems nuspręsti koks modelis geriausiai patenkins asmeninius poreikius.

Kitais aspektais šie lazeriniai atstumo matuokliai nesiskiria ir visų jų pakuotėse rasime naudojimosi instrukcijas, specialų dėkliuką, raištelį - taip patogiau ir saugiau rankoje laikyti matuoklį.

Visi šie matuokliai yra maitinami įkraunamomis baterijomis. Čia turime 3.7V 850 mAh talpos baterijas ir pakuotėje jau yra joms įkrauti skirtas USB laidas. Gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu šie lazeriniai atstumo matuokliai galės atlikti 8 000 matavimų.

„Huepar“ lazerinio atstumo matuokliai pirkėjams labai patinka: turime virš 700 užsakymų, 340 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjams labai patinka prietaisų nedidelis svoris ir kompaktiškas dydis: 112 x 50 x 25 mm.

Taip pat gerai į komandas reaguojantys mygtukai, ryškus LCD ekranas (su papildomu apšvietimu), galimybė išsaugoti iki 30 paskutinių matavimų ir tokia šauni savybė, kaip automatinis išsijungimas. 

Antros klasės 635nm lazeris pats išsijungia po 20 sekundžių, o pats įrenginys po 150 sekundžių neveiklumo.

 

Žinoma, daugiausiai dėmesio ir pagyrų sulaukia pagrindinės ir svarbiausios šių prietaisų savybės, tai gebėjimas išmatuoti atstumą, ilgį, aukštį, apskaičiuoti plotą, tūrį ir net kampą bei kitus parametrus.

Verta pažymėti ir tai, kad „Huepar“ lazerinio atstumo matuokliai yra yra atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui. Labai svarbūs privalumai.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Huepar“ lazeriniais atstumo matuokliais ir teigia, kad jie matuoja itin tiksliai, paklaida siekia vos 2 mm. O atlikti matavimui tereikia vos 0,5 sek.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „Huepar“ duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad tai puikūs prietaisai. Štai vienas išties naudingas ir išsamus atsiliepimas:

  • S***d (pirko iš Ispanijos, 100 m versiją): Atėjo per 8 dienas, padarytas kokybiškai. Užsisakiau du, vieną Huepar, kitą Sndway. Iš tikrųjų skirtumo nėra, tik Huepar brangesnis. Dėžutės vienodos, komplektacija viskas tas pats, toks jausmas, kad vienoj gamykloj pagamintas tik skirtingus lipdukus uždeda. Ir brangesnis 10 eur. Galvojau, kad bus bent žalias lazeris, bet deja ne. Tai manau neverta permokėti. Nes už tokią sumą galima Sndway su žaliu lazeriu paimti. Tai tiek, ačiū už dėmesį. Pardavėjas kaip ir normalus. Visiem geros dienos aliexpresininkai. :) 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto (kairėje Sndway, o dešinėje Huepar).

 

​Visgi, čia reikėtų šiek tiek pataisyti pirkėją. Nežiūrint to, kad dabar Sndway tik iš Kinijos sandėlio, jis neturi įkraunamos baterijos, o maitinamas keičiamomis baterijomis. Vieniems tai pliusas, kitiems minusas.

Taip pat Sndway neturi skaitmeninio kampo matavimo galimybės, o turi paprasčiausią gulsčiuką. Tai natūraliai turi būti pigesnis. O Huepar matuoja kampą, tad tai du viename - nereikia skaitmeninio kampo matuoklio. Labai patogu ir naudinga, tad iš esmės didesnė kaina atsiperka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()